Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Cele mai recente produse

Descoperiţi noile produse Canon, concepute pentru a vă ajuta să creaţi poveşti memorabile

Aparate foto instantanee

Oriunde vă aflaţi, fotografiaţi, imprimaţi şi lipiţi cu un aparat foto instantaneu de buzunar. Ideale pentru pasionaţii de selfie-uri, aceste imprimante portabile cu aparat foto au oglinzi reflectorizante pentru fotografii perfecte şi oferă imprimare fără cerneală şi fără mizerie, pentru rezultate imediate, fără complicaţii.

Aparate foto mirrorless

Relataţi astăzi poveştile de mâine, prin fotografii şi filme de o calitate excepţională. Noile noastre aparate foto mirrorless sunt uşor de transportat şi însumează tot ce este mai bun la aparatele foto compacte şi DSLR de la Canon într-un corp compact cu obiective interschimbabile.

Obiective

Încorporăm în noile noastre obiective cea mai mare măiestrie şi o tehnologie optică de ultimă generaţie, pentru a garanta realizarea de fotografii şi filme de calitate excepţională. De asemenea, ne îmbogăţim constant gama unică şi extinsă, astfel încât să puteţi găsi obiectivul perfect pentru dvs.

Aparate foto şi bliţuri

Concepute pentru a răspunde pasiunii dvs. pentru fotografie, noile noastre aparate foto integrează toate inovaţiile recente din domeniul imagisticii, datorită investiţiilor noastre constante în cercetare şi dezvoltare, de top în industrie. În plus, puteţi vedea lucrurile într-o lumină diferită, cu ajutorul celor mai recente bliţuri Speedlite.

*250D (negru/argintiu) este cel mai uşor model din lume dintre toate aparatele foto DSLR cu senzor de dimensiune APS-C, având un monitor LCD mobil. Include baterie şi card de memorie, conform directivelor CIPA. Începând cu data de 9 aprilie 2019 (cercetări efectuate de Canon).

Accesorii

Sisteme Cinema EOS

Camere video profesionale

Camere universale

Aparate foto PTZ

Camere video de larg consum

Imprimante

Dacă doriţi să imprimaţi şi să scanaţi acasă fotografii color minunate sau documente de înaltă calitate, noile noastre imprimante şi multifuncţionale care economisesc spaţiu sunt dotate cu cele mai actualizate caracteristici pentru calitate excepţională şi conectivitate inteligentă.

Binocluri

Construite pentru o experienţă de observare perfectă, cele mai noi modele din gama Canon de binocluri cu imagine stabilizată oferă vedere super-stabilă la ţinerea binoclului în mână, pentru explorarea naturii şi a mediului înconjurător, precum şi pentru o gamă largă de evenimente cu spectatori.

Afişaje profesionale

Alte produse

Inovaţiile noastre tehnologice constante asigură adăugarea continuă de noi produse Canon în portofoliul nostru, de la cele mai recente binocluri cu imagine stabilizată până la scanere autonome pentru fotografii şi documente, indicatoare cu laser şi calculatoare.