AJUTOR ŞI ASISTENŢĂ

De unde puteţi cumpăra soluţii pentru companii

Dacă sunteţi în căutarea unor produse Canon pentru acasă sau pentru companie, aţi venit unde trebuie.

Găsiţi un Partener de afaceri Canon acreditat

Soluţie pentru companii

Ţară

Oraş

Soluţii pentru companii

 • Parteneri de imprimare în format mare

  Furnizează dispozitivele de format mare şi pot oferi consiliere cu privire la serviciile şi asistenţa disponibile la Canon, în funcţie de experienţa partenerilor, acest lucru va determina portofoliul pe care aceştia îl furnizează şi pentru care oferă asistenţă.

 • Parteneri specializaţi în format mare

  Specialişti în furnizarea de soluţii extinse pentru domeniile de artă grafică şi fotografie; furnizând soluţii complete care includ service, consumabile şi suporturi, aceştia au, de asemenea, acces la întregul portofoliu LFP al Canon.

 • Parteneri de imprimare profesională

  Parteneri care furnizează dispozitive de producţie uşoară, aceştia pot oferi consiliere cu privire la serviciile şi asistenţa disponibile pentru toate cerinţele dumneavoastră interne de imprimare profesională.

 • Parteneri specializaţi în imprimare profesională

  Parteneri specializaţi în soluţii de imprimare profesională. Cunoştinţele şi experienţa acestora le pot oferi clienţilor încrederea că aceşti parteneri vor putea mereu să le asigure consiliere şi să le furnizeze soluţiile de imprimare corecte pentru toate nevoile lor. Viteza şi agilitatea activităţilor de service reprezintă atributele esenţiale ale acestor specialişti. Datorită investiţiei lor în vânzări, service şi suport, aceşti parteneri reprezintă soluţia ideală pentru a ajuta la maximizarea duratei de funcţionare şi a productivităţii pentru clienţii lor.

 • Parteneri de scanare

  Asigură livrare eficientă şi asistenţă service pentru clienţi la nivelul întregii game de scanere de documente imageFORMULA de la Canon, pentru a răspunde clienţilor care necesită o soluţie simplă de scanare la domiciliu, în deplasare sau la birou.

 • Parteneri de soluţii de scanare

  Specialişti în furnizarea de consultanţă şi consiliere clienţilor care au nevoie de o soluţie de scanare pentru rezolvarea dificultăţilor cu care se confruntă în activitatea lor, furnizând experienţă şi abilităţi de valoare pentru asigurarea celei mai potrivite soluţii din cadrul portofoliului de scanere de documente imageFORMULA de la Canon.

 • Parteneri de soluţii de colaborare la locul de muncă

  Specialişti în furnizarea de soluţii extinse de management al documentelor şi management al datelor şi informaţiilor principale, pentru a ajuta la optimizarea proceselor de afaceri ale organizaţiilor. De la soluţii simple la unele complexe şi adaptate, care includ camere de corespondenţă digitale şi fluxuri de lucru automatizate pentru procesele de activitate, în vederea eficientizării şi optimizării experienţelor clienţilor şi a susţinerii clienţilor în demersurile lor de transformare digitală.

 • Parteneri de servicii de gestionare a spaţiului de lucru

  Experţi în gestionarea flotelor de dispozitive de imprimare ale organizaţiilor, oferind soluţii, servicii şi asistenţă la nivelul portofoliului Canon, care includ scanarea, arhivarea, stocarea în condiţii de siguranţă, accesul la documente şi recuperarea acestora de pe diverse dispozitive concentrate pe imprimare. De la imprimante de tip desktop şi pentru acasă, până la imprimante multifuncţionale şi imprimante de producţie uşoară.

 • Parteneri pentru spaţiul de lucru

  Furnizează dispozitive şi soluţii pentru toate nevoile clienţilor legate de documente, de la dispozitive de imprimare de tip desktop, scanare şi dispozitive multifuncţionale de birou.