Sponsorizări

Canon Camera

Activităţile noastre de sponsorizare din regiunea EMEA cuprind activităţi sociale, culturale şi sportive care susţin obiectivele noastre de marcă, de afaceri şi de responsabilitate socială corporatistă şi care sunt în concordanţă cu scopul mărcii noastre: imagistică pentru a transforma lumea în care trăim.

Prin filosofia noastră corporativă Kyosei, ne străduim să contribuim cu expertiza noastră în domeniul imagisticii pentru a face o diferenţă în societate. Kyosei exprimă devotamentul nostru de a vedea toţi oamenii, indiferent de cultură, obiceiuri, limbă sau rasă, „trăind şi lucrând împreună în mod armonios pentru binele comun”.

Visa pour l’image

Visa Pour l'Image, festivalul internaţional de fotojurnalism, primeşte vizitatori din întreaga lume pentru o serie de expoziţii, mese rotunde, proiecţii şi prezentări de premii.

Suntem privilegiaţi şi mândri să sprijinim festivalul Visa pour l'image de peste 30 de ani.

Visa pour l’image 2022
Canon foundation final

Fundaţia Canon în Europa

Fundaţia Canon susţine filosofia corporatistă Kyosei: „a trăi şi a munci împreună pentru binele comun”.

La Canon, dorim să ne asigurăm că activităţile cu care ne asociem pot să se conecteze şi să comunice cu gama noastră largă de clienţi într-un mod emoţionant, care să susţină scopul mărcii noastre de a folosi „imagistica pentru a transforma lumea în care trăim”.

Toate parteneriatele pe care le încheiem trebuie să respecte valorile noastre şi, prin urmare, căutăm să ne asociem cu activităţi care: 

  • Sunt considerate inovatoare, îndrăzneţe şi/sau vizionare
  • Ne pot oferi o platformă prin care să ne prezentăm tehnologiile şi serviciile de imagistică
  • Ne promovează angajamentul faţă de durabilitate
  • Demonstrează filosofia Kyosei a companiei Canon de a „trăi şi munci împreună pentru binele comun”.
  • Respectă viziunea noastră corporatistă de a „îmbogăţi vieţile şi afacerile prin experienţe imagistice”

 În prezent, nu avem în vedere noi oportunităţi de parteneriat, dar, atunci când luăm în considerare o propunere, folosim următoarele criterii pentru a ne ajuta să luăm o decizie:

  • Nu sponsorizăm persoane fizice sau echipe. Aceasta include bloggeri, vloggeri şi orice proiecte de călătorii în care o persoană caută să obţină un produs gratuit în schimbul promovării. Accesaţi site-ul Canon Pro pentru mai multe informaţii despre programul Ambasadorilor Canon
  • Evenimentul/activitatea trebuie să fie un proiect paneuropean. Pentru activităţi locale, vă rugăm să contactaţi biroul Canon relevant
  • Evenimentul/activitatea nu poate avea asociaţii religioase ori politice şi nu poate fi asociată cu niciun fel de război
  • Orice eveniment/activitate luăm în considerare trebuie să ne sprijine obiectivele de dezvoltare durabilă

S-ar putea să vă intereseze şi

Contactaţi-ne

Aflaţi cum să ne contactaţi.