A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Sfaturi şi tehnici

12 sfaturi pentru fotografierea bebeluşilor

Cu aceste 12 tehnici inteligente, dvs. şi bebeluşul dvs. vă veţi bucura de experienţă şi veţi putea realiza cele mai memorabile fotografii.

Citiţi mai mult

12 tips for photographing babies

Sfaturile şi tehnicile noastre

Doriţi să învăţaţi abilităţi de bază în domeniul fotografiei, să încercaţi o nouă tehnică creativă sau să vă îmbunătăţiţi rezultatele? Lăsaţi sfaturile şi ghidurile noastre de specialitate să vă ofere încrederea şi abilităţile de care aveţi nevoie pentru a excela, chiar astăzi.

Căutaţi ceva anume? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

See the difference with a specialist action lens

O modalitate populară de a realiza fotografii de acţiune de înaltă calitate este să umpleţi cadrul cu acţiune, afişând subiectul în detaliu în prim-plan. Acest lucru poate fi realizat cu obiective specializate, care vă permit să apropiaţi scena fără a vă apropia efectiv. Vedeţi sfaturile noastre privind realizarea celei mai bune fotografii, cu cel mai bun obiectiv.

Citiţi mai mult

kayaker in water

Surfingul, canotajul şi alte sporturi de apă sunt subiecte remarcabile pentru fotografie. Am alcătuit câteva sfaturi pentru realizarea de fotografii mai bune şi pentru imprimarea rezultatelor după ce le obţineţi.

Citiţi mai mult

Mirror Photography Tips

Oglinzile oferă o modalitate rapidă şi uşoară de a adăuga o nouă dimensiune fotografiilor portret. Citiţi sfaturile noastre pentru fotografii în oglindă pentru a realiza fotografii surprinzătoare, distrându-vă în acelaşi timp.

Citiţi mai mult

long exposure of Ferris wheel

Pentru a surprinde mişcarea în fotografii, trebuie să alegeţi între a îngheţa acţiunea SAU a permite estompării creative să ilustreze ideea de mişcare în fotografii. Instructorul Canon Brian Worley împărtăşeşte cele mai importante sfaturi privind surprinderea mişcării.

Citiţi mai mult

man in front of green wall

Surprinderea unor portrete excelente, mai ales pe stradă, poate fi dificilă. Sperăm că aceste cinci sfaturi vă vor ajuta să faceţi fotografii mai bune cu oameni, fie că sunt prieteni, rude sau oameni interesanţi pe care îi întâlniţi pe stradă.

Citiţi mai mult

child holding autumn leaf

Toamna este un anotimp frumos, cu culorile ei intense, lumina blândă aurie a soarelui şi ceaţa de dis de dimineaţă. Citiţi cele mai bune sfaturi ale noastre pentru a vă duce fotografia de toamnă la alt nivel.

Citiţi mai mult

Vă interesează un anumit anumită tehnică fotografică?

Aplicaţia Canon Photo Companion

Având un conţinut, provocări şi inspiraţie personalizate, care să vă ghideze în călătoria fotografică, aplicaţia Photo Companion este partenerul perfect pentru orice povestitor în imagini.

Descărcaţi aplicaţia

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Vedeţi poveştile noastre

Găsiţi interviuri şi poveşti pline de inspiraţie de la oameni pasionaţi

VEDEŢI POVEŞTILE

Fotograful Richard Walch se uită spre litoral, realizând o fotografie cu aparatul său Canon.

Abonaţi-vă la buletinul nostru informativ

Obţineţi cele mai recente ştiri şi informaţii despre produse

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM