SOLUŢII DE TRANSMISIE LA DISTANŢĂ

Camere Canon PTZ şi camere de reţea la distanţă

O gamă de camere video 4K cu panoramare, înclinare şi zoom la distanţă (PTZ), cu o calitate excepţională a imaginii şi control precis, concepută pentru utilizare într-o multitudine de producţii şi aplicaţii.
Camera PTZ Canon CR-N500

Producţie şi streaming

Reduceţi distanţa menţinând o claritate imbatabilă

Faceţi cunoştinţă cu cea mai nouă generaţie de camere PTZ şi controlere de la distanţă de la Canon. Soluţia Canon oferă un pachet de producţie 4K la distanţă pentru toate situaţiile, cu funcţii de panoramare şi înclinare uniforme şi imagini de calitate excepţională la utilizarea la interior şi exterior, în timp ce controlerul nostru hardware şi controlerul software gratuit oferă posibilitatea de control şi reglare de la distanţă. De asemenea, Canon acceptă cele mai recente aplicaţii de vârf precum Urmărire automată*, care pot adăuga un element suplimentar automatizat producţiei dumneavoastră.

*Disponibilă pe anumite modele. Este necesară o licenţă cu plată.

Descoperiţi moştenirea sistemelor optice Canon, realizând imagini de înaltă calitate într-o mare diversitate de situaţii.

Gama completă de camere PTZ Canon

 • Camere PTZ

  CR-N700

  O cameră PTZ profesională 4K 60P de excepţie, cu conectivitate 12G-SDI şi focalizare automată de vârf, cu opţiune de urmărire automată inteligentă.
 • Camere PTZ

  CR-X300

  O cameră PTZ compactă cu grad de protecţie IP65, care oferă rezoluţie 4K, zoom optic 20x şi streaming şi control prin IP pentru o gamă largă de aplicaţii.
 • Camere PTZ

  CR-X500

  Cu un corp robust şi rezistent la intemperii, plus rezoluţie 4K UHD, zoom optic 15x, 12G-SDI şi Dual Pixel CMOS AF, CR-X500 este camera PTZ ideală pentru producţii şi monitorizare de la distanţă.
 • Camere PTZ

  CR-N500

  Cu zoom optic 15x, capacităţi de filmare 4K UHD şi focalizare automată Dual Pixel cu opţiunea de urmărire automată inteligentă*, CR-N500 asigură control precis şi streaming perfect prin IP, cu rezultate excepţionale.
 • Camere PTZ

  CR-N300

  Dispunând de rezoluţie 4K UHD, zoom optic 20x, focalizare automată hibridă cu opţiunea de urmărire automată inteligentă şi numeroase protocoale de streaming şi control prin IP, cu această cameră puteţi stârni interesul privitorilor în noi moduri.
 • Camere PTZ

  CR-N100

  Cameră PTZ 4K agilă, cu focalizare automată, zoom optic 20x şi protocoale IP multiple, cu opţiune de urmărire automată inteligentă.
 • O soluţie pentru toate tipurile de situaţii

  Descoperiţi cum puteţi folosi soluţiile Canon PTZ într-o gamă vastă de aplicaţii, utilizând tehnologia noastră excelentă de imagine.

 • Studiouri de transmisie şi televiziune

 • Evenimente în timp real şi spectacole muzicale

 • Evenimente corporative şi prezentări

 • Învăţământ superior

 • Lăcaşe de cult

 • Transmisii în aer liber şi sportive

 • Accesorii esenţiale

  Gestionaţi-vă de la distanţă sau la faţa locului camera PTZ Canon folosind controlerul nostru hardware şi controlerul software gratuit, pentru operare impecabilă de la distanţă.

  CR-S700R

  Produs recomandat

  Sistem robotizat pentru aparate foto Canon CR-S700R

  Soluţia profesională de control de la distanţă al panoramării, înclinării şi zoomului pentru fotografie, compatibilă cu aparatele foto cu obiective interschimbabile.

  Soluţie

  Vedeţi gama de camere de reţea PTZ de la Canon

  Acolo unde supravegherea contează cu adevărat, gama de camere de reţea de la Canon oferă o soluţie. De dimensiuni reduse, dar cu performanţe ridicate, camerele oferă calitate de excepţie a imaginii, chiar şi în condiţii de lumină scăzută, unde riscurile de securitate sunt sporite.

  Uşor de configurat şi cu un câmp vizual amplu

  Gama de camere Canon PTZ de supraveghere este ideală pentru aplicaţii precum gestionarea traficului, supravegherea oraşului şi parcuri comerciale.

  vb-m50b
  Canon Camera

  Descoperiţi Canon Pro Video şi reconsideraţi ceea ce puteţi face cu videoclipurile

  Fie că filmaţi documentare independente puternice, drame captivante sau filme de lung metraj premiate, există un produs Canon Pro Video care vă poate propulsa creativitatea spre noi culmi.

  Înscrieţi-vă acum

  Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

  Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.