Sponsorship at Canon Hero

Sponsorizările la Canon

Activităţile noastre de sponsorizare şi parteneriat din EMEA acoperă o gamă de activităţi sociale, culturale şi sportive care ne sprijină obiectivele de afaceri şi de responsabilitate socială corporatistă. Prin aceste activităţi, ne străduim să contribuim cu experienţa noastră în domeniul prelucrării imaginilor şi portofoliul nostru larg de produse pentru a aduce schimbări în societate.

Solicitaţi sponsorizare


Expo 2020 Dubai
Canon este furnizorul oficial de soluţii de imprimare şi imagistică al Expo 2020 Dubai. Această platformă ne oferă o oportunitate interesantă de a demonstra tehnologiile, produsele şi serviciile noastre inovatoare pe parcursul evenimentului de şase luni care are loc între 1 octombrie 2021 şi 31 martie 2022.
Dubai Expo 2020
Visa pour l’image
Canon susţine de 29 de ani Visa pour l'image, unul dintre cele mai mari festivaluri de fotojurnalism din lume. Oferim cursuri de instruire de o săptămână studenţilor la facultăţi media din Europa pentru a-i ajuta să îşi spună poveştile, pe subiecte de la conflicte şi natură la oameni şi mediul înconjurător.
Visa L’image
Fundaţia Canon în Europa
Fundaţia Canon susţine filosofia corporatistă Kyosei: „a trăi şi a munci împreună pentru binele comun”.
4.5_Sponsorship_at_Canon_Visa_L'image

Solicitaţi sponsorizare

La evaluarea numeroaselor propuneri de sponsorizare pe care le primeşte Canon Europe, utilizăm criteriile de mai jos pentru a decide dacă încheiem un parteneriat:

  • Nu sponsorizăm persoane fizice sau echipe. Aceasta include bloggeri, vloggeri şi orice proiecte de călătorii în care o persoană caută să obţină un produs gratuit în schimbul promovării
  • Vizitaţi site-ul Canon Pro pentru mai multe informaţii despre programul Ambasadorilor Canon
  • Evenimentul/activitatea trebuie să fie un proiect paneuropean. Pentru activităţi locale, vă rugăm să contactaţi biroul Canon relevant
  • Evenimentul/activitatea nu poate avea asociaţii religioase ori politice şi nu poate fi asociată cu niciun fel de război
  • Orice eveniment/activitate luăm în considerare trebuie să ne sprijine obiectivele de dezvoltare durabilă


Dacă evenimentul sau activitatea pe care ne-o propuneţi respectă criteriile enumerate mai sus şi doriţi să fiţi avut în vedere pentru o sponsorizare, vă rugăm să completaţi formularul de mai jos. Vă rugăm să reţineţi că o mare parte a strategiei noastre de sponsorizare este îndeplinită prin parteneriatele noastre continue şi că bugetele pentru oportunităţi suplimentare sunt foarte limitate. Regretăm că, din cauza numărului foarte mare de solicitări pe care le primim, nu putem de fiecare dată să răspundem personal la toate cererile. Dacă propunerea dvs. este acceptată, veţi fi contactat în termen de 60 de zile de la primirea cererii dvs.

Pentru a solicita sponsorizare, vă rugăm să completaţi formularul şi un membru al echipei vă va contacta