About Canon Hero

Despre Canon

Canon este un furnizor global de tehnologii de imagistică digitală. Înfiinţată în Japonia în 1937, avem peste 187.000 de angajaţi în marketing şi unităţile de producţie din Japonia, cele două Americi, Europa, Asia şi Oceania. 

Despre Canon

Canon este un nume de vârf în domeniul imagisticii şi a fost aşa în ultimii 80 de ani. Suntem furnizor de top de soluţii de imagistică digitală de larg consum, business-to-business şi industriale. Accentul pe tehnologie este parte a ADN-ului corporativ al companiei Canon şi ne-am propus să ajutăm oamenii să regândească ceea ce este posibil prin imagistică.


Utilizăm tehnologia noastră de imagistică pentru a merge dincolo de extinderea gamei de produse şi a explora noi domenii de activitate, în care tehnologiile noastre de imagistică pot să depăşească limitele a ceea ce este posibil în prezent. Această tehnologie ajută la dezvoltarea industriei sateliţilor, la progresele din domeniul medical, la mărirea posibilităţilor echipamentelor de imprimare, a echipamentelor industriale şi a reţelelor de camere video, care contribuie la construirea unor oraşe inteligente. Nivelul de vârf al expertizei Canon în tehnologia optică şi de imagistică contribuie, de asemenea, şi la progresele din domeniul astronomiei.


Prin acceptarea constantă de noi provocări, credem cu tărie în filosofia noastră corporatistă „Kyosei”, care transmite angajamentul nostru de a vedea cum toţi oamenii, indiferent de rasă, religie sau cultură, trăiesc şi muncesc împreună în mod armonios pentru binele comun şi pentru a contribui la o societate prosperă.


Citiţi Povestea Canon pentru a afla mai multe despre companie şi broşura The Canon Frontier pentru a descoperi progresele noastre în materie de tehnologie şi în materie de cercetare şi dezvoltare. Pentru mai multe informaţii despre istoria Canon, vă rugăm să vizitaţi site-ul nostru global.

Canon Europe

Despre Canon Europe

Înfiinţată în 1957, Canon Europe este unul dintre cele trei sedii centrale regionale ale companiei, contribuind cu aproximativ un sfert din profiturile anuale la nivel global ale companiei Canon. Cu sedii în Londra, Regatul Unit şi Amstelveen, Ţările de Jos, Canon Europe gestionează operaţiunile de vânzări şi marketing la nivel de regiune pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Canon Europe şi companiile din grupul său au peste 13.500 de angajaţi în aproximativ 120 de pieţe din întreaga regiune.

Vedeţi povestea corporaţiei noastre

Unităţi de cercetare şi de producţie Canon cu sediul în Europa

În plus, Canon are un număr mare de unităţi de cercetare şi de producţie în regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, aducând inovaţii şi soluţiile noi în domeniile noastre cheie de activitate:


  • Canon Research Centre France S.A.S se axează pe reţele de comunicare de înaltă performanţă, pe procesare de date video de înaltă calitate şi pe protocoale web.
  • Canon Bretagne din Franţa produce, fabrică şi umple cartuşele de toner din toată Europa, ocupându-se totodată de reciclarea cartuşelor Canon colectate din întreaga Europă. 
  • Canon Giessen din Germania este un centru de service şi asistenţă, fiind prima companie producătoare de echipamente de birou înfiinţată de Canon în afara Japoniei.
  • Canon Ophthalmic Technologies, cu sediul în Polonia, oferă tehnologii de imagistică de vârf şi este un furnizor cheie de software utilizat în echipamentul modern de diagnoză oftalmologică. 
  • Technologies B.V. din Venlo, Olanda, este sediul central , precum şi centru de inovaţie şi tehnologie. Principalele activităţi includ cercetare şi dezvoltare, producţie şi logistică pentru sisteme de imprimare de format mare, cu hârtie pretăiată şi sub formă de coli, precum şi asigurarea suportului pentru consumabile şi piese de schimb.
  • Printing Systems este centrul de inovaţie şi tehnologie din Poing, Germania. Acesta este specializat în cercetare, dezvoltare şi producţie de sisteme de imprimare alb-negru şi color de mare viteză, cu alimentare continuă cu hârtie, de software şi soluţii pentru fluxul de lucru şi servicii profesionale.

Companiile din Grupul Canon cu sediul în Europa

Urmărim permanent inovaţia în domeniile principale de activitate şi noi zone de dezvoltare şi continuăm să ne extindem portofoliul de companii care au capabilităţi de a îmbunătăţi expertiza Canon din domeniul imagisticii în moduri noi şi captivante. De la companii de software şi soluţii pentru reţele video la tehnologii de imprimare şi de fotografiere, căutăm acel nivel de competenţă care să ne ajute să ne păstrăm poziţia de lider global în tehnologii de imagistică. Aflaţi mai multe despre companiile din Grupul Canon cu sediul în Europa aici.

Vedeţi companiile din grup

S-ar putea să vă intereseze şi: