A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear. different print applications, smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses

IMPRIMARE CREATIVĂ

Lumea dvs. imprimată: personalizaţi, creaţi, inspiraţi!

Sunt o mulţime de feluri în care puteţi deveni creativ acasă, cu hârtia, aplicaţiile şi o imprimantă de la Canon.

Atunci când doriţi să daţi viaţă ideilor dvs., gama Canon de hârtie de imprimare creativă este exact ceea ce căutaţi. Hârtia fotografică mată sau hârtia mată cu două feţe, de calitate superioară, oferă un aspect profesionist felicitărilor, elementelor din album sau proiectelor artizanale din Creative Park. Hârtia fotografică lucioasă este perfectă pentru imprimarea instantaneelor sociale preferate, pentru a le afişa pe pereţi.

Nu este nimic mai uşor decât să faceţi legătura între imprimantă şi toate fotografiile din smartphone-ul dvs., atunci când folosiţi aplicaţia Canon PRINT, iar aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor este ideală pentru a vă edita fotografiile sau a crea colaje, felicitări şi alte articole unice.

Aşadar, faceţi rost de hârtie, inspiraţi-vă din aceste idei distractive şi începeţi să personalizaţi şi să daţi viaţă fotografiilor dvs. preferate.

Începeţi să creaţi, cu Creative Park

A selection of paper-crafted animals from Canon's Creative Park, including an owl, a squirrel and a hedgehog.
Creative Park este un mod excelent de a apropia toată familia. Ce-ar fi să aduceţi exteriorul în interior şi să creaţi o colecţie de animale drăgălaşe?

Dacă aveţi nevoie de inspiraţie, aruncaţi o privire asupra acestei multitudini fantastice de şabloane disponibile în Creative Park, sursa gratuită Canon de materiale pentru creaţii din hârtie, pentru imprimanta dvs. Canon. Chiar există ceva pentru fiecare. Poate veţi începe prin a realiza un panda gigant 3D, un arici drăgălaş sau un set de ghicitoare din hârtie care o înfăţişează pe Scufiţa Roşie? Pur şi simplu alegeţi ce doriţi să creaţi, descărcaţi şablonul şi instrucţiile uşor de urmat, imprimaţi pe hârtia recomandată şi veţi avea parte de ore în şir de distracţie!

Doriţi ceva puţin mai dificil? Ce-ar fi să creaţi o versiune în miniatură a unui monument, precum Tower Bridge din Londra, a unui dinozaur precum tiranozaurul sau triceratopsul sau a unui Mercedes Benz 500K decapotabil de epocă? Sau, dacă doriţi să adăugaţi puţină culoare în locuinţă, există şabloane pentru un carusel suspendat cu fluturi, ghirlande decorative, chiar şi o selecţie de flori şi vaze, pentru a putea imprima şi crea un buchet din hârtie.

Daţi o nouă viaţă locuinţei dvs.

Photos printed on Canon Magnetic Photo Paper MG-101 arranged on the front of a fridge.
Alegeţi fotografiile preferate şi imprimaţi-le pe hârtie fotografică magnetică pentru a vă personaliza bucătăria cu un colaj colorat amplasat pe frigider.

Încărcaţi imprimanta cu hârtie fotografică magnetică şi aţi putea crea un articol unic pentru frigider, uşor de rearanjat atunci când vă doriţi ceva nou. Sau ce-ar fi să vă înveseliţi biroul de acasă cu o planşă stilistică magnetică, pentru a vă ajuta să vă concentraţi asupra ideilor dvs.? Puteţi edita magneţii cu aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor de la Canon, pentru a crea un articol imediat, care atrage privirile.

Distribuiţi iubirea

A woman holding printed sunglasses (left). A printed banner spelling 'Happy Birthday' (right).
Decoraţi-vă locuinţa cu bannere imprimate sau realizaţi accesorii cu care să vă distraţi.

Fie că sărbătoriţi cu colegii de apartament şi rudele sau distribuiţi online un eveniment, toată lumea se poate alătura cu propria ţinută de petrecere şi accesorii din Creative Park; este plin de idei de creaţii realizate manual pentru petreceri, iar hârtia fotografică mată de calitate superioară de la Canon este perfectă pentru realizarea decoraţiunilor tematice.

a rope with pegged images with writing on them

Continuaţi petrecerea imprimând fotografiile cu prietenii dvs. pentru a le agăţa pe perete. Încărcaţi hârtie fotografică pătrată Plus Glossy II de 5x5 inchi în imprimantă (sau de 3,5x3,5 dacă este compatibilă cu imprimanta dvs.) şi puteţi imprima fotografiile dvs. preferate în format Instagram. Aceste imprimări cu stil retro arată excelent oriunde, dar cei mai mulţi preferă să le agaţe cu cârlige pe o sfoară sau panglică, pentru a da puţină culoare unui perete sau unui raft şi a crea o atmosferă de petrecere.

two greeting cards on the left folded and one open card on the right with a picture of 2 hands making a heart shape

Chiar dacă nu vă puteţi întâlni pentru a sărbători o zi de naştere sau o altă zi specială, puteţi distribui iubirea, trimiţând o felicitare unică. Hârtia mată cu două feţe de 7x10 inchi de la Canon dispune de o cută centrală pre-executată, pentru a putea trimite felicitări personalizate în plicurile incluse; un mod excelent de a le arăta celor dragi cât de mult îi apreciaţi!

Articol scris de Angela Nicholson

Articole conexe
Printer fun for everyone

IMPRIMARE CREATIVĂ

Imprimare distractivă pentru toată lumea

Şase moduri în care imprimanta PIXMA poate da un nou suflu locuinţei, activităţilor de familie şi dispozitivelor dumneavoastră.

A table filled with paper craft items and a child making them under adult supervision.

IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

Descoperiţi sute de proiecte gratuite şi distractive pentru creaţii din hârtie

De la spectacole de păpuşi la jocuri de societate, de la materiale didactice la labirinturi care antrenează atenţia, utilizaţi gama de creaţii din hârtie Creative Park pentru a distra copiii şi a-i ţine ocupaţi.

Printing bespoke cards

IMPRIMARE CREATIVĂ

Imprimarea de felicitări personalizate

Crearea de felicitări personalizate frumoase în şase paşi.

Produse conexe

Produse conexe

Produse conexe

Aplicaţii recomandate

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile