SanDisk and Canon Header

INTRAŢI ÎN Canon Club

UN PARTENERIAT PERFECT

Veşti bune! Canon a încheiat un parteneriat cu Western Digital® pentru a oferi membrilor Canon Club o reducere exclusivă.

Economiseşte până la 25%* la produsele selectate, inclusiv carduri SanDisk Extreme PRO® SD şi CFexpress™, şi 15% la întregul catalog de produse WD® şi SanDisk®.

Pentru a beneficia de codul ofertei şi a obţine acces şi la alte oferte şi conţinut exclusiv, înregistrează un produs Canon şi vei fi invitat să te alături comunității.

* Se aplică Termenii şi condiţiile pentru cupoane. Consultaţi site-ul web Western Digital pentru detalii. Canon nu va fi responsabilă pentru calitatea sau compatibilitatea produselor WD®/SanDisk® din cadrul acestei promoţii. În cazul oricăror probleme legate de codurile unice, vă rugăm să contactaţi Western Digital®.

Valabil între 7 iunie şi 7 septembrie 2024

Obţineţi acces la avantaje exclusive

Sporiţi-vă creativitatea şi câştigaţi puncte pe parcurs, deblocând oferte exclusive care devin tot mai mari pe măsură ce avansaţi.

 • Alăturaţi-vă comunităţii Canon

  Inspiraţi-vă şi bucuraţi-vă de un nou spaţiu nou pentru creatorii pasionaţi cu preocupări similare, unde puteţi explora şi discuta după plac, în vreme ce învăţaţi şi primiţi ajutorul de care aveţi nevoie.

 • Urmaţi-vă pasiunea

  Continuaţi să vă formaţi ochiul pentru a surprinde imagini perfecte, încântătoare. Cu cât vă urmaţi şi vă împărtăşiţi mai mult pasiunea, cu atât mai mari vor fi avantajele şi veţi beneficia de mai multe servicii.

 • Învăţaţi de la cei mai buni

  Perfecţionaţi-vă abilităţile prin conţinut exclusiv, tutoriale şi cursuri specializate de la fotografi, realizatori de filme şi artişti importanţi, care vă oferă avantajul de care aveţi nevoie pentru a crea fotografii şi imprimări.

 • Beneficiaţi de acces în culise

  Primiţi acces la oferte exclusive pe măsură ce progresaţi – inclusiv conţinut exclusiv de la ambasadori, posibilitatea de a încerca înainte de a cumpăra, evenimente cu plată, plus reduceri la produse de promovare şi hârtie.

Continuaţi să primiţi recompense

Dezvoltaţi-vă abilităţile, câştigând puncte de fiecare dată când faceţi o achiziţie, înregistraţi un produs, rezervaţi un eveniment sau încheiaţi un abonament. Parcurgeţi cele 3 niveluri şi sporiţi-vă avantajele, continuând să vă bucuraţi totodată de cele din etapele anterioare.

 • 1 – 100

  Keep on exploring

  Începeţi şi descoperiţi tot ce are de oferit Canon – cu tutoriale introductive şi reduceri la produse.

 • 101 – 350

  Keep on creating

  Continuai-vă procesul creativ şi progresaţi cu atelierele şi evenimentele live susţinute de specialişti în domeniu.

 • 351+

  Keep on mastering

  Perfecţionaţi-vă arta profitând de cursuri unu la unu cu ambasadori Canon şi primiţi reduceri mai mari pentru VIP-uri.

Cum să deveniţi membru

 • Înregistraţi-vă produsul

  Dacă aţi achiziţionat mai multe, înregistraţi toate produsele ca să câştigaţi mai multe puncte.

 • Începeţi să vă bucuraţi de avantaje

  Aflaţi la ce nivel vă situaţi şi începeţi să profitaţi la maximum de avantajele uimitoare oferite de Canon Club.

 • Alăturaţi-vă comunităţii

  Inspiraţi-vă şi bucuraţi-vă de un nou spaţiu pentru creatorii pasionaţi cu preocupări similare.