About Us Hero

Despre noi

Canon Europe este o filială a Canon Inc., un lider mondial în ceea ce priveşte inovaţiile şi soluţiile de imagistică.


Despre Canon >Durabilitate >Juridic şi conformitate >Sponsorizări >Centru de presă >

Filosofia Kyosei adoptată de Canon

Kyosei reprezintă filosofia corporaţiei Canon şi se află în centrul mărcii, afacerii şi activităţilor noastre de sponsorizare. Kyosei este un cuvânt japonez care înseamnă a trăi şi a munci împreună pentru binele comun – un principiu care este îmbrăţişat de către toţi angajaţii Canon. Modelează misiunea şi valorile noastre, modul în care ne tratăm oamenii şi în care ne desfăşurăm activitatea.


Dincolo de activităţile în cadrul companiei, Kyosei influenţează modul în care ne desfăşurăm activitatea în comunităţile şi organizaţiile din întreaga lume. Considerăm că a fi un bun cetăţean corporatist este un atribut extrem de important şi suntem atenţi la impactul activităţilor noastre asupra clienţilor, angajaţilor, partenerilor de afaceri şi asupra lumii din jurul nostru.


About Canon
Despre Canon
Aflaţi mai multe despre Canon ca şi companie globală, despre Canon în Europa şi despre companiile din Grupul Canon.
Durabilitate
Aflaţi mai multe despre strategia Canon privind durabilitatea în EMEA şi despre obiectivele de îmbunătăţire vizate. Şi despre cum dezvoltăm puterea pozitivă a tehnologiilor şi serviciilor de imagistică.
Sustainability
Legal & Compliance
Juridic şi conformitate
Citiţi despre declaraţiile, poziţiile şi îndrumările noastre cu privire la conformitate şi aspectele juridice.
Sponsorizări
Aflaţi mai multe despre sponsorizările noastre, care se adresează unei game largi de activităţi sociale, culturale şi sportive.
Sponsorship

Alăturaţi-vă conversaţiei pe canalele noastre de socializare