Lenses for EOS DSLR

Obiective pentru EOS DSLR

Oferă o combinaţie între calitatea excelentă a imaginii, flexibilitate şi viteză.

Gata de acţiune

Obiectivele DSLR de la Canon includ o gamă largă de opţiuni creative, de la obiective compacte cu distanţă focală fixă şi deschidere largă a diafragmei şi zoomuri pentru încadrare flexibilă la obiective specializate precum „ochi de peşte”, macro şi cu înclinare-deplasare şi obiective de calitate profesională din seria L, cu performanţă optică de neegalat.

Filtru de obiectiv EF

Căutaţi un anumit obiectiv RF? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Un obiectiv profesional cu zoom pentru sport şi natură sălbatică, din gama L, cu stabilizator de imagine şi ASC pentru claritate superbă.

Aflaţi mai multe

EF 100mm f/2 USM

Un teleobiectiv USM mediu, ideal pentru portrete şi sporturi de sală, graţie deschiderii de diafragmă mari, de f/2.

Aflaţi mai multe

EF 100mm f/2.8 Macro USM L series Lense

Un obiectiv macro full-frame de înaltă performanţă, cu o deschidere de diafragmă de f/2,8, care este, de asemenea, excelent pentru portrete.

Aflaţi mai multe

EF 11-24mm f/4L USM L series Lense

Un obiectiv profesional ultra-grandangular cu zoom din gama L, cu deschidere constantă de diafragmă de f/4, pentru arhitectură şi peisaje.

Aflaţi mai multe

EF 135mm f/2L USM L series Lense

Un teleobiectiv profesionist din gama L, cu o deschidere de diafragmă mare de f/2, ideal pentru fotografierea portretelor şi în lumină slabă.

Aflaţi mai multe

EF 14mm f/2.8L II USM L series Lense

Un obiectiv ultra-grandangular proiectat cu precizie, din gama L, cu design rectiliniar pentru corectarea distorsiunii.

Aflaţi mai multe

EF 16-35mm f/2.8L II USM

Un obiectiv profesional ultra-grandangular cu zoom din gama L, cu deschidere de diafragmă de f/2,8, ideal pentru lumină slabă şi fotoreportaje.

Aflaţi mai multe

EF 75-300mm f/4-5.6 III

Preferată de mulţi, această nouă versiune a zoomului grandangular clasic oferă claritate uimitoare pe tot intervalul de zoom.

Aflaţi mai multe

EF 16-35mm f/4L IS USM L series Lense

Un obiectiv de înaltă performanţă ultra-grandangular din gama L, cu stabilizator de imagine integrat.

Aflaţi mai multe

EF 17-40mm f/4L USM L series Lense

Un obiectiv uşor ultra-grandangular cu zoom din gama L, care reprezintă companionul ideal de călătorie.

Aflaţi mai multe

EF 20mm f/2.8 USM

Cu un unghi de vizualizare larg şi o deschidere de diafragmă rapidă, acest obiectiv este ideal pentru a fotografia peisaje sau pentru fotoreportaje.

Aflaţi mai multe

EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x L series Lense

Un obiectiv f/4 de nivel profesional cu teleconvertor 1.4x încorporat pentru flexibilitate şi interval de distanţe focale imense, pentru sport şi natură sălbatică.

Aflaţi mai multe

EF 200mm f/2L IS USM L series Lense

Un teleobiectiv profesionist din gama L, cu deschidere de diafragmă de f/2 şi stabilizator de imagine, pentru lumină slabă şi sporturi de sală.

Aflaţi mai multe

EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM

Un obiectiv flexibil cu zoom cu focalizare aproape complet silenţioasă şi stabilizator de imagine, pentru fotografii şi filme de înaltă calitate.

Aflaţi mai multe

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Preferat de cei ce doresc să transporte un singur obiectiv la locaţie, acest obiectiv oferă o calitate uimitoare a imaginii şi stabilizare avansată pentru aceasta.

Aflaţi mai multe

EF 24-70mm f/2.8L II USM L series Lense

Un obiectiv profesional de zi cu zi cu zoom din gama L, care livrează o înaltă calitate a imaginii, cu deschidere constantă de diafragmă de f/2,8.

Aflaţi mai multe

EF 24-70mm f/4L IS USM L series Lense

Un obiectiv compact cu zoom din gama L, cu o deschidere a diafragmei de f/4 şi stabilizator de imagine, ideal pentru călătorii şi utilizare generală.

Aflaţi mai multe

EF 24mm f/1.4L II USM L series Lense

Obiectivul grandangular al profesionistului, cu elemente optice caracteristice gamei L şi o deschidere de diafragmă rapidă de f/1,4, ideal pentru lumină slabă.

Aflaţi mai multe

EF 24mm f/2.8 IS USM

Un obiectiv de înaltă performanţă, cu stabilizator de imagine şi o deschidere de diafragmă de f/2,8, perfect pentru lumină slabă şi călătorii.

Aflaţi mai multe

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM L series Lense

De la grandangular la teleobiectiv într-unul singur, acest obiectiv din gama L este instrumentul suprem pentru fotografi care caută o singură soluţie.

Aflaţi mai multe

EF 28mm f/1.8 USM

Un obiectiv grandangular cu o deschidere de diafragmă maximă mare, ceea ce îl face un obiectiv ideal pentru fotografierea cu aparatul foto în mână în lumină slabă.

Aflaţi mai multe

EF 28mm f/2.8 IS USM

Cu stabilizator de imagine integrat şi o deschidere de diafragmă de f/2,8, acesta este un excelent obiectiv grandangular universal.

Aflaţi mai multe

EF 300mm f/2.8L IS II USM L series Lense

Super-teleobiectivul profesionist pentru sport, din gama L, cu o deschidere de diafragmă mare de f/2,8 şi stabilizator de imagine.

Aflaţi mai multe

EF 35mm f/1.4L II USM

Un obiectiv grandangular de nivel profesionist, cu o perspectivă naturală, o deschidere de diafragmă de f/1,4 şi capacităţi în lumină slabă.

Aflaţi mai multe

EF 35mm f/2 IS USM

Un obiectiv grandangular cu o perspectivă naturală şi stabilizator de imagine, ideal pentru fotografierea cu aparatul foto în mână

Aflaţi mai multe

EF 40mm f/2.8 STM

Un obiectiv plat compact, cu o deschidere de diafragmă rapidă, care este grozav pentru călătorii şi utilizare generală.

Aflaţi mai multe

EF 400mm f/2.8L IS II USM L series Lense

Un super-teleobiectiv de ultra-înaltă performanţă din gama L, cu stabilizator de imagine, pentru rezultate stabile.

Aflaţi mai multe

Canon EF 400mm f/2.8L IS III

Cel mai uşor teleobiectiv din lume* pentru fotografii de calitate extrem de înaltă ale evenimentelor sportive, naturii sălbatice şi de acţiune

Aflaţi mai multe

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Un super-teleobiectiv cu elemente optice de difracţie, pentru o soluţie mai compactă, uşoară, de înaltă performanţă dedicată fotografiei de sport.

Aflaţi mai multe

EF 400mm f/5.6L USM L series Lense

Un super-teleobiectiv USM compact din gama L, cu o deschidere de diafragmă de f/5,6, pentru sporturi în aer liber şi natură sălbatică.

Aflaţi mai multe

EF 50mm f/1.2L USM L series Lense

Obiectiv USM profesionist din gama L, cu deschidere de diafragmă de f/1,2, pentru lumină slabă şi un control extrem asupra profunzimii câmpului.

Aflaţi mai multe

EF 50mm f/1.4 USM

Obiectiv USM de înaltă performanţă, cu o deschidere de diafragmă de f/1,4, pentru utilizare generală, fotografierea în lumină slabă şi portrete.

Aflaţi mai multe

EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv STM accesibil, cu o deschidere de diafragmă rapidă de f/1,8, pentru fotografierea în lumină slabă şi portrete.

Aflaţi mai multe

EF 600mm f/4L IS II USM L series Lense

Un obiectiv de ultra-înaltă performanţă din gama L, cu stabilizator de imagine şi o deschidere de diafragmă rapidă de f/4, perfect pentru natură sălbatică.

Aflaţi mai multe

Canon EF 600mm f/4L IS III USM

Un obiectiv f/4 de 600 mm extrem de uşor, perfect pentru fotografii profesionişti specializaţi în natură sălbatică, evenimente sportive şi ştiri

Aflaţi mai multe

EF 70-200mm f/2.8L USM L series Lense

Un teleobiectiv de înaltă performanţă din gama L, cu deschidere constantă de diafragmă de f/2,8, ideal pentru lumină slabă şi acţiune.

Aflaţi mai multe

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM L series Lense

Un teleobiectiv mediu profesional din gama L, cu un stabilizator de imagine puternic şi o deschidere a diafragmei de f/2,8.

Aflaţi mai multe

EF 70-200mm f/4L IS II USM

Călătoriţi lejer cu un teleobiectiv cu zoom de nivel profesional, care este construit pentru portabilitate şi performanţă.

Aflaţi mai multe

EF 70-200mm f/4L IS USM L series Lense

Un obiectiv premium cu zoom din gama L, cu deschidere constantă de diafragmă de f/4 şi stabilizator de imagine, ideal pentru fotografierea din mână şi sport.

Aflaţi mai multe

EF 70-200mm f/4L USM L series Lense

Un teleobiectiv compact de înaltă performanţă din gama L, cu deschidere constantă de diafragmă de f/4, ideal pentru călătorii şi sport.

Aflaţi mai multe

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Un obiectiv cu zoom de înaltă calitate, cu afişaj inovator pe obiectiv şi Nano USM, excelent pentru a fotografia natura sălbatică şi evenimentele sportive.

Aflaţi mai multe

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM L series Lense

Un obiectiv USM de înaltă performanţă, cu stabilizator de imagine, pentru a vă apropia de acţiune, sport şi natură sălbatică.

Aflaţi mai multe

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Un obiectiv compact de nivel profesional din gama L, pentru călătorii, ideal pentru acţiune, natură sălbatică şi sport.

Aflaţi mai multe

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM L series Lense

Un obiectiv „ochi de peşte” cu zoom din gama L, oferind imagine de cadru întreg sau circulară şi un unghi de vizualizare larg.

Aflaţi mai multe

EF 800mm f/5.6L IS USM L series Lense

Un super-teleobiectiv USM extrem, ideal pentru a fotografia subiecte mai mici de la distanţe mari.

Aflaţi mai multe

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Un obiectiv ultra-grandangular USM cu zoom de înaltă performanţă, cu o deschidere de diafragmă de f/3,5-4,5, excelent pentru peisaje.

Aflaţi mai multe

EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

Un obiectiv USM cu zoom de înaltă performanţă, cu o deschidere de diafragmă de f/2,8 şi stabilizator de imagine, excelent în condiţii de lumină slabă.

Aflaţi mai multe

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Un obiectiv STM accesibil cu zoom standard, cu stabilizator de imagine, ideal pentru a începe să lucraţi cu aparatul dumneavoastră EOS.

Aflaţi mai multe

Front

Acum puteţi transporta aparatul foto EOS în mai multe locuri datorită obiectivului cu zoom standard, extrem de portabil.

Aflaţi mai multe

EF-S 24mm f/2.8 STM

Un obiectiv fix STM accesibil şi compact, cu o deschidere de diafragmă de f/2,8, ideal pentru călătorii şi fotografiere stradală.

Aflaţi mai multe

EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

Un obiectiv macro inovator, cu o distanţă de lucru minimă de 3 cm şi un adaptor Macro Lite încorporat pentru a lumina subiectul.

Aflaţi mai multe

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Un obiectiv macro USM cu o deschidere de diafragmă mare de f/2,8, care asigură detalii de efect, dincolo de ochiul omenesc.

Aflaţi mai multe

TS-E 17mm f/4L L series Lense

Un obiectiv f/4 ultra-grandangular de nivel profesionist din gama L, pentru specialişti care fotografiază arhitectură, peisaje şi interioare.

Aflaţi mai multe

Obiective Canon recomandate

Obiectivele Canon îmbină măiestria cu cea mai recentă tehnologie optică pentru a asigura fotografii şi filme de calitate superbă. Vedeţi cele mai recente obiective grandangulare, macro şi teleobiective pentru aparatul dvs. foto DSLR.

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi un obiectiv?

Surprindeţi ceea ce vă place cu aparatul foto EOS. Utilizaţi unul dintre instrumentele noastre de selectare a obiectivelor pentru a găsi obiectivul potrivit pentru dvs.

S-ar putea să vă intereseze şi...