A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Sfaturi şi tehnici

FOTOGRAFIA MACRO

Sfaturi pentru fotografia macro

Fotografia macro pe înţelesul tuturor – descoperiţi cele mai bune echipamente, sfaturi şi tehnici.

Citiţi mai mult

Macro photography tips

Sfaturile şi tehnicile noastre

Doriţi să învăţaţi abilităţi de bază în domeniul fotografiei, să încercaţi o nouă tehnică creativă sau să vă îmbunătăţiţi rezultatele? Lăsaţi sfaturile şi ghidurile noastre de specialitate să vă ofere încrederea şi abilităţile de care aveţi nevoie pentru a excela, chiar astăzi.

Căutaţi ceva anume? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

Ce tip de imprimantă este cea mai bună? Ce hârtie trebuie să folosesc? Primiţi răspunsuri la întrebările dumneavoastră despre imprimante, cerneală şi hârtie de la expertul Canon Suhaib Hussain.

Citiţi mai mult

Reach for new heights with the Canon IVY REC

Creatoarea de obiecte artizanale din hârtie Aimee Graham explică cum putem combina imprimarea cu pictura pentru a crea fluturi artistici pentru decorarea casei.

Citiţi mai mult

See the difference with a specialist action lens

O modalitate populară de a realiza fotografii de acţiune de înaltă calitate este să umpleţi cadrul cu acţiune, afişând subiectul în detaliu în prim-plan. Acest lucru poate fi realizat cu obiective specializate, care vă permit să apropiaţi scena fără a vă apropia efectiv. Vedeţi sfaturile noastre privind realizarea celei mai bune fotografii, cu cel mai bun obiectiv.

Citiţi mai mult

kayaker in water

Surfingul, canotajul şi alte sporturi de apă sunt subiecte remarcabile pentru fotografie. Am alcătuit câteva sfaturi pentru realizarea de fotografii mai bune şi pentru imprimarea rezultatelor după ce le obţineţi.

Citiţi mai mult

child holding autumn leaf

Toamna este un anotimp frumos, cu culorile ei intense, lumina blândă aurie a soarelui şi ceaţa de dis de dimineaţă. Citiţi cele mai bune sfaturi ale noastre pentru a vă duce fotografia de toamnă la alt nivel.

Citiţi mai mult