FLEXIBILITATE SPORITĂ

Este povestea dumneavoastră, spuneţi-o în propriul stil

Realizaţi filme incredibile cu acelaşi aparat foto pe care îl folosiţi pentru fotografii superbe. EOS R10 este un creator de conţinut foarte performant, ajutându-vă să vă spuneţi povestea prin fotografii sau filme.
Canon EOS R10 – Beneficiu – Flexibilitate sporită

Pur şi simplu incredibil: filme 4K care întrec orice aşteptări

Documentaţi-vă aventurile de călătorie pline de acţiune în filme 4K/30p superbe, create prin supraeşantionarea înregistrărilor 6K de la senzorul de 24,2 megapixeli al aparatului EOS R10. Rezultatele sunt pur şi simplu superbe: claritate şi detalii extraordinare, cu culori naturale şi îndrăzneţe. Filmările arată excelent redate pe un televizor 4K şi pot chiar fi decupate în etapa de editare fără a se pierde din calitate, dacă plănuiţi să le redaţi la rezoluţie Full HD.

Este disponibilă şi înregistrarea 4K/60p1, pentru reproducerea uniformă a obiectelor în mişcare şi filme care pot fi redate cu încetinitorul în etapa de editare pentru efecte superbe de mişcare cu încetinitorul, care cu siguranţă vor impresiona privitorii. De fapt, când înregistraţi la rezoluţie Full HD, puteţi utiliza o rată de cadre de până la 120p, care va dezvălui şi mai multe detalii subtile ale mişcării. Este o opţiune excelentă pentru acţiunea rapidă, de la ziua sporturilor şcolare la meciul de fotbal al echipei preferate.

Pentru subiecţi lenţi şi scene care se schimbă treptat, EOS R10 dispune de modurile de redare accelerată 4K şi Full HD, care produc rezultate impresionante. Dispuneţi totodată de compatibilitate cu PQ HDR pentru un plus de flexibilitate în etapa de postproducţie.

Canon EOS R10 – Flexibilitate

Preluaţi controlul

Când vă filmaţi experienţele cu EOS R10, puteţi alege orice nivel de utilizare automată sau manuală. Celor cărora le place să preia controlul vor aprecia funcţii precum evidenţierea focalizării, care identifică zonele în care claritatea este esenţială, precum şi aşa-zisele „zebre” – zonele din scenă care sunt supraexpuse, marcate cu un tipar specific de dungi similar modelului zebră.

Cu EOS R10 puteţi înregistra mai mult timp decât cu orice alt aparat foto hibrid – chiar şi până la două ore2. Este un avantaj excelent pentru filmarea evenimentelor live precum concerte sau spectacole de teatru sau când filmaţi interviuri şi trebuie să lăsaţi aparatul să înregistreze în timp ce adresaţi întrebările.

Echilibrul perfect

Unul dintre aspectele care fac EOS R10 un aparat polivalent atât de performant îl reprezintă echilibrul său ideal între viteză, rezoluţie şi performanţa la lumină scăzută. De la urmărirea peisajelor scăldate în lumină aurie la portrete stradale spontane realizate la apus, puteţi folosi acest aparat foto pentru orice.

Cu senzorul său de 24,2 megapixeli şi procesorul DIGIC X, aparatul foto oferă performanţe superbe în orice condiţii de lumină, mulţumită sensibilităţii ISO standard care variază de la ISO 100 la ISO 32.000 (cu posibilitate de extindere la ISO 52.100). Există chiar şi un bliţ încorporat dacă aveţi nevoie de un plus de lumină.

Canon EOS R10 – Echilibrul perfect

Când realizează fotografii, utilizatorii îşi pot salva imaginile ca fişiere JPEG sau HEIF. Iar pentru a beneficia de cea mai bună calitate a imaginii, se pot realiza şi fişiere RAW, care oferă numeroase posibilităţi de a aduce un plus de creativitate în etapa de postproducţie.

 • Standard RAW este un fişier pe 14 biţi care conţine toate datele înregistrate de senzor – tot ce aveţi nevoie pentru a crea lucrări de artă uimitoare în faza de editare.
 • CRAW (sau Compact RAW) ocupă mai puţin spaţiu pe cardul de memorie al aparatului, cu o reducere neglijabilă a calităţii imaginii.
 • Funcţia rafală RAW permite fotografierea continuă până la 30 cps cu decupare de 75 %, rezultatele fiind salvate într-un singur fişier. Se pot extrage imagini separate ulterior utilizând software-ul nostru Digital Photo Professional (DPP).
 • Dual Pixel RAW permite ajustarea anumitor caracteristici ale unei imagini după fotografiere, cum ar fi efectul bokeh, efectele de fantomă şi punctul de claritate.

Fişierele Raw de pe EOS R10 pot fi editate şi procesate utilizând software de calculator precum DPP, pe aparatul foto folosind procesorul DIGIC X sau pe platforma cloud image.canon3, 4, care oferă o calitate supremă a imaginilor cu ajutorul motorului său neural.

Canon Digital Photo Professional

Digital Photo Professional

 1. Modul de înregistrare la 4K 60p este decupat la 64 % din zona orizontală.
 2. Durată maximă disponibilă pentru înregistrare continuă: Normal: 2 ore. Filmare la rată mare de cadre (Full HD 120/100 cps): 30 min. Dacă temperatura internă a aparatului foto creşte prea mult, durata de înregistrare se poate reduce. 4K 30p HQ: aprox. 50 min. la o temperatură de pornire de +23 °C.
 3. Serviciul va fi lansat la sfârşitul lunii iulie 2022 şi va fi necesară actualizarea firmware-ului aparatului foto.
 4. Imaginile RAW realizate în modul rafală RAW nu pot fi developate. Procesarea imaginilor RAW în cloud este un serviciu contra cost. Este necesară achiziţionarea unui abonament prin Canon Imaging App Service Plans. Pentru detalii suplimentare, accesaţi: https://sas.image.canon

Articole conexe

 • BENEFICII

  Descoperiţi un nou tip de focalizare automată

  Am folosit tehnologia inteligenţei artificiale cu deep learning şi mii de imagini din lumea reală pentru a învăţa aparatul Canon EOS R10 să recunoască oameni, animale şi vehicule, menţinându-i focalizaţi clar în timp ce se deplasează în cadru.

 • BENEFICII

  Surprinderea momentelor ultrarapide

  Viaţa se desfăşoară destul de rapid, aşa că veţi avea nevoie de un aparat foto cu o viteză suficient de mare pentru a surprinde acele momente unice

 • BENEFICII

  Vedeţi. Fotografiaţi.

  Indiferent că treceţi de la un smartphone sau un DSLR, cu Canon EOS R10 veţi fi gata în scurt timp să fotografiaţi creativ în moduri în care nu aţi putut până acum.

 • BENEFICII

  Un aparat foto cu foarte multe posibilităţi de conectare

  Calitatea EOS se îmbină cu confortul unui smartphone – o combinaţie perfectă pentru cei cărora le place să înregistreze conţinut pentru reţelele sociale, să editeze din mers sau să controleze aparatul foto de la distanţă. Indiferent că sunteţi un blogger, un influencer sau pur şi simplu vă place să împărtăşiţi imagini cu prietenii şi familia, acum este mai uşor ca niciodată să vă faceţi cunoscută creativitatea în mediul online.

 • BULETIN INFORMATIV

  Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

  Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.