EF Lenses

Obiective EF

Oferă o combinaţie între calitatea excelentă a imaginii, flexibilitate şi viteză.

Surprinderea versatilă a imaginilor

Obiectivele EF de la Canon includ o gamă largă de opţiuni creative, inclusiv obiective compacte cu distanţă focală fixă şi deschidere largă a diafragmei, zoomuri pentru încadrare flexibilă şi obiective specializate precum „ochi de peşte”, macro şi cu înclinare-deplasare.

Filtru de obiectiv EF

Căutaţi un anumit obiectiv RF? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Un obiectiv profesional cu zoom pentru sport şi natură sălbatică, din gama L, cu stabilizator de imagine şi ASC pentru claritate superbă.

Aflaţi mai multe

EF 100mm f/2 USM

Un teleobiectiv USM mediu, ideal pentru portrete şi sporturi de sală, graţie deschiderii de diafragmă mari, de f/2.

Aflaţi mai multe

EF 100mm f/2.8 Macro USM L series Lense

Un obiectiv macro full-frame de înaltă performanţă, cu o deschidere de diafragmă de f/2,8, care este, de asemenea, excelent pentru portrete.

Aflaţi mai multe

EF 11-24mm f/4L USM L series Lense

Un obiectiv profesional ultra-grandangular cu zoom din gama L, cu deschidere constantă de diafragmă de f/4, pentru arhitectură şi peisaje.

Aflaţi mai multe

EF 135mm f/2L USM L series Lense

Un teleobiectiv profesionist din gama L, cu o deschidere de diafragmă mare de f/2, ideal pentru fotografierea portretelor şi în lumină slabă.

Aflaţi mai multe

EF 14mm f/2.8L II USM L series Lense

Un obiectiv ultra-grandangular proiectat cu precizie, din gama L, cu design rectiliniar pentru corectarea distorsiunii.

Aflaţi mai multe

EF 16-35mm f/2.8L II USM

Un obiectiv profesional ultra-grandangular cu zoom din gama L, cu deschidere de diafragmă de f/2,8, ideal pentru lumină slabă şi fotoreportaje.

Aflaţi mai multe

EF 75-300mm f/4-5.6 III

Preferată de mulţi, această nouă versiune a zoomului grandangular clasic oferă claritate uimitoare pe tot intervalul de zoom.

Aflaţi mai multe

EF 16-35mm f/4L IS USM L series Lense

Un obiectiv de înaltă performanţă ultra-grandangular din gama L, cu stabilizator de imagine integrat.

Aflaţi mai multe

EF 17-40mm f/4L USM L series Lense

Un obiectiv uşor ultra-grandangular cu zoom din gama L, care reprezintă companionul ideal de călătorie.

Aflaţi mai multe

EF 20mm f/2.8 USM

Cu un unghi de vizualizare larg şi o deschidere de diafragmă rapidă, acest obiectiv este ideal pentru a fotografia peisaje sau pentru fotoreportaje.

Aflaţi mai multe

EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x L series Lense

Un obiectiv f/4 de nivel profesional cu teleconvertor 1.4x încorporat pentru flexibilitate şi interval de distanţe focale imense, pentru sport şi natură sălbatică.

Aflaţi mai multe

EF 200mm f/2L IS USM L series Lense

Un teleobiectiv profesionist din gama L, cu deschidere de diafragmă de f/2 şi stabilizator de imagine, pentru lumină slabă şi sporturi de sală.

Aflaţi mai multe

EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM

Un obiectiv flexibil cu zoom cu focalizare aproape complet silenţioasă şi stabilizator de imagine, pentru fotografii şi filme de înaltă calitate.

Aflaţi mai multe

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Preferat de cei ce doresc să transporte un singur obiectiv la locaţie, acest obiectiv oferă o calitate uimitoare a imaginii şi stabilizare avansată pentru aceasta.

Aflaţi mai multe

EF 24-70mm f/2.8L II USM L series Lense

Un obiectiv profesional de zi cu zi cu zoom din gama L, care livrează o înaltă calitate a imaginii, cu deschidere constantă de diafragmă de f/2,8.

Aflaţi mai multe

EF 24-70mm f/4L IS USM L series Lense

Un obiectiv compact cu zoom din gama L, cu o deschidere a diafragmei de f/4 şi stabilizator de imagine, ideal pentru călătorii şi utilizare generală.

Aflaţi mai multe

EF 24mm f/1.4L II USM L series Lense

Obiectivul grandangular al profesionistului, cu elemente optice caracteristice gamei L şi o deschidere de diafragmă rapidă de f/1,4, ideal pentru lumină slabă.

Aflaţi mai multe

EF 24mm f/2.8 IS USM

Un obiectiv de înaltă performanţă, cu stabilizator de imagine şi o deschidere de diafragmă de f/2,8, perfect pentru lumină slabă şi călătorii.

Aflaţi mai multe

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM L series Lense

De la grandangular la teleobiectiv într-unul singur, acest obiectiv din gama L este instrumentul suprem pentru fotografi care caută o singură soluţie.

Aflaţi mai multe

EF 28mm f/1.8 USM

Un obiectiv grandangular cu o deschidere de diafragmă maximă mare, ceea ce îl face un obiectiv ideal pentru fotografierea cu aparatul foto în mână în lumină slabă.

Aflaţi mai multe

EF 28mm f/2.8 IS USM

Cu stabilizator de imagine integrat şi o deschidere de diafragmă de f/2,8, acesta este un excelent obiectiv grandangular universal.

Aflaţi mai multe

EF 300mm f/2.8L IS II USM L series Lense

Super-teleobiectivul profesionist pentru sport, din gama L, cu o deschidere de diafragmă mare de f/2,8 şi stabilizator de imagine.

Aflaţi mai multe

EF 35mm f/1.4L II USM

Un obiectiv grandangular de nivel profesionist, cu o perspectivă naturală, o deschidere de diafragmă de f/1,4 şi capacităţi în lumină slabă.

Aflaţi mai multe

EF 35mm f/2 IS USM

Un obiectiv grandangular cu o perspectivă naturală şi stabilizator de imagine, ideal pentru fotografierea cu aparatul foto în mână

Aflaţi mai multe

EF 40mm f/2.8 STM

Un obiectiv plat compact, cu o deschidere de diafragmă rapidă, care este grozav pentru călătorii şi utilizare generală.

Aflaţi mai multe

EF 400mm f/2.8L IS II USM L series Lense

Un super-teleobiectiv de ultra-înaltă performanţă din gama L, cu stabilizator de imagine, pentru rezultate stabile.

Aflaţi mai multe

Canon EF 400mm f/2.8L IS III

Cel mai uşor teleobiectiv din lume* pentru fotografii de calitate extrem de înaltă ale evenimentelor sportive, naturii sălbatice şi de acţiune

Aflaţi mai multe

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Un super-teleobiectiv cu elemente optice de difracţie, pentru o soluţie mai compactă, uşoară, de înaltă performanţă dedicată fotografiei de sport.

Aflaţi mai multe

EF 400mm f/5.6L USM L series Lense

Un super-teleobiectiv USM compact din gama L, cu o deschidere de diafragmă de f/5,6, pentru sporturi în aer liber şi natură sălbatică.

Aflaţi mai multe

EF 50mm f/1.2L USM L series Lense

Obiectiv USM profesionist din gama L, cu deschidere de diafragmă de f/1,2, pentru lumină slabă şi un control extrem asupra profunzimii câmpului.

Aflaţi mai multe

EF 50mm f/1.4 USM

Obiectiv USM de înaltă performanţă, cu o deschidere de diafragmă de f/1,4, pentru utilizare generală, fotografierea în lumină slabă şi portrete.

Aflaţi mai multe

EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv STM accesibil, cu o deschidere de diafragmă rapidă de f/1,8, pentru fotografierea în lumină slabă şi portrete.

Aflaţi mai multe

EF 600mm f/4L IS II USM L series Lense

Un obiectiv de ultra-înaltă performanţă din gama L, cu stabilizator de imagine şi o deschidere de diafragmă rapidă de f/4, perfect pentru natură sălbatică.

Aflaţi mai multe

Canon EF 600mm f/4L IS III USM

Un obiectiv f/4 de 600 mm extrem de uşor, perfect pentru fotografii profesionişti specializaţi în natură sălbatică, evenimente sportive şi ştiri

Aflaţi mai multe

EF 70-200mm f/2.8L USM L series Lense

Un teleobiectiv de înaltă performanţă din gama L, cu deschidere constantă de diafragmă de f/2,8, ideal pentru lumină slabă şi acţiune.

Aflaţi mai multe

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM L series Lense

Un teleobiectiv mediu profesional din gama L, cu un stabilizator de imagine puternic şi o deschidere a diafragmei de f/2,8.

Aflaţi mai multe

EF 70-200mm f/4L IS II USM

Călătoriţi lejer cu un teleobiectiv cu zoom de nivel profesional, care este construit pentru portabilitate şi performanţă.

Aflaţi mai multe

EF 70-200mm f/4L IS USM L series Lense

Un obiectiv premium cu zoom din gama L, cu deschidere constantă de diafragmă de f/4 şi stabilizator de imagine, ideal pentru fotografierea din mână şi sport.

Aflaţi mai multe

EF 70-200mm f/4L USM L series Lense

Un teleobiectiv compact de înaltă performanţă din gama L, cu deschidere constantă de diafragmă de f/4, ideal pentru călătorii şi sport.

Aflaţi mai multe

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Un obiectiv cu zoom de înaltă calitate, cu afişaj inovator pe obiectiv şi Nano USM, excelent pentru a fotografia natura sălbatică şi evenimentele sportive.

Aflaţi mai multe

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM L series Lense

Un obiectiv USM de înaltă performanţă, cu stabilizator de imagine, pentru a vă apropia de acţiune, sport şi natură sălbatică.

Aflaţi mai multe

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Un obiectiv compact de nivel profesional din gama L, pentru călătorii, ideal pentru acţiune, natură sălbatică şi sport.

Aflaţi mai multe

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM L series Lense

Un obiectiv „ochi de peşte” cu zoom din gama L, oferind imagine de cadru întreg sau circulară şi un unghi de vizualizare larg.

Aflaţi mai multe

EF 800mm f/5.6L IS USM L series Lense

Un super-teleobiectiv USM extrem, ideal pentru a fotografia subiecte mai mici de la distanţe mari.

Aflaţi mai multe

TS-E 17mm f/4L L series Lense

Un obiectiv f/4 ultra-grandangular de nivel profesionist din gama L, pentru specialişti care fotografiază arhitectură, peisaje şi interioare.

Aflaţi mai multe

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi un obiectiv?

Surprindeţi ceea ce vă place cu aparatul foto EOS. Utilizaţi unul dintre instrumentele noastre de selectare a obiectivelor pentru a găsi obiectivul potrivit pentru dvs.

S-ar putea să vă intereseze şi...