Canon Zoemini 2 in navy blue and Canon Zoemini S2 in white on a teal surface surrounded by tape, stamps and paper packaging.

Aparate foto instantanee şi imprimante mini

Şic şi complet portabile, aceste modele de buzunar vă oferă rezultate imediate – perfecte pentru surprinderea momentelor speciale şi crearea de fotografii ce pot fi imediat date mai departe

Captură instantanee cu rezultate ce pot fi arătate şi altora

Fotografiaţi şi imprimaţi cu o imprimantă în format de buzunar. Alegeţi dintre modele 2 în 1 cu aparate foto şi oglinzi comode pentru selfie şi imprimante portabile elegante cu conexiuni inteligente la dispozitivul dvs. inteligent – toate vă oferă puterea imprimării într-un format mic

Canon Zoemini S2

Canon Zoemini S2

Duceţi selfie-urile la următorul nivel cu o imprimantă cu aparat foto de buzunar, care include oglindă, inel luminos, declanşator de la distanţă şi vizualizare în timp real.

Vedeţi mai mult

Canon Zoemini S2
Canon Zoemini 2

Canon Zoemini 2

Obţineţi imprimări instantanee de pe smartphone oricând, oriunde, cu imprimanta de buzunar cu baterie Zoemini 2.

Vedeţi mai mult

Canon Zoemini 2

Fotografiaţi şi lipiţi cu modele de buzunar şi imprimarea fără cerneală

Cu tehnologie de imprimare fără cerneală, o capacitate de hârtie de 10 coli şi un corp elegant şi uşor, aceste aparate foto instantanee şi imprimante de buzunar sunt dispozitivele ideale pentru persoanele sociabile pasionate de fotografie

Canon Zoemini S

• Oglinda pentru selfie şi slotul de card Micro SD sunt disponibile numai pe Canon Zoemini S2

 canon-zoemini

Vedeţi, fotografiaţi şi imprimaţi

Beneficiaţi de performanţă puternică la îndemână cu un aparat foto instantaneu şi o imprimantă de buzunar

Vizionaţi clipul video

Captură instantanee

Beneficiaţi de conexiuni inteligente şi obţineţi imprimări instantanee ale fotografiilor de pe smartphone utilizând Canon Zoemini. Pentru Canon Zoemini S2, aparatul foto încorporat şi oglinda pentru selfie oferă un pachet 2 în 1, cu toate cerinţele dvs. de fotografiere şi imprimare incluse într-un singur model simplu.

Instant capture

Personalizare creativă

Profitaţi de aplicaţia Canon Mini Print cu Canon Zoemini şi Canon Zoemini S2 pentru a adăuga o notă personalizată pozelor dvs. Adăugaţi filtre, cadre, efecte AR şi scris sau transformaţi-vă fotografiile în colaje sau postere care se pot asambla pentru imprimare cu adevărat personală.

Creative customisation
Canon Zoemini

Descoperiţi

Imprimaţi-vă şi distribuiţi-vă amintiri din mers

Vizionaţi clipul video

Connect Canon Zoemini to your phone

Aplicaţia Canon Mini Print

Conectaţi imprimanta Canon Zoemini la telefonul mobil sau tabletă prin aplicaţia Canon Mini Print, care poate fi descărcată gratuit de pe App Store şi Google Play. Realizaţi propriile fotografii sau descărcaţi direct de pe Facebook, Instagram, Google Foto, Dropbox sau iCloud. Puteţi apoi să adăugaţi filtre, AR, distorsiuni, desene sau text pentru o imagine complet personalizată. 

Descărcaţi de pe App Store
Descărcaţi de pe Google Play

Hârtie fotografică Canon ZINK™

Hârtia ZINK este acoperită cu microcristale care reacţionează când sunt încălzite, producând o imagine rezistentă la pete, la rupere şi la apă, fără a folosi cerneală.

Cumpăraţi 20 de coli

Cumpăraţi 50 de coli

Smudge-Proof, Tear-Proof and Water Resistant Images

#FreeYourStory

Fiţi îndrăzneţ. Fiţi expresiv. Fiţi original. Arătaţi-ne viaţa prin obiectivul dumneavoastră. Prin fotografii, imprimate sau filme, dorim să vă vedem perspectiva unică asupra lumii, aşa cum aţi surprins-o.

Aflaţi mai multe

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Produse conexe

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum