Sustenabilitatea la Canon

Transformăm modul în care ne desfăşurăm activitatea şi producem pentru a modela o lume mai sustenabilă pentru oameni şi pentru planeta noastră.

De asemenea, ne concentrăm pe a fi un partener responsabil pentru clienţii noştri, ajutându-i să-şi îndeplinească angajamentele de sustenabilitate.

Canon Picturing a Sustainable Future
O lume durabilă

Reducerea CO2

Obiectivul nostru este de a atinge emisii nete zero de carbon până în 2050, în conformitate cu Acordul de la Paris. Aceasta implică acţiuni consecvente în întreaga noastră activitate, de la operaţiuni, producţie şi transport la proiectarea şi ambalarea produselor.

Am stabilit obiective pe termen scurt pentru 2030 şi le-am transmis către SBTi (Science Based Targets initiative) pentru transparenţă şi verificare.

Afacere circulară

Ambiţia noastră este să devenim o afacere circulară. În care fiecare produs şi material este proiectat, creat, reutilizat, reparat şi reciclat într-o buclă închisă.

Prin producţie inovatoare, minimizăm deşeurile şi ne păstrăm produsele şi materialele în uz mai mult timp.

20220331 MK

Programe educaţionale şi pentru tineret

Tinerii merită şi trebuie să aibă o voce în modelarea viitorului lumii noastre.

Le oferim tinerilor posibilitatea de a-şi împărtăşi poveştile în imagini în colaborare cu organizaţii neguvernamentale (ONG-uri) şi cu sprijinul ambasadorilor noştri Canon ca parteneri de livrare a programelor.

Susţinerea comunităţilor locale

Activităţile noastre de sustenabilitate se concentrează, de asemenea, pe iniţiative care contribuie la crearea unui impact social şi ecologic pozitiv asupra comunităţilor noastre locale.

Discutaţi cu echipa noastră de sustenabilitate

Împărtăşiţi-vă gândurile şi întrebările cu echipa noastră de dezvoltare durabilă

Parteneriate şi programe

Colaborăm cu clienţii şi partenerii noştri de afaceri şi din industrie pentru a avea o contribuţie pozitivă la acţiunile climatice.

 • Tiny Forest

  Peste tot în Regatul Unit, zone mici de teren sunt transformate în aşa-numite „păduri mici” în cadrul unui proiect organizat de Earthwatch Europe şi susţinut cu mândrie de Canon.

 • Coral Spawning Lab

  Coral Spawning Lab, împreună cu parteneri internaţionali, derulează un proiect inovator de cercetare a reproducerii coralilor pentru a dezvolta tehnici de stimulare a reproducerii coralilor. Organizaţia doreşte să dezvolte această cercetare ştiinţifică de vârf la nivel mondial pentru beneficii ecologice în lumea reală. Prin munca lor, aceasta va salva coralii pe cale de dispariţie, va consolida recifele de corali din lume şi îi va antrena pe ecologişti.

Recunoaştere în Lista A CDP

 • Pentru anul 2023, Canon a primit un scor A pentru schimbările climatice de la CDP. Aceasta este a treia oară că suntem incluşi pe lista lor A cu cele mai înalte clasări şi ne plasează în top 2 % dintre companiile evaluate în această categorie.

  CDP este o organizaţie internaţională nonprofit de mediu care evaluează marile companii şi organizaţii din întreaga lume cu privire la eforturile lor de a aborda problemele de mediu.

 • Majoritatea produselor Canon au primit eticheta ecologică Blue Angel de la guvernul federal german

 • Începând cu anul 2020, certificarea consolidată ISO 14001 acoperă Canon Inc., precum şi 124 de companii ale Grupului din 40 de ţări (593 de sedii operaţionale) şi regiuni din întreaga lume

Exploraţi mai departe

Alăturaţi-vă conversaţiei pe canalele noastre de socializare

CONTACTAŢI-NE

Contactaţi-ne

Împărtăşiţi-vă gândurile şi întrebările cu echipa noastră de dezvoltare durabilă