eos-m50-kit-lifestyle-001

Software-ul Canon EOS Webcam Utility

Cu kiturile noastre video premium şi software-ul Canon EOS Webcam Utility, aveţi tot ceea ce vă trebuie pentru întâlniri, apeluri şi conferinţe video fără limite. Aflaţi mai multe despre software-ul Canon pentru camere web.

Rămâneţi conectat

Apelurile video şi streamingul live tocmai au devenit mai bune. Transformându-vă aparatul foto Canon într-o cameră web, puteţi beneficia de calitate profesională a imaginii în timpul videoconferinţelor. Participaţi la întâlniri cu colegii, discutaţi cu prietenii şi familia şi rămâneţi întotdeauna conectat, chiar şi atunci când călătoriţi. Pentru a începe, descărcaţi software-ul EOS Webcam Utility.

Să începem

Completaţi formularul pentru a descărca software-ul Canon EOS Webcam Utility pentru Windows şi Mac.

Descărcaţi pentru Windows

Descărcaţi pentru Mac

Sfaturi de la Canon: utilizarea software-ului EOS Webcam Utility

  • Dacă software-ul EOS Webcam Utility Beta este deja instalat pe calculatorul dvs., vă rugăm să dezinstalaţi versiunea Beta înainte de a încerca să instalaţi software-ul EOS Webcam Utility pe calculator.
  • Aparatul foto poate funcţiona numai cu o singură aplicaţie de pe calculator la un moment dat. Dacă aplicaţia pentru videoconferinţe sau streaming pe care încercaţi să o utilizaţi nu poate primi feedul video de la aparatul dvs. foto, închideţi toate celelalte aplicaţii de pe calculator care ar putea fi conectate la aparat.
  • Când utilizaţi software-ul EOS Webcam Utility cu Messenger în browserul Firefox, EOS Webcam Utility nu va fi listat ca funcţie pe dispozitivul dvs. Vă recomandăm să utilizaţi versiunea pentru desktop a aplicaţiei Messenger sau să folosiţi alt browser.
  • Nu putem garanta compatibilitatea EOS Webcam Utility cu toate aplicaţiile pentru videoconferinţe şi/sau streaming de pe piaţă. Dacă întâmpinaţi probleme, vă recomandăm să utilizaţi o aplicaţie alternativă pentru videoconferinţe sau streaming şi/sau alt browser.

Produse compatibile

Descoperiţi gama noastră de aparate foto premium EOS şi PowerShot. Toate aceste modele sunt compatibile cu software-ul Canon EOS Webcam Utility.


Streaming cu Canon

Aflaţi mai multe despre cum să vă optimizaţi camera web pentru streaming în timp real şi videoconferinţe cu ghidul nostru pas cu pas.

Aflaţi mai multe

Aveţi nevoie de ajutor?

EOS Webcam Utility funcţionează cu o gamă de aparate foto EOS şi PowerShot selectate, dar, pentru a vă uşura munca, am creat un ghid de achiziţii pentru a găsi aparatul foto Canon potrivit pentru dvs.

Ghid de achiziţii

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle
PRODUS RECOMANDAT

Canon PowerShot G7 X Mark III

Ideal pentru vloggeri, streameri live, bloggeri şi pentru videoconferinţe. Un aparat conectat care capturează filme şi fotografii superbe, pe care urmăritorii dvs. de pe reţelele sociale le vor iubi.

Vedeţi detaliile

G7X MK III Vlogging

Filme captivante pe care publicul le va iubi

Surprindeţi peisaje la claritate 4K. Înregistraţi sporturi cu încetinitorul cu rate de cadre rapide de până la 120 cps. Conectaţi un microfon extern pentru înregistrare audio extrem de clară pentru vlogurile de călătorie. Faceţi streaming live la o calitate uimitoare în timp ce jucaţi jocuri şi beneficiaţi de o cameră web mai bună pentru videoconferinţele de serviciu. Posibilităţile sunt nelimitate cu PowerShot G7 X Mark III.

Citiţi aici întregul articol

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

S-ar putea să vă intereseze şi…

Descoperiţi gama de aparate foto şi software Canon care vă ajută să rămâneţi conectat oriunde vă aflaţi în lume.

Windows, Microsoft şi Teams sunt mărci comerciale înregistrate ale Microsoft Corporation în Statele Unite şi/sau în alte ţări
Google Chrome™ este o marcă comercială a Google Inc.
Messenger este o marcă comercială deţinută de Facebook
Firefox este o marcă comercială deţinută de Mozilla Foundation