Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Cele mai recente produse

Descoperiţi noile produse Canon, concepute pentru a vă ajuta să creaţi poveşti memorabile

Luat cu EOS R
  • f/4.5
  • 1/1000
  • 100

Aparate foto mirrorless

Relataţi astăzi poveştile de mâine, prin fotografii şi filme de o calitate excepţională. Noile noastre aparate foto mirrorless sunt uşor de transportat şi însumează tot ce este mai bun la aparatele foto compacte şi DSLR de la Canon într-un corp compact cu obiective interschimbabile.

Obiective

Încorporăm în noile noastre obiective cea mai mare măiestrie şi o tehnologie optică de ultimă generaţie, pentru a garanta realizarea de fotografii şi filme de calitate excepţională. De asemenea, ne îmbogăţim constant gama unică şi extinsă, astfel încât să puteţi găsi obiectivul perfect pentru dvs.

Aparate foto şi bliţuri

Concepute pentru a răspunde pasiunii dvs. pentru fotografie, noile noastre aparate foto integrează toate inovaţiile recente din domeniul imagisticii, datorită investiţiilor noastre constante în cercetare şi dezvoltare, de top în industrie. În plus, puteţi vedea lucrurile într-o lumină diferită, cu ajutorul celor mai recente bliţuri Speedlite.

Video

Creativitatea, flexibilitatea şi uşurinţa de utilizare constituie esenţa celor mai recente inovaţii ale noastre în domeniul camerelor video; există un model recent care să răspundă nevoilor dvs., indiferent de povestea pe care doriţi să o relataţi: de la crearea de filme 4K Cinema EOS până la realizarea de filmări accesibile de familie.

Imprimante

Dacă doriţi să imprimaţi şi să scanaţi acasă fotografii color minunate sau documente de înaltă calitate, noile noastre imprimante şi multifuncţionale care economisesc spaţiu sunt dotate cu cele mai actualizate caracteristici pentru calitate excepţională şi conectivitate inteligentă.

Binocluri

Construite pentru o experienţă de observare perfectă, cele mai noi modele din gama Canon de binocluri cu imagine stabilizată oferă vedere super-stabilă la ţinerea binoclului în mână, pentru explorarea naturii şi a mediului înconjurător, precum şi pentru o gamă largă de evenimente cu spectatori.

Alte produse

Inovaţiile noastre tehnologice constante asigură adăugarea continuă de noi produse Canon în portofoliul nostru, de la cele mai recente binocluri cu imagine stabilizată până la scanere autonome pentru fotografii şi documente, indicatoare cu laser şi calculatoare.

  • Canon
  • ...
  • Cele mai recente produse: noi aparate foto, imprimante şi altele