EF Lenses

Obiective EF

Oferă o combinaţie între calitatea excelentă a imaginii, flexibilitate şi viteză.

Surprinderea versatilă a imaginilor

Obiectivele EF de la Canon includ o gamă largă de opţiuni creative, inclusiv obiective compacte cu distanţă focală fixă şi deschidere largă a diafragmei, zoomuri pentru încadrare flexibilă şi obiective specializate precum „ochi de peşte”, macro şi cu înclinare-deplasare.

Filtru de obiectiv EF

Căutaţi un anumit obiectiv RF? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

canon-camera

Preferată de mulţi, această nouă versiune a zoomului grandangular clasic oferă claritate uimitoare pe tot intervalul de zoom.

Aflaţi mai multe

EF 20mm f/2.8 USM

Cu un unghi de vizualizare larg şi o deschidere de diafragmă rapidă, acest obiectiv este ideal pentru a fotografia peisaje sau pentru fotoreportaje.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Preferat de cei ce doresc să transporte un singur obiectiv la locaţie, acest obiectiv oferă o calitate uimitoare a imaginii şi stabilizare avansată pentru aceasta.

Aflaţi mai multe

EF 24mm f/1.4L II USM L series Lense

Obiectivul grandangular al profesionistului, cu elemente optice caracteristice gamei L şi o deschidere de diafragmă rapidă de f/1,4, ideal pentru lumină slabă.

Aflaţi mai multe

EF 28mm f/1.8 USM

Un obiectiv grandangular cu o deschidere de diafragmă maximă mare, ceea ce îl face un obiectiv ideal pentru fotografierea cu aparatul foto în mână în lumină slabă.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Cel mai uşor teleobiectiv din lume* pentru fotografii de calitate extrem de înaltă ale evenimentelor sportive, naturii sălbatice şi de acţiune

Aflaţi mai multe

EF 50mm f/1.4 USM

Obiectiv USM de înaltă performanţă, cu o deschidere de diafragmă de f/1,4, pentru utilizare generală, fotografierea în lumină slabă şi portrete.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Un obiectiv f/4 de 600 mm extrem de uşor, perfect pentru fotografii profesionişti specializaţi în natură sălbatică, evenimente sportive şi ştiri

Aflaţi mai multe

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

Un teleobiectiv cu zoom preferat de fotografii de orice fel.

canon-camera

Călătoriţi lejer cu un teleobiectiv cu zoom de nivel profesional, care este construit pentru portabilitate şi performanţă.

Aflaţi mai multe

TS-E 17mm f/4L L series Lense

Un obiectiv f/4 ultra-grandangular de nivel profesionist din gama L, pentru specialişti care fotografiază arhitectură, peisaje şi interioare.

Aflaţi mai multe

S-ar putea să vă intereseze şi...