Compact Digital Cameras

Aparate foto digitale compacte

Dotate cu tehnologii inovatoare Canon, avem cele mai bune aparate foto compacte, indiferent de nivelul dvs. de cunoştinţe.

Aparate mici, cu precizie ridicată

Excelente pentru utilizare zilnică, aparatele foto digitale compacte cu obiectiv fix oferă portabilitate şi greutate redusă, fiind perfecte pentru cei care doresc un aparat multifuncţional gata imediat să surprindă acţiunea. Gama Canon oferă ceva pentru toată lumea, de la aparate compacte profesionale cu senzori de dimensiuni mari la aparate simple de tip point and shoot.

Cele mai recente produse ale noastre

Noi aparate foto compacte

Dotate cu tehnologii inovatoare Canon, avem cele mai bune aparate foto compacte, indiferent de nivelul dvs. de experienţă.

Canon PowerShot PX

Canon PowerShot PX

Surprindeţi automat cele mai preţioase clipe ale vieţii cu acest aparat foto inteligent care recunoaşte feţele şi se conectează la dispozitivul dvs. inteligent.

Aflaţi mai multe

Canon PowerShot PX
Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

Un aparat foto PowerShot care încape în palmă pentru surprinderea momentelor magice cu familia sau cu natură sălbatică la 100 mm, 400 mm1 sau o distanţă extinsă digital de 800 mm.

1Distanţele focale menţionate sunt echivalente cu 35 mm.

Aflaţi mai multe

CANON PowerShot ZOOM
PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark III

Ideal pentru vloggeri şi bloggeri. Un aparat conectat care capturează filme şi fotografii superbe, pe care următorii dvs. de pe reţelele sociale le vor iubi.

Aflaţi mai multe

Gama de aparate foto compacte şi filtre

Căutaţi ceva anume? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

canon-camera

Surprindeţi automat cele mai preţioase clipe ale vieţii cu acest aparat foto inteligent care recunoaşte feţele şi se conectează la dispozitivul dvs. inteligent.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Un aparat foto PowerShot care încape în palmă pentru surprinderea momentelor magice cu familia sau cu natură sălbatică la 100 mm, 400 mm 2 sau o distanţă extinsă digital de 800 mm.

Aflaţi mai multe

Range

Realizaţi fotografii cu precizie, flexibilitate şi fiabilitate, utilizând aparatele foto de tip bridge PowerShot de la Canon, echipate cu numeroase caracteristici.

Aflaţi mai multe

Rămâneţi conectat

Pachetul pentru videoconferinţe USB şi software-ul EOS Webcam Utility vă permit să vă transformaţi aparatul foto Canon într-o cameră web. Soluţiile USB funcţionează cu gama noastră de aparate foto EOS şi PowerShot selectate. Nu ştiţi ce aparat foto să alegeţi? Nu vă faceţi griji, am creat un ghid de achiziţii pentru a putea găsi aparatul Canon potrivit pentru dvs.

AFLAŢI MAI MULTE

Aflaţi mai multe despre software-ul EOS Webcam Utility

Livestreaming Kits

Inspiră-te

Inspiră-te este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Citiţi toate articolele

Realizaţi fotografii mai bune în călătorii cu aparatul Canon PowerShot G5 X Mark II

Fotograful de acţiune James North îşi etalează calităţile şi explică de ce aparatul foto cu multe funcţii Canon PowerShot G5 X Mark II este partenerul ideal pentru călătorii.

Citiţi mai multe

Take better travel shots with the Canon PowerShot G5 X Mark II

S-ar putea să vă intereseze şi...

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum