Canon EOS R10

Aparate foto mirrorless

Canon EOS R10

Un aparat foto atât de versatil încât poate aborda practic orice. Însoţitorul ideal în călătorii. Un instrument hibrid perfect pentru crearea de conţinut. Mijlocul dumneavoastră de exprimare creativă.

Specificaţii

 • Dual Pixel CMOS AF II

  Focalizare automată care recunoaşte şi urmăreşte oamenii, animalele şi vehiculele atât în modul foto, cât şi în cel video

 • Fotografiere continuă la 15 cps1

  Cu obturator mecanic pentru cele mai bune rezultate de înaltă calitate la viteză mare

 • 4K/30p

  Filme de înaltă calitate supraeşantionate din 6K

 • Focalizare în lumină slabă la -4 EV2

  Focalizare precisă în condiţii de lumină slabă

 • Fotografii până la ISO 32.000 şi filme până la ISO 12.800

  Extensibil la ISO 51.200 pentru fotografii şi ISO 25.600 pentru filme

 • 4K/60p3

  Pentru o mişcare mai fluidă în înregistrările video

 • Vizor electronic cu 2,36 milioane de puncte

  Cu o rată de reîmprospătare selectabilă de 60/120 cps4

 • Fotografiere continuă la 23 cps5

  Cu obturator electronic pentru viteză şi mai mare şi fotografiere silenţioasă6

 • Procesor DIGIC X

  Control reactiv şi întârziere EVF minimă

 • image.canon

  Conectare directă la Wi-Fi pentru încărcări în servicii cloud

 • Ecran tactil cu unghi variabil de 7,5 cm, cu 1,04 milioane de puncte

  Priviţi-vă subiectul din altă perspectivă

 • Streaming live pe YouTube

  Transmiteţi streamuri live pe canalul YouTube7

VĂ PREZENTĂM EOS R10

Descoperiţi un aparat foto care vă oferă mai mult

Vedeţi cum bloggerul de călătorie Diana Millos foloseşte EOS R10 pentru a surprinde o excursie de 48 de ore la Sevilla.
Un aparat foto Canon EOS R10 la baza unui stâlp din ceramică vopsit.

Ofertă de lansare cu adaptor de montură Canon EF-EOS R

Avansaţi cu uşurinţă de la aparatul DSLR graţie ofertei noastre de lansare: adaptorul de montură Canon EF-EOS R este inclus în cutie. Folosiţi-vă obiectivele EF şi EF-S existente de la aparatul DSLR şi menţineţi aceeaşi calitate, performanţă şi funcţionalitate cu EOS R10. În limita disponibilităţii exclusiv în timpul lansării Canon EOS R7 şi EOS R10.

Ofertă de lansare cu adaptor de montură Canon EF-EOS R

EOS R10 dintr-o privire

 • Claritate sporită

  EOS R10 dispune de renumitul nostru sistem de focalizare Dual Pixel CMOS AF II, programat utilizând tehnologie AI cu deep learning pentru recunoaşterea avansată a subiectului.

 • Viteză sporită

  Reacţionaţi instinctiv, surprinzând la timp momentele efemere cu fotografierea în rafală de mare viteză – ideal pentru fotografia de natură sălbatică şi sport.

 • Flexibilitate sporită

  Indiferent dacă realizaţi fotografii, videoclipuri sau o combinaţie a acestora, EOS R10 oferă de fiecare dată o calitate superbă a imaginii.

 • Simplitate şi plăcere de utilizare sporite

  De când luaţi în mână EOS R10 vă simţiţi conectat la el, ca şi cum ar fi o prelungire a spiritului dumneavoastră creativ.

 • Posibilităţi sporite de conectare

  EOS R10 se conectează wireless la smartphone, aşa încât vă puteţi arăta creativitatea prietenilor şi urmăritorilor.

 • Galerie de mostre

  Vedeţi ce poate produce EOS R10.

 • Claritate sporită

  EOS R10 dispune de renumitul nostru sistem de focalizare Dual Pixel CMOS AF II, programat utilizând tehnologie AI cu deep learning pentru recunoaşterea avansată a subiectului. Este rapid, precis şi incredibil de sensibil la lumină scăzută, oferind rezultate bune chiar şi la lumina lunii.

  Canon EOS R10 – Descoperiţi un nou tip de focalizare automată

  Descoperiţi un nou tip de focalizare automată

  EOS R10 poate să recunoască oameni, vehicule şi animale, cum ar fi câini, pisici şi păsări, urmărindu-i în timp ce se deplasează în cadru8. Chiar şi subiecţii care se mişcă rapid sunt redaţi clar.

  Când fotografiaţi oameni, EOS R10 prioritizează mai întâi ochii subiectului – „oglinda sufletului”. Dacă aceştia nu sunt vizibili, este urmărită în schimb faţa. Iar dacă subiectul îşi întoarce o clipă faţa de la aparat, va fi urmărit capul acestuia, apoi corpul.

  Viteză sporită

  Reacţionaţi instinctiv, surprinzând la timp momentele efemere cu fotografierea în rafală de mare viteză – ideal pentru fotografia de natură sălbatică şi sport. EOS R10 poate să captureze rafale continue de imagini RAW, JPEG sau HEIF la viteze de până la 15 cadre1 pe secundă (sau 23 cps5 folosind obturatorul electronic al aparatului foto). Totul în timp ce aparatul urmăreşte subiectul în cadru, reglând continuu focalizarea şi expunerea ca răspuns la scena în schimbare.

  Surprinderea momentelor ultrarapide

  Surprinderea momentelor ultrarapide

  În modul Rafală RAW se pot realiza fotografii la viteze de până la 30 cps cu o decupare de 75 %, imaginile fiind salvate într-un singur fişier film pentru organizare simplă şi ordonată. Imagini separate pot fi apoi extrase, procesate şi editate cu software-ul nostru gratuit Digital Photo Professional (DPP). Când Prefotografierea este activată în meniul aparatului foto, EOS R10 poate să înregistreze acţiunea cu 0,5 secunde înainte de apăsarea butonului declanşatorului, aşa încât să surprindeţi întotdeauna momentul perfect.

  Reacţie rapidă

  Aparatul foto reacţionează rapid la comenzile dumneavoastră, oferindu-vă un avantaj enorm când trebuie să surprindeţi momentul decisiv. Procesorul DIGIC X asigură o manevrare rapidă şi o întârziere şi întrerupere minime ale vizorului pentru a vă simţi mereu conectat cu subiectul.

  Canon EOS R10 – Procesor DIGIC X

  Flexibilitate sporită

  Indiferent dacă realizaţi fotografii, videoclipuri sau o combinaţie a acestora, EOS R10 oferă de fiecare dată o calitate superbă a imaginii. Este totodată portabil, cântărind doar 429 g9, aşa că îl puteţi lua mereu cu dumneavoastră.

 • Preluaţi controlul

  Fotografii pot alege acum să realizeze fişiere JPEG sau HEIF sau să captureze fişiere RAW pentru flexibilitate maximă la postproducţie. Tehnologia noastră Dual Pixel RAW vă permite chiar să vă îmbunătăţiţi imaginile prin microajustarea clarităţii şi a efectului bokeh şi reducerea efectelor de fantomă.

 • Echilibrul perfect

  Senzorul de 24,2 megapixeli vă oferă un echilibru ideal între detalii, viteză şi performanţă la lumină scăzută. Sensibilitatea maximă ISO 32.000 (ce poate fi extinsă la ISO 51.200) vă permite să surprindeţi mai multe detalii şi mai puţin zgomot când fotografiaţi pe întuneric. Există chiar şi un bliţ încorporat, oferindu-vă un plus de lumină când aveţi nevoie.

 • Canon EOS R10 – Moduri scenă Panoramic şi Panoramare

  Modurile scenă Panoramic şi Panoramare sunt incluse acum pe EOS R10, facilitând obţinerea unor rezultate superbe la fotografierea cu aceste tehnici.

  Lumini, cameră, acţiune!

  4K care întrece orice aşteptări

  4K care întrece orice aşteptări

  EOS R10 realizează înregistrări video 4K extraordinare, care arată superb pe afişaje UHD, şi permite copierea fără pierderea calităţii la editarea pentru proiecte Full HD. Realizatorii de filme pot să aleagă între 4K/60p3 pentru reproducerea extrem de uniformă a obiectelor în mişcare şi efecte de mişcare cu încetinitorul sau conţinut 4K/30p superb, creat prin supraeşantionarea înregistrărilor 6K de la senzorul de 24,2 megapixeli al aparatului foto. Rezultatele trebuie să fie văzute pentru a fi crezute.

  Mişcare extrem de fluidă

  Când filmaţi în modul Full HD, se pot folosi rate de cadre de până la 120 cps, dezvăluind şi mai multe subtilităţi ale obiectelor în mişcare.10 Iar pentru scene cu mişcare cu încetinitorul, posibilitatea de a crea filme 4K şi Full HD cu redare accelerată pe aparatul foto vă îmbogăţeşte şi mai mult arsenalul creativ.

  Mişcare extrem de fluidă

  Simplitate şi plăcere de utilizare sporite

  De când luaţi în mână EOS R10 vă simţiţi conectat la el, ca şi cum ar fi o prelungire a spiritului dumneavoastră creativ. Butoanele şi selectoarele sunt poziţionate instinctiv sub degetele dumneavoastră, iar vizorul electronic (EVF) al aparatului foto oferă o vedere clară şi exactă a lumii.

 • Asistenţă OVF

  Este disponibil chiar şi un mod de asistenţă vizor optic, care îi ajută pe cei care fac tranziţia de la aparate foto cu vizor optic, precum DSLR-uri.

 • EVF (vizor electronic)

  Vizorul electronic cu 2,36 de milioane de puncte al aparatului EOS R10 afişează cu exactitate cum va arăta imaginea realizată, de la profunzimea câmpului la nivelul de alb şi stilul de imagine. Este comod şi uşor de utilizat şi poate fi personalizat pentru a vedea doar informaţiile de care aveţi nevoie.

 • Ecran tactil cu unghi variabil

  Vizorul electronic este completat de un ecran tactil mare cu unghi variabil, de 7,5 cm, cu 1,04 milioane de puncte, care vă permite să compuneţi şi să fotografiaţi de sus sau de jos, astfel încât să obţineţi perspective diferite ale subiectului.

 • APS-C întâlneşte sistemul EOS R

 • Un sistem proiectat pentru viitor, astăzi

  EOS R10 face parte din sistemul EOS R, o colecţie de aparate foto, obiective şi accesorii proiectată de la zero pentru a oferi fotografii şi filme superbe, acum şi pe viitor. Montura de obiectiv mai mare (54 mm) şi mai rapidă permite noi niveluri de performanţă, oferindu-vă astfel noi modalităţi de a fi creativ.

 • Integraţi şi extindeţi

  Cu toate acestea, vă puteţi folosi şi obiectivele EF şi EF-S existente, mulţumită trioului de adaptoare de montură. Acestea pot totodată să adauge funcţionalităţi suplimentare, cum ar fi comenzi personalizabile sau un filtru ND variabil.

 • Comparaţie între APS-C şi full frame

  Avantajul APS-C

  Deoarece EOS R10 este construit pe baza unui senzor de dimensiune APS-C, obiectivele oferă o distanţă focală de 1,6 mai mare decât distanţele focale echivalente pe un aparat foto full frame. Apropiaţi-vă mult de subiect pentru fotografii de acţiune şi cu natură sălbatică care umplu cadrul şi au un impact sporit.

  Învăţaţi şi dezvoltaţi-vă abilităţile pe măsură ce fotografiaţi

  Utilă pentru începătorii în fotografie sau pentru cei care nu au mai utilizat aparate foto EOS, interfaţa asistată cu utilizatorul vă ajută să vă dezvoltaţi abilităţile şi vă învaţă cum funcţionează aparatul. Când nu mai aveţi nevoie de ajutorul ei, interfaţa standard a aparatului este atât de intuitivă şi de uşor de utilizat încât veţi uita că e acolo.

  Învăţaţi şi dezvoltaţi-vă abilităţile pe măsură ce fotografiaţi

  „ÎMI PLACE CUM S-A DESCURCAT APARATUL FOTO. ESTE EXTREM DE RAPID, IAR FOCALIZAREA AUTOMATĂ ESTE UIMITOARE.”

  Posibilităţi sporite de conectare

  EOS R10 se conectează wireless la smartphone, aşa încât vă puteţi arăta creativitatea prietenilor şi urmăritorilor. Postaţi pe reţelele sociale, trimiteţi clipuri video prietenilor şi încărcaţi imagini în conturi de cloud pentru a fi pregătite când reveniţi acasă.

  image-canon_connectivity_diagram
  Canon EOS R10 – Beneficiu – Posibilităţi sporite de conectare

  Rămâneţi mereu conectat

  Bluetooth Low Energy integrat menţine o conexiune mereu activă, permiţând activarea fără probleme a conexiunii Wi-Fi de 2,4G Hz când trebuie transferate imagini. Aparatul foto poate fi controlat şi de la distanţă de pe dispozitivul inteligent cu aplicaţia Canon Camera Connect, văzând exact ceea ce „vede” aparatul foto, reglând setările şi realizând fotografi şi filme. Pentru operare mai simplă de la distanţă este disponibil şi controlerul Bluetooth wireless BR-E1.

  EOS R10 dispune totodată de USB-C pentru încărcarea bateriilor în aparat şi fotografiere controlată pe PC/Mac.

 • Influenţaţi-vă urmăritorii

  Vloggerii şi creatorii de conţinut pot utiliza EOS R10 pentru a reda direct în stream live videoclipuri de calitate superbă pentru urmăritorii lor de pe YouTube7. Nu trebuie decât să conectaţi aparatul foto la reţeaua Wi-Fi, fără a avea nevoie de un calculator. Ecranul LCD cu unghi variabil poate fi rotit pentru a vă oferi o imagine precisă a ceea ce prezentaţi.

  EOS R10 acceptă şi filmarea pe verticală, perfectă pentru înregistrarea de conţinut pentru poveştile din reţelele sociale.

 • Creativitatea dumneavoastră în cloud

  Platforma noastră image.canon vă permite să vă transferaţi conţinutul exact acolo unde aveţi nevoie. Imaginile şi filmele pot fi încărcate fătă probleme, direct de pe aparatul foto în cloudul image.canon, prin Wi-Fi. De acolo pot fi mutate într-un spaţiu de stocare pe termen lung sau pe alte platforme cloud sau pot fi descărcate pe un PC sau Mac pentru editare.

 • Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

  Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

  Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

  Photographer looking down view finder
  Canon EOS R10 – Conţinutul cutiei

  Ce se află în cutie

  Tot ce vă trebuie pentru a face următorii paşi în domeniul fotografiei şi filmării.

  • Corpul aparatului foto EOS R10

  • Capac pentru aparatul foto R-F-5

  • Curea pentru aparatul foto ER-R10

  • Capac pentru patină ER-SC2

  • Încărcător LC-E17E

  • Acumulator LP-E17

  • Capacul acumulatorului

  • Cablu c.a.

  • Kitul cu manualul de utilizare

  Obiective şi accesorii

 • Obiective RF-S

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  Un obiectiv standard APS-C cu zoom pentru seria EOS R perfect pentru situaţiile cotidiene, cum ar fi familie, stil de viaţă, portrete şi vacanţe.
 • Obiective RF-S

  RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

  Un obiectiv cu zoom de la grandangular la teleobiectiv pentru seria EOS R APS-C, perfect pentru călătorii, natură sălbatică, sport şi stil de viaţă.
 • Obiective RF

  RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM

  Un obiectiv cu zoom ultra-grandangular mic şi uşor, cu o distanţă focală versatilă de 10-18 mm, ideal pentru călătorii, vlogging şi fotografierea peisajelor.
 • Mânerul tip trepied Canon HG-100TBR

  Trepied

  Tripod Grip HG-100TBR

  HG-100TBR este un mâner tip trepied mic, uşor şi extrem de versatil, care oferă control wireless de la distanţă.
 • Accesorii

  Microfon stereo direcţional DM-E1D

  Pentru sunet digital clar şi pur, alegeţi microfonul stereo direcţional DM-E1D cu suport multifuncţional pentru fiabilitatea sa, precum şi pentru accesul rapid la setări de pe ecranul LCD al unui aparat foto compatibil.
 • Adaptor de montură EF-EOS R

  Obiective pentru EOS R

  Mount Adapter EF-EOS R

  Adaptorul de montură standard EF-EOS R permite folosirea fără probleme a obiectivelor EF şi EF-S pe aparatele foto EOS R.
 • Adaptor de montură cu inel de control EF-EOS R

  Accesoriu EOS

  Control Ring Mount Adapter EF-EOS R

  Adaptorul de montură cu inel de control EF-EOS R oferă aceeaşi conversie a monturii obiectivului ca adaptorul de montură EF-EOS R, dar adaugă şi un inel de control al obiectivului.
 • Accesorii

  Adaptor pentru patina multifuncţională pentru conectarea smartphone-ului AD-P1

  Conectaţi-vă smartphone-ul şi aparatul foto cu acest adaptor multifuncţional pentru noi posibilităţi pentru fluxul de lucru

  • Proiectat pentru aparatul foto EOS R3
  • Menţineţi smartphone-ul Android şi aparatul foto conectate
  • Mic, compact, uşor
 • Articole conexe

 • FOTOGRAFIA DE CĂLĂTORIE

  10 sfaturi pentru fotografia de călătorie

  Fotografa şi bloggeriţa Diana Millos îşi dezvăluie cele mai importante sfaturi pentru obţinerea unor fotografii de călătorie fascinante.

 • FOTOGRAFIA DE CĂLĂTORIE

  Un tur al Sevillei cu EOS R10

  Bloggeriţa Diana Millos descoperă de ce acest aparat foto creativ este partenerul perfect de călătorie.

 • KIT

  EOS R7 sau EOS R10: care este potrivit pentru dumneavoastră?

  Descoperiţi principalele similarităţi şi diferenţe între aparatele foto APS-C de generaţie următoare din sistemul mirrorless EOS R.

 • TEHNOLOGIE

  Diferenţele dintre APS-C şi full frame explicate

  Care este diferenţa dintre aparatele foto APS-C şi cele full frame şi care vi se potriveşte?

 • Produse conexe

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R7

   Exploraţi natura sălbatică cu un aparat foto care oferă o viteză şi o calitate a imaginii senzaţionale într-un corp APS-C portabil, proiectat pentru viitor.
  • Aparate foto mirrorless

   EOS RP

   Un aparat foto mirrorless full-frame mic, uşor şi intuitiv, conceput pentru fotografie de călătorie şi de fiecare zi.
  • Aparate foto DSLR

   EOS 90D

   Un aparat foto DSLR cu funcţii complete care vă duce mai aproape, vă permite să fotografiaţi mai rapid şi să surprindeţi imagini superbe de 32,5 megapixeli.
  1. Viteza de fotografiere continuă poate să fie mai redusă, în funcţie de subiect/condiţiile de fotografiere, starea bateriei, configurarea aparatului foto sau obiectivele folosite etc. Pentru detalii, consultaţi Ghidul de utilizare avansat. Pentru informaţii despre obiectivele care acceptă viteza maximă de fotografiere continuă cu Servo AF, consultaţi Informaţiile suplimentare pentru EOS R10 de pe site-ul web „cam.start.canon”.
  2. În timpul realizării de fotografii, cu un obiectiv f/1,2, punct de focalizare automată central, AF un cadru, la 23 °C/73 °F, ISO100. Excluzând obiectivele RF cu strat pentru uniformizarea defocalizării.
  3. Modul de înregistrare 4K 60p este decupat la 64 % din zona orizontală.
  4. Rata maximă de cadre în timpul focalizării automate, la apăsarea pe jumătate a butonului declanşatorului sau la fotografierea continuă este de 59,94 cps. Reţineţi că rata de cadre a afişajului poate fi mai mică, în funcţie de obiectivul utilizat şi de condiţiile de fotografiere.
  5. Viteza de fotografiere continuă poate să fie mai redusă, în funcţie de subiect/condiţiile de fotografiere, configurarea aparatului foto sau obiectivele folosite etc. Pentru detalii, consultaţi Ghidul de utilizare avansat. Pentru informaţii despre obiectivele care acceptă viteza maximă de fotografiere continuă cu Servo AF, consultaţi Informaţiile suplimentare pentru EOS R10 de pe site-ul web „cam.start.canon”. În funcţie de natura subiectului sau de condiţiile de fotografiere, este posibil să apară distorsiuni ale imaginii la înregistrare.
  6. Pot fi generate alte sunete decât cel al obturatorului (diafragmă, sunetul de acţionare a lentilei de focalizare şi sunet electronic etc.).
  7. Serviciul de streaming live al aparatului acceptă doar streamingul live pe YouTube. Pentru de a utiliza serviciul de streaming live este necesară înregistrarea pe image.canon. Pentru cele mai recente cerinţe, consultaţi YouTube. Streamingul live pe YouTube se poate modifica, opri sau anula fără înştiinţare prealabilă. Canon nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru niciun serviciu furnizat de terţi, inclusiv distribuirea în timp real de către aceştia pe YouTube.
  8. Se aplică atunci când cadrul subiectului este afişat în timpul urmăririi şi pe aparatul foto este montat un obiectiv compatibil, în timp ce focalizarea automată pe tot intervalul este activă sau subiectul este detectat cu succes în alt mod de focalizare automată pe zonă. Pentru detalii despre obiectivele acceptate, consultaţi [Informaţii suplimentare] pentru EOS R10 pe site-ul „cam.start.canon”.
  9. Cu card de memorie şi baterie, pe baza directivelor CIPA.
  10. În modul de filmare la rată mare de cadre sunetul nu este înregistrat.