Despre noi

Aducem o moştenire şi o expertiză de neegalat pentru a oferi inovaţie în domeniul imagisticii în toate domeniile vieţii noastre, transformând modul în care lucrăm, învăţăm şi ne jucăm într-o lume conectată.
About us

Moştenirea şi fundamentele noastre

Suntem o companie de tehnologie de top, fondată în 1937 în Japonia, şi suntem dedicaţi misiunii de a ajuta oamenii să îşi reimagineze şi să depăşească limitele a ceea ce este posibil prin imagistică.

Avem peste 182.000 de angajaţi în marketing şi unităţile de producţie din Japonia, continentele americane, Europa, Asia şi Oceania. Kyosei reprezintă filosofia corporaţiei noastre şi se află în centrul mărcii, afacerii şi activităţilor noastre de sponsorizare. Kyosei este un cuvânt japonez care înseamnă a trăi şi a munci împreună pentru binele comun – un principiu care este îmbrăţişat de către toţi angajaţii Canon. Modelează misiunea şi valorile noastre, modul în care ne tratăm oamenii şi în care ne desfăşurăm activitatea.

Despre Canon

Aflaţi mai multe despre Canon ca şi companie globală, despre Canon în Europa şi despre companiile din Grupul Canon.

about canon
Sustainability

Durabilitate

Durabilitatea este esenţială pentru misiunea noastră de a folosi imagistica pentru a transforma lumea în care trăim. Aflaţi mai multe despre modul în care facem acest lucru prin iniţiativele noastre sociale şi de mediu.

Diversitate, echitate şi incluziune

Aflaţi cum încercăm să creăm un loc de muncă incluziv şi să dezvoltăm o societate diversă într-o lume mai echitabilă.

Diversity, Equity & Inclusion
Canon Camera

Centru de presă

Aici veţi găsi cele mai recente ştiri şi informaţii de la Canon, inclusiv blogul nostru şi platforma VIEW.

Sponsorizări

Aflaţi mai multe despre sponsorizările noastre, care se adresează unei game largi de activităţi sociale, culturale şi sportive.

Canon Camera
INSPIRING A WORLD OF CHANGE

Inspirăm o lume a schimbării

De la câmpurile fermierilor la străzile oraşelor, de la oceane la microsateliţi, indiferent unde ne va duce ziua de mâine, noi vom fi pregătiţi. Descoperiţi modul în care Canon inspiră o lume a schimbării.

S-ar putea să vă intereseze şi:

Contactaţi-ne

Aflaţi cum să ne contactaţi.