SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

Biometrie

Înregistrarea feţelor pentru documente de identitate, legitimaţii de securitate şi aplicaţii HR se bazează pe informaţii precise şi fiabile. Aparatele foto Canon cu senzori de înaltă rezoluţie şi o gamă superbă de obiective fac această sarcină uşoară şi eficientă, cu soluţii potrivite pentru fluxurile de lucru.
Canon Camera

Identificaţi şi autentificaţi

Spre deosebire de parole, informaţiile biometrice nu pot fi uitate, schimbate sau falsificate. Înregistrarea cu succes a unei feţe umane se bazează pe o combinaţie de tehnologii de imagistică dovedite şi software excelent, care oferă rezultate rapide la o apăsare de buton. Din acest motiv, aparate foto, sisteme flash, imprimante SELPHY şi obiective Canon sunt utilizate de multe organizaţii şi companii din întreaga lume pentru a obţine date faciale pentru departamentele de resurse umane, cartele de securitate şi legitimaţii pentru vizitatori, alături de scanere pentru scanarea documentelor de identitate care, împreună, pot fi integrate în soluţii de flux de lucru pentru a face procesul cât mai simplu posibil.

 • AVANTAJE

  Înregistraţi toate detaliile

  Capturaţi imagini cu culori precise şi claritate superbă în detalii realiste datorită senzorilor noştri de înaltă rezoluţie şi imprimaţi cu precizie cu imprimantele SELPHY.

 • AVANTAJE

  Soluţii excelente pentru fluxul de lucru

  Integrare excelentă în fluxul dumneavoastră de lucru existent datorită soluţiilor SDK, care adaptează aparatul foto la nevoile dumneavoastră.

 • AVANTAJE

  Conectivitate cu control fără efort

  Beneficiaţi de un control perfect al aparatului cu un SDK open source unitar prin USB, cu sincronizare precisă şi operare de la distanţă printr-un smartphone cu Camera Control API (CCAPI).

Ce avantaje poate oferi biometria companiei dumneavoastră

Aruncaţi o privire asupra numeroaselor aplicaţii în care aparatele noastre foto pot realiza imagini biometrice şi pot îmbunătăţi securitatea.

 • SECTOR

  Legitimaţii de securitate

  Produceţi imagini detaliate şi clare ale personalului şi vizitatorilor pentru ecusoanele de securitate.

 • AVANTAJE

  Documente de identitate

  Soluţie simplă de imagistică care se integrează cu uşurinţă într-un flux de lucru mai larg de captură biometrică, respectând în acelaşi timp reglementările.

 • AVANTAJE

  Servicii pentru acte de identitate cu fotografie

  De la paşapoarte la permise de conducere şi orice altceva, imprimantele Canon şi SELPHY oferă o soluţie pentru documente de identitate pentru comerţul cu amănuntul.

 • AVANTAJE

  Permise pentru evenimente

  Produceţi permise pentru evenimente cu gama Canon de aparate foto şi imprimante, plus obiective care funcţionează în toate condiţiile meteo.

 • De ce Canon?

  Canon este unul dintre cele mai importante nume în domeniul imagisticii şi a fost aşa în ultimii 80 de ani. Suntem furnizorul numărul unu de soluţii de imagistică digitală de larg consum, business-to-business şi industriale, de la aplicaţii SDK de uz comercial, guvernamental şi medical până la aparate foto şi video şi obiective profesionale, cu un serviciu inegalabil de asistenţă şi echipamente de rezervă.

  Soluţii conexe

  De la fluxuri de lucru complet automatizate şi cuprinzătoare pentru comerţ până la imagistică şi scanare medicală, Canon are o experienţă vastă în toate aspectele fotografiei industriale, corporative şi comerciale.

 • SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

  Canon Developer Programme

  Cel mai recent site web Canon de asistenţă pentru dezvoltatori este dotat cu resurse utile pentru comunitatea dezvoltatorilor de software, de la soluţii de afaceri la imagistică digitală.

 • SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

  Fotogrammetrie 3D

  Fotogrammetria 3D reprezintă procedeul de realizare a măsurătorilor din fotografii, permiţându-vă să scanaţi, să editaţi şi să reproduceţi rapid şi uşor elemente fizice.

 • SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

  Cabină foto

  O staţie universală de prelucrare a imaginilor care oferă o modalitate rapidă şi uşoară de a surprinde un portret la o mare varietate de evenimente şi ceremonii. Pur şi simplu pozaţi, apăsaţi şi obţineţi o fotografie în doar câteva secunde.

 • SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

  Fotografie şi videografie pentru comerţ

  Descoperiţi modul în care industria modei generează mii de fotografii convingătoare ale produselor în fiecare zi.

 • SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

  Canon Medical

  Canon Medical Europe oferă o gamă completă de soluţii de imagistică medicală pentru diagnosticare, inclusiv CT, RM, radiografie, ultrasunete şi informatică medicală.

 • Produse conexe

 • Aparate foto DSLR

  EOS 2000D

  Bucuraţi-vă de fotografii superbe de 24,1 megapixeli şi filmări Full HD. Extindeţi-vă creativitatea cu acest DSLR simplu şi distractiv.
 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY CP1300

  Elegantă şi portabilă, pentru imprimări wireless şi fotografii pentru acte de identitate frumoase, de pe dispozitive inteligente şi aparate foto compatibile.
 • Canon Camera

  CERNEALĂ ŞI HÂRTIE

  Imprimaţi cu cerneală color de înaltă calitate şi hârtie în format de carte poştală pentru imprimanta SELPHY.
 • Obiective pentru DSLR

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Cu un obiectiv cu zoom standard extrem de portabil, acum vă puteţi lua aparatul foto EOS în mai multe locuri.
 • Canon Camera

  Scaner pentru companii

  Compact, avantajos şi simplu – CanoScan LiDE 300 este scanerul ideal pentru utilizare acasă sau la birou. Un scaner cu suport plat care se mândreşte cu un design elegant, 4 butoane de operare EZ şi tehnologie de scanare automată pentru o scanare simplă şi fără deranj.
 • DORIŢI SĂ AFLAŢI MAI MULTE?

  Aveţi nevoie de mai multe informaţii?

  Dacă doriţi să înţelegeţi mai în detaliu soluţiile Canon pentru companii, accesaţi linkul „Vorbiţi cu Canon”, completaţi informaţiile şi veţi fi contactat de un membru al echipei noastre dedicate segmentului B2B pentru produse profesionale de imagistică.