Compact Digital Cameras

Aparate foto digitale compacte

Dotate cu tehnologii inovatoare Canon, avem cele mai bune aparate foto compacte, indiferent de nivelul dvs. de cunoştinţe.

Aparate mici, cu precizie ridicată

Excelente pentru utilizare zilnică, aparatele foto digitale compacte cu obiectiv fix oferă portabilitate şi greutate redusă, fiind perfecte pentru cei care doresc un aparat multifuncţional gata imediat să surprindă acţiunea. Gama Canon oferă ceva pentru toată lumea, de la aparate compacte profesionale cu senzori de dimensiuni mari la aparate simple de tip point and shoot.

Cele mai recente produse ale noastre

Noi aparate foto compacte

Dotate cu tehnologii inovatoare Canon, avem cele mai bune aparate foto compacte, indiferent de nivelul dvs. de experienţă.

PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark III

Ideal pentru vloggeri şi bloggeri. Un aparat conectat care capturează filme şi fotografii superbe, pe care următorii dvs. de pe reţelele sociale le vor iubi.

Aflaţi mai multe

Gama de aparate foto compacte şi filtre

Căutaţi ceva anume? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

Range

Realizaţi fotografii cu precizie, flexibilitate şi fiabilitate, utilizând aparatele foto de tip bridge PowerShot de la Canon, echipate cu numeroase caracteristici.

Aflaţi mai multe

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi un aparat foto?

Utilizaţi selectorul nostru de aparate foto şi găsiţi modelul perfect pentru dvs.

Găsiţi aparatul foto potrivit

Inspiră-teInspiră-te este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Citiţi toate articolele

Realizaţi fotografii mai bune în călătorii cu aparatul Canon PowerShot G5 X Mark II

Fotograful de acţiune James North îşi etalează calităţile şi explică de ce aparatul foto cu multe funcţii Canon PowerShot G5 X Mark II este partenerul ideal pentru călătorii.

Citiţi mai multe

Take better travel shots with the Canon PowerShot G5 X Mark II

S-ar putea să vă intereseze şi...

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum