IMPRIMARE

Cele mai bune imprimante pentru artizanat

De la dinozauri din hârtie la afişe profesionale, Canon are imprimanta perfectă pentru nevoile dumneavoastră de artizanat.
O femeie decupează şabloane din Creative Park în timp ce stă la un birou din lemn pe care se află o imprimantă Canon PIXMA şi o selecţie de materiale de artizanat.

Indiferent dacă sunteţi un artizan profesionist care se bazează pe produse de calitate pentru a-şi impresiona clienţii sau un pasionat care se mândreşte cu eforturile sale creative, instrumentele potrivite pentru lucrare pot avea un impact imens. Imprimantele au devenit o parte importantă a procesului de artizanat şi au puterea de a schimba o creaţie obişnuită într-o adevărată capodoperă.

Imprimanta potrivită vă poate ajuta să daţi viaţă modelelor complexe şi să exploraţi noi dimensiuni ale creativităţii dumneavoastră. Cu toate acestea, nu toate imprimantele sunt echipate pentru a satisface diversele nevoi de artizanat. Aici vom explora unele dintre cele mai bune imprimante Canon pentru artizanat şi modul în care compatibilitatea acestora cu o varietate de tipuri de hârtie vă poate ajuta să vă duceţi calitatea creaţiilor la un nivel complet nou.

Cea mai bună imprimantă polivalentă pentru artizanat

O imprimantă Canon PIXMA se află pe un birou, cu o coală colorată imprimată în tavă.

Seria Canon PIXMA TS9550 are dimensiuni reduse, dar poate imprima hârtie A3, fiind perfectă pentru proiecte de artizanat la scară mai mare.

Dacă faceţi diverse activităţi de artizanat sau folosiţi imprimanta de acasă pentru serviciu sau alte proiecte, alegerea unui model care îndeplineşte toate cerinţele îi va mulţumi pe toţi – de la copiii care lucrează la proiecte şcolare la adulţii care îşi vând lucrările online.

Canon PIXMA TS7650i face procesul de imprimare rapid şi simplu, cu un ecran tactil color de 6,7 cm şi interfaţă Switch UI care poate fi adaptată pentru diferite utilizări. Poate produce imprimări alb-negru la 15 ipm (imagini pe minut) şi imprimări color la 10 ipm datorită capului de imprimare lung, care dispune de mai multe duze şi de o dimensiune optimizată a picăturilor, reducând timpul de aşteptare şi oferind mai mult timp pentru acele finisaje care conferă un aspect fabulos.

Dispune de Wi-Fi, astfel că PIXMA TS7650i poate fi utilizată cu o gamă de aplicaţii Canon pentru a adăuga un potenţial creativ suplimentar. În plus, puteţi să scanaţi direct pe un smartphone sau să copiaţi la o apăsare de buton. Este totodată compatibilă cu Planul de imprimare PIXMA1. Acest serviciu pe bază de abonament vă monitorizează nivelurile de cerneală şi livrează cartuşe noi la adresa dumneavoastră imediat ce detectează niveluri scăzute, oferindu-vă economii de până la 50 % la costurile cu cerneala standard2.

Dacă îmbinaţi artizanatul cu cerinţele biroului de acasă, seria Canon PIXMA TS9550 este o alegere excelentă. Deşi are dimensiuni A4 compacte, alimentarea posterioară cu hârtie are o capacitate de până la 50 de coli A3 pentru a produce imprimări fără margini mai mari, cum ar fi afişe pentru serviciu sau opere de artă creative bune de expus. Puteţi imprima, de asemenea, pe carton de 12 x 12 cm, un format utilizat frecvent pentru albumele de colaje. Are un ecran tactil uşor de utilizat şi puteţi imprima, scana şi copia de pe un dispozitiv inteligent utilizând aplicaţia Canon PRINT.

Cele mai bune imprimante pentru proiectele creative cu fotografii

O imprimantă Canon PIXMA se află pe un birou din lemn, imprimând foi colorate de hârtie, cu o selecţie de creioane de colorat pe birou lângă ea.

Cu o viteză de imprimare rapidă de 13 ipm pentru imprimare monocromă şi 6,8 ipm pentru imprimare color, seria Canon PIXMA TS7450a eficientizează procesul de artizanat, oferindu-vă materialele în cel mai scurt timp pentru a vă putea apuca de creat. Tava posterioară pentru hârtie poate fi încărcată cu până la 20 de coli de hârtie foto.

O imprimantă Canon SELPHY CP1500 imprimă o fotografie, lângă aceasta aflându-se o selecţie de fotografii de familie.

Compactă şi disponibilă într-o gamă de culori pentru a se potrivi cu decorul dumneavoastră, Canon SELPHY CP1500 este o alegere excelentă pentru pasionaţii de artizanat care lucrează în spaţii mai mici. Este uşor de mutat şi suficient de mică pentru a fi aşezată într-un sertar sau dulap când nu este utilizată.

Pentru proiectele creative cu fotografii, este important să vă gândiţi la calitatea imprimării, la tipurile de hârtie disponibile şi la compatibilitatea cu aplicaţiile creative care vă pot îmbunătăţi cu adevărat lucrările. Proiectele cu fotografii pot fi mai personale, fie că este vorba de crearea unui album multimedia plin de viaţă sau de utilizarea unei tehnici de decupaj pentru a crea cadouri atent gândite.

Canon PIXMA TS7650i dispune de un sistem de cerneluri cu cerneală neagră pe bază de pigment care, împreună cu culorile bogate, pe bază de coloranţi, permite utilizatorilor să imprime fotografii de înaltă calitate acasă. Sistemul de alimentare cu hârtie pe două căi acceptă o gamă largă de suporturi, imprimând fotografii în numeroase finisaje şi formate, inclusiv apreciata hârtie foto pătrată de 13 x 13 cm.

Uşor mai mare, Canon PIXMA TS7750i are un alimentator automat suplimentar de documente, de 35 de pagini. Pe lângă aplicaţia Canon PRINT, imprimantele PIXMA TS7650i şi PIXMA TS7750i sunt compatibile cu Canon Easy-PhotoPrint Editor, care oferă instrumentele necesare pentru a crea orice tip de aspect doriţi şi de a imprima apoi direct.

O combinaţie de calitate, versatilitate şi stil, seria Canon PIXMA TS7450a este un multifuncţional convenabil, care oferă multiple opţiuni de imprimare, scanare şi copiere wireless, precum şi un afişaj OLED uşor de utilizat. Tehnologia de imprimare FINE asigură rezultate de înaltă calitate de fiecare dată şi este compatibilă cu o serie de tipuri de hârtie, inclusiv hârtie foto lucioasă şi mată, într-o gamă de formate, precum 10 x 15 cm fără margini.

O variantă mai compactă, cu finisaje de culoare şic pentru a se asorta cu decorul, SELPHY CP1500 este ideală pentru producerea de fotografii pe o varietate de suporturi. Cu tehnologia de uscare rapidă, materialele imprimate pot fi folosite imediat şi puteţi imprima într-o gamă de dimensiuni mai mici, de la formatul de carte poştală de 10 x 14,8 cm la miniautocolante (22 x 17,3 mm).

Aplicaţia SELPHY Photo Layout compatibilă vă dă totodată posibilitatea să editaţi şi să imprimaţi direct de pe o gamă de dispozitive prin Wi-Fi.

Altă modalitate excelentă de a vă expune creaţiile foto este Canon Photo Cube, care nu numai că oferă un mod inteligent de a păstra fotografiile şi imprimările în format pătrat, ci poate fi transformată şi într-un album foto distractiv de familie. Variantele Photo Cube sunt, de asemenea, furnizate cu cartuşe de cerneală opţionale (verificaţi compatibilitatea cu imprimanta înainte de achiziţie) şi 40 de coli de hârtie foto pătrată lucioasă superioară II.

Cele mai bune imprimante pentru proiectele de creaţii din hârtie

O imprimantă Canon PIXMA se află pe o comodă din lemn. O mână scoate din tavă o copie imprimată a unor modele de colorat.

Canon PIXMA TS7650i dispune de cerneală neagră pe bază de pigment, care oferă aceeaşi calitate şi durabilitate ca o imprimantă de birou dedicată. Capul său lung de imprimare asigură imprimare de mare viteză cu un cost iniţial scăzut, astfel încât să vă puteţi începe imediat proiectul de artizanat ştiind că rezultatele nu doar vor arăta grozav, ci vor avea şi un preţ accesibil.

Pentru cei care vor să beneficieze de posibilităţile nelimitate ale creaţiilor din hârtie, o imprimantă cu conectivitate bună, acces la aplicaţii creative, compatibilitate cu o gamă mare de suporturi şi o viteză de imprimare rapidă este esenţială.

Imprimantele Canon PIXMA TS7650i şi PIXMA TS7750i şi seria Canon PIXMA TS9550 oferă imprimare faţă-verso automată, ideală atunci când expuneţi ambele feţe ale hârtiei – de exemplu, pentru decoraţiuni suspendate şi diorame.

Conectivitatea Wi-Fi asociată cu aplicaţii Canon gratuite, inclusiv Creative Park, vă oferă acces la mii de şabloane care pot fi personalizate şi imprimate la o simplă apăsare de buton. Similar cu Canon PIXMA TS7650i, seria PIXMA TS9550 are o viteză de imprimare de 15 ipm pentru imprimări monocrome şi 10 ipm pentru imprimări color, astfel că puteţi începe să confecţionaţi imediat.

În plus, seria PIXMA TS9550 are 45 de modele încorporate pentru opţiuni creative suplimentare şi este compatibilă cu hârtii de până la 300 g/m² (grame pe metru pătrat), fiind ideală pentru creaţii mai rezistente, cum ar fi modele mai mari şi felicitări.

Cel mai bun software pentru proiectele de artizanat

O mână ţine un smartphone cu şablonul unei morişti din Canon Creative Park pe ecran. În fundal, pe un birou, este o imprimantă Canon PIXMA.

De la jucării şi modele din hârtie la ghirlande şi decoraţiuni de tort pentru ocazii festive, aplicaţia Canon Creative Park are o gamă mare de şabloane pentru a vă inspira următorul proiect de artizanat. Exploraţi site-ul web de pe laptop sau aplicaţia de pe smartphone şi găsiţi-vă următorul proiect artistic, apoi trimiteţi-l la imprimanta Canon şi începeţi să-l asamblaţi imediat.

Un monitor de calculator afişează software-ul Canon PosterArtist, cu o selecţie mare de şabloane de afişe din care se poate alege.

Dacă utilizaţi imprimanta Canon atât pentru cerinţele biroului de acasă, cât şi pentru cele de artizanat, Canon PosterArtist vă ajută să le combinaţi pe cele două, oferind potenţial creativ din plin pentru a proiecta şi imprima afişe, fluturaşi şi alte materiale promoţionale acasă.

Canon oferă o gamă de software gratuit pentru a vă extinde anvergura proiectelor de artizanat şi pentru a vă susţine creativitatea pe tot parcursul procesului. Fie că este vorba de o activitate simplă într-o seară liniştită, de un proiect de weekend pentru toată familia sau de un design cu aspect profesional, există ceva care să aprindă fiecare scânteie creativă.

Pentru o conexiune perfectă între dispozitivele dumneavoastră inteligente şi imprimantă, aplicaţia Canon PRINT este un instrument esenţial pentru imprimare, copiere şi scanare fără efort, precum şi pentru verificarea stării imprimantei şi pentru orice probleme de întreţinere. Aceasta optimizează procesul şi este compatibilă cu o gamă de tipuri de fişiere. Puteţi chiar să accesaţi şi să imprimaţi fotografii direct de pe reţelele sociale sau din serviciul de stocare cloud. Funcţia de captură şi copiere cu smartphone-ul vă permite, de asemenea, să utilizaţi smartphone-ul ca scaner, ceea ce este excelent pentru a scana operele de artă ale copiilor pentru păstrare sau imprimare, corectând orice distorsiuni pe parcurs.

Pasionaţii de artizanat pot găsi o mulţime de resurse pentru a crea orice, de la ornamente la felicitări pop-up şi jucării, în Canon Creative Park, iar înregistrarea este gratuită. Unele şabloane sunt simple şi nu necesită folosirea unei foarfeci – ideale pentru cei mici – în timp ce altele sunt mai avansate pentru artizani experimentaţi, care apreciază o provocare.

Pentru cei dornici să-şi folosească abilităţile pentru a produce materiale promoţionale, Canon PosterArtist este un instrument uşor de utilizat pentru a aduce la viaţă afişe, bannere şi alte modele. Fie că este vorba de panouri publicitare pentru afacerea dumneavoastră, fluturaşi pentru o piesă şcolară sau meniuri pentru un eveniment, oferă acces la propuneri de design generate automat, şabloane şi milioane de fotografii gratuite din stoc pentru a oferi creaţiilor dumneavoastră acel avantaj profesional. Software-ul este compatibil cu o gamă de imprimante Canon, inclusiv seriile imagePROGRAF, PIXMA, MAXIFY şi i-SENSYS.

De asemenea, Canon are opţiuni concepute special pentru fotografii. Canon Easy-PhotoPrint Editor este compatibil cu imprimantele PIXMA şi MAXIFY şi vă ajută să creaţi colaje, calendare, modele de hârtie de împachetat şi multe altele. De asemenea, puteţi adăuga baloane de text, simboluri, text şi rame în fotografii.

Pentru imprimantele Canon SELPHY compatibile, aplicaţia SELPHY Photo Layout oferă sfaturi pentru aspect şi design şi vă permite să adăugaţi filtre, chenare şi chiar coduri QR4. Vă dă posibilitatea să imprimaţi fotografii, autocolante şi marcaje personalizate direct dintr-o singură aplicaţie mobilă – scanaţi codul QR al imprimantei pentru o conexiune Wi-Fi instantanee.

Cu atât de multe moduri de a deveni creativi, pasionaţii de artizanat pot deschide o lume complet nouă de posibilităţi cu imprimantele şi aplicaţiile creative Canon. Indiferent dacă abia v-aţi apucat de artizanat şi căutaţi inspiraţie pentru a crea designuri simple şi rapide, doriţi să vă inspiraţi copiii cu proiecte interactive sau sunteţi un profesionist în căutare de noi modalităţi de a simplifica procesul, nu a existat niciodată un moment mai bun de a vă apuca de artizanat.Articol scris de Kat Halstead

 1. Planul de imprimare PIXMA este disponibil numai pentru persoanele care locuiesc în Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Italia, Norvegia, Ţările de Jos, Spania, Suedia, Elveţia, Republica Irlanda şi Regatul Unit.
 2. Pe baza economiilor medii la costul pe pagină comparativ cu costul pe pagină cu cerneluri standard originale vândute pentru top 20 de multifuncţionale cu jet de cerneală în Europa de Vest (studiu Key Point Intelligence – ian. 2022). Costul pe pagină (CPP) al abonamentului lunar la Planul de imprimare Canon PIXMA (plan de 200 de pagini), fără pagini suplimentare, comparativ cu costul pe pagină pentru imprimarea paginilor conform standardului ISO/IEC 24711 cu top 20 de multifuncţionale cu jet de cerneală şi cartuşe color, cu preţul sub 200 de euro în Europa de Vest, utilizând cartuşe de capacitate standard. CPP mediu utilizat pentru a stabili economiile în procente faţă de CPP pentru Planul de imprimare Canon PIXMA (plan de 200 de pagini). Randamentul cernelii şi preţurile sunt bazate pe informaţiile de pe site-ul producătorului din Germania. Preţurile de vânzare ale cernelii nu sunt luate în considerare pentru acest studiu. Studiu Keypoint Intelligence din ianuarie 2022 comandat de Canon, pe baza informaţiilor disponibile public în ianuarie 2022. Imprimante selectate în funcţie de vânzările de unităţi raportate în IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Europa de Vest.
 3. Viteza de imprimare a fotografiilor se calculează pe baza setărilor implicite, utilizând standardul ISO/JIS-SCID N2 pe hârtie fotografică lucioasă superioară II, şi nu ia în considerare durata de procesare a datelor pe calculatorul gazdă.
 4. Consultaţi pagina de produs a respectivului model pentru toate funcţiile disponibile.

Produse conexe

 • PIXMA TS7750i

  Imprimante pentru acasă

  PIXMA TS7750i

  O imprimantă rapidă, de înaltă calitate, care se integrează perfect în viaţa dumneavoastră de acasă, datorită dimensiunilor sale compacte şi utilizării optimizate.
 • PIXMA TS7650i

  Imprimante pentru acasă

  PIXMA TS7650i

  O imprimantă rapidă, de înaltă calitate, care se integrează perfect în viaţa dumneavoastră de acasă, datorită dimensiunilor sale compacte şi utilizării optimizate.
 • Imprimante pentru acasă

  Seria PIXMA TS9550

  Descoperiţi modul în care conectivitatea wireless, alimentatorul automat ADF pentru 20 de coli şi compatibilitatea cu formatul A3 vă pot îndeplini toate necesităţile profesionale.
 • Imprimante pentru acasă

  PIXMA TS7450a Series

  Un multifuncţional elegant pentru pasionaţii de tehnologie, cu diferite tipuri de imprimare creativă, plus tehnologie ADF pentru a simplifica procesul de copiere şi scanare a mai multor coli diferite.
 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY CP1500

  Creaţi fotografii viu colorate şi foarte rezistente în doar câteva secunde cu această imprimantă foto compactă uşor de utilizat.
 • Imprimante cu jet de cerneală

  Matte Photo Paper MP-101

  Hârtia fotografică mată produce fotografii, grafică şi text de înaltă calitate, cu finisaj mat. Este potrivită şi pentru utilizări mai creative, precum felicitări, afişe şi creaţii artizanale de hârtie.

Articole conexe