Despre Canon

Îmbogăţirea vieţilor şi a afacerilor prin experienţe imagistice. Tot ceea ce facem, oriunde ne desfăşurăm activitatea, începe cu aceasta.
about canon

Despre Canon

Suntem o companie de tehnologie de top, fondată în 1937, şi suntem dedicaţi misiunii de a ajuta oamenii să îşi reimagineze şi să depăşească limitele a ceea ce este posibil prin imagistică.

Inovaţia noastră continuă ne-a menţinut în fruntea excelenţei în domeniul imagisticii de-a lungul istoriei noastre de 80 de ani, ceea ce ne-a permis să dezvoltăm o tehnologie de vârf în industrie care să susţină cerinţele viitoare ale fotografilor, videografilor, funcţionarilor de birou, furnizorilor se servicii profesionale de imprimare, experţilor în imagistică medicală şi nu numai.

Utilizăm tehnologia noastră de imagistică pentru a merge dincolo de extinderea gamei de produse şi a explora noi domenii de activitate, în care tehnologiile noastre de imagistică pot să depăşească limitele a ceea ce este posibil în prezent. Această tehnologie ajută la dezvoltarea industriei sateliţilor, la progresele din domeniul medical, la mărirea posibilităţilor echipamentelor de imprimare, a echipamentelor industriale şi a reţelelor de camere video, care contribuie la construirea unor oraşe inteligente. Nivelul de vârf al expertizei Canon în tehnologia optică şi de imagistică contribuie, de asemenea, şi la progresele din domeniul astronomiei.

Prin acceptarea constantă de noi provocări, credem cu tărie în filosofia noastră corporatistă „Kyosei”, care transmite angajamentul nostru de a vedea cum toţi oamenii, indiferent de rasă, religie sau cultură, trăiesc şi muncesc împreună în mod armonios pentru binele comun şi pentru a contribui la o societate prosperă.

Citiţi Povestea Canon pentru a afla mai multe despre companie şi broşura Canon Frontier pentru progresele noastre în materie de tehnologie şi în materie de cercetare şi dezvoltare. Pentru mai multe informaţii despre istoria Canon, vă rugăm să vizitaţi site-ul nostru global.
INOVAŢIE

Despre Canon Europe

Contribuim anual cu aproximativ un sfert din veniturile globale ale Canon. Cu sedii în Londra, Regatul Unit şi Amstelveen, Ţările de Jos, Canon Europe gestionează operaţiunile de vânzări şi marketing la nivel de regiune pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Canon Europe şi companiile din grupul său au peste 13.300 de angajaţi în aproximativ 120 de pieţe din întreaga regiune.

Povestea corporaţiei noastre

Ne desfăşurăm activitatea de peste 60 de ani în regiunea EMEA, iar scopul nostru este de a folosi imagistica pentru a transforma lumea.

A young girl of colour stands in front of a wall of blue corrugated metal. She has a big smile and is clasping her hands together in delight

Unităţi de cercetare şi de producţie Canon cu sediul în Europa

În plus, Canon are un număr mare de unităţi de cercetare şi de producţie în regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, aducând inovaţii şi soluţiile noi în domeniile noastre cheie de activitate:

 • Axis Communications

  Cercetarea şi dezvoltarea soluţiilor video de reţea.

 • BriefCam Ltd.

  Soluţii de analiză video pentru transformarea înregistrărilor video în informaţii utile, cuantificabile şi care permit căutarea.

 • Canon Bretagne

  Produce, fabrică, reciclează şi umple cartuşe de toner în toată Europa.

 • Centrul de cercetare Canon Franţa

  Cercetare şi dezvoltare de tehnologii de reţea şi de comunicaţii pentru transmisii şi conectivitate la procesarea de date video de înaltă calitate şi de mare volum, precum şi sisteme şi tehnologii pentru camere de securitate.

 • Canon Giessen

  Centru de service şi asistenţă, inclusiv recondiţionarea şi repararea copiatoarelor şi a aparatelor foto.

 • Canon Medical Research Europe Ltd.

  Cercetare şi dezvoltare de soluţii de automatizare AI pentru sistemele de sprijinire a deciziilor clinice.

 • Canon Ophthalmic Technologies

  Oferă tehnologii de imagistică de vârf şi este un furnizor cheie de software utilizat în echipamentul modern de diagnoză oftalmologică.

 • Canon Production Printing Germany

  Cercetare şi dezvoltare, producţie, vânzare şi distribuţie de imprimante de volum cu viteză foarte mare, echipamente auxiliare, software şi consumabile

 • Canon Production Printing Netherlands

  Cercetare şi dezvoltare de imprimante comerciale de format mare, imprimante de viteză medie şi mare pentru birouri, consumabile etc.

 • Milestone Systems

  Cercetare şi dezvoltare de soluţii de gestionare video.

 • NT-WARE

  Dezvoltarea şi comercializarea de soluţii de gestionare a imprimării şi a scanării.

 • Canon Camera

  Companiile din Grupul Canon cu sediul în Europa

  Avem cel mai vast portofoliu de tehnologie optică şi rămânem un lider global în industrie. Facem acest lucru împreună cu o serie de companii din grup care îşi oferă expertiza în domeniul software-ului, al soluţiilor de reţea video, al imprimării şi al cercetării medicale pentru a aduce pe piaţă cele mai inovatoare tehnologii de imagistică.

  S-ar putea să vă intereseze şi

  Contactaţi-ne

  Aflaţi cum să ne contactaţi.