IMPRIMARE

Creaţi afişe, foi volante şi multe altele cu Canon PosterArtist

Descoperiţi cum pot companiile mici să realizeze modele de afişe profesionale, care atrag atenţia, într-un mod rapid, simplu şi gratuit.
Modele Canon PosterArtist imprimate, pe un birou, în faţa unei imprimante Canon MAXIFY.

Indiferent dacă promovaţi o afacere de mici dimensiuni, organizaţi un eveniment caritabil sau o întâlnire la nivel local sau promovaţi servicii de aproape orice fel, trebuie să transmiteţi mesajul într-un mod clar şi creativ. Cu o gamă largă de şabloane, imagini şi fonturi, Canon PosterArtist vă oferă toate instrumentele de care aveţi nevoie pentru a realiza online un afiş, în mod gratuit.

Aplicaţia online oferă acces simplu şi rapid la sute de şabloane concepute în mod profesionist, cuprinzând de la afişe, bannere şi foi volante până la meniuri, invitaţii pentru petreceri, calendare, certificate şi multe altele.

Şabloanele sunt uşor de personalizat cu textul şi imaginile dumneavoastră şi puteţi chiar genera coduri QR, ideale pentru a le oferi potenţialilor clienţi un mod simplu de a afla mai multe despre serviciile pe care le oferiţi.

Primii paşi cu instrumentul Canon online pentru realizarea de afişe

Captură de ecran cu Canon PosterArtist care prezintă produsele şi temele disponibile.

Cu şabloanele PosterArtist puteţi crea rapid şi simplu un produs final. O actualizare software a introdus încă 300 de modele, ridicând totalul la 1.400.

Captură de ecran cu Canon PosterArtist care prezintă un şablon din categoria Mâncare şi băutură.

Dacă doriţi să realizaţi un afiş pentru a promova o cofetărie, de exemplu, puteţi selecta un şablon din categoria Food and Beverage (Mâncare şi băutură).

Canon PosterArtist este compatibil cu Windows şi macOS. Vă puteţi conecta cu un cont online existent, precum Google, Facebook sau Twitter, sau vă puteţi crea propriul cont Canon ID.

Din pagina principală PosterArtist puteţi alege ceea ce doriţi să creaţi sau puteţi căuta printre şabloanele tematice. Printre categorii, găsiţi şi Vânzarea cu amănuntul/Distribuţie, Mâncare şi băutură, Şcoală/Educaţie, Evenimente şi multe altele.

Dacă vă grăbiţi, există şi opţiunea Auto Design (Design automat). Selectaţi produsul, introduceţi categoria, titlul, subtitlul şi mesajul, precum şi maximum trei imagini, iar PosterArtist va genera instantaneu mai multe opţiuni.

PosterArtist v1.1 dispune de mai multe caracteristici pentru economisirea de timp şi eficientizarea fluxului de lucru. Este disponibilă o gamă de şabloane noi pentru imprimarea faţă-verso, astfel încât un proprietar de restaurant, de exemplu, poate imprima uşor meniuri faţă-verso. De asemenea, acum puteţi importa foi de calcul Microsoft Excel® în şabloane, ceea ce vă permite să creaţi şabloane personalizate sau adaptate cu acelaşi design, cum ar fi un lot de cupoane, fiecare având un cod unic.

Adăugarea imaginilor

Captură de ecran cu Canon PosterArtist care prezintă un şablon de afiş din categoria Mâncare şi băutură, cu imaginile actualizate.

Selectaţi Add Files (Adăugare fişiere) din panoul Files (Fişiere) pentru a încărca imaginile. Există şi o selecţie de fotografii din stoc şi conţinut încărcat în prealabil din care puteţi alege în panoul Photos (Fotografii).

Captură de ecran cu Canon PosterArtist care prezintă un şablon de afiş cu imaginile actualizate.

Selectaţi imaginea şablon pe care doriţi să o înlocuiţi şi faceţi dublu clic pe miniatură în panoul Files (Fişiere) pentru a importa imaginea nouă în proiectul dumneavoastră.

Puteţi adăuga imagini proprii de pe dispozitivele pe care le folosiţi sau din servicii cloud, inclusiv Google Drive™, Dropbox™ şi Microsoft OneDrive®. De asemenea, există opţiunea de a căuta şi adăuga fotografii gratuite direct dintr-o varietate de biblioteci de fotografii.

Aveţi diverse opţiuni de editare foto, inclusiv un instrument numit Auto Photo Fix care aplică corectarea luminii de fundal şi a expunerii şi permite totodată realizarea de ajustări manuale pentru corectarea culorilor şi claritate sau pentru trecerea la alb-negru sau aplicarea unei nuanţe de sepia.

Personalizarea conţinutului

Captură de ecran cu Canon PosterArtist care prezintă un afiş pentru o cofetărie locală, cu opţiuni de editare într-un panou din partea dreaptă.

Perfecţionaţi-vă afişul prin ajustarea dimensiunii fontului, a culorii de fundal şi a spaţierii textului sau prin modificarea raportului de aspect.

Captură de ecran cu Canon PosterArtist care prezintă un banner pentru o cofetărie locală.

După ce aţi finalizat culorile şi fonturile, puteţi încerca să creaţi bannere şi foi volante în acelaşi stil.

Puteţi adăuga text pe orizontală sau verticală şi puteţi încerca diferite culori şi sute de fonturi disponibile pentru a obţine exact stilul şi aspectul dorite. Opţiunile Clipart (Miniaturi) sunt ideale pentru crearea de sigle personalizate.

Pentru ca un design să iasă cu adevărat în evidenţă, paleta extinsă de culori include şi opţiuni de auriu şi argintiu. De asemenea, sunt disponibile culori auxiliare fosforescente, dacă acestea sunt acceptate la imprimantele de format mare din seria Canon imagePROGRAF GP.

Dacă nu sunteţi mulţumit(ă) de unele modificări, este simplu să le anulaţi/refaceţi cu ajutorul săgeţilor înapoi şi înainte.

Imprimarea modelelor

Afiş personalizat creat cu Canon PosterArtist, ieşind dintr-o imprimantă Canon MAXIFY.

Pentru a vă imprima creaţiile veţi avea nevoie de o imprimantă Canon compatibilă, precum Canon MAXIFY GX3040, o opţiune economică pentru imprimarea unor volume mari.

Când sunteţi gata să imprimaţi, faceţi clic pe butonul Proceed to print (Imprimare): când faceţi acest lucru pentru prima dată, trebuie să descărcaţi şi să instalaţi un plugin de imprimare.

O imprimantă Canon MegaTank de înaltă performanţă, cum este MAXIFY GX3040 sau GX4040, este ideală pentru imprimarea unor volume mari de documente de înaltă calitate. Ambele modele pot imprima şi bannere de până la 1,2 m lungime şi sunt prevăzute cu tavă posterioară plată pentru suporturi de până la 0,7 mm grosime, ideal pentru crearea de materiale pentru punctele de vânzare.

Cu imprimantele Canon MAXIFY şi PIXMA care acceptă imprimarea în cloud puteţi să creaţi proiecte acasă sau când lucraţi de la distanţă şi să le imprimaţi la birou.

Transmiteţi-vă mesajul

Afiş şi banner imprimate care promovează o cofetărie, aranjate pe un şorţ gri, lângă nişte pahare gradate şi o lingură de lemn.

Încercaţi culori îndrăzneţe, imagini atractive şi un mesaj memorabil şi creaţi afişe, bannere şi foi volante atrăgătoare, cu efort minim.

Este uşor să vă gândiţi la un afiş, banner, foaie volantă sau meniu doar ca la un obiect fizic, însă puteţi şi să vă descărcaţi modelele pentru a le folosi pe site-uri web şi canale de reţele sociale.

Puteţi stoca modelele pe calculator sau, cu actualizarea de software PosterArtist, aveţi opţiuni integrate pentru a le salva în Google Drive, Dropbox şi Microsoft OneDrive, astfel încât să le puteţi accesa de oriunde şi să le puteţi arăta colegilor, familiei şi prietenilor.

De la bannere pentru brutării şi meniuri de hamburgeri până la promoţii de vară şi anunţuri pentru locuri de muncă, Canon PosterArtist vă ajută să creaţi uşor materiale de marketing pentru mica dumneavoastră afacere.

Matthew Richards & Sarah Bakkland
 1. macOS este marcă comercială a Apple Inc., înregistrată în Statele Unite şi în alte ţări şi regiuni.
 2. TWITTER este marcă comercială a Twitter Inc. sau a companiilor afiliate ale acesteia.
 3. Google şi Google Drive sunt mărci comerciale ale Google LLC, iar acest site nu este aprobat sau afiliat cu Google în niciun fel.
 4. Dropbox este marcă comercială a Dropbox, Inc.
 5. Microsoft Excel şi OneDrive sunt mărci comerciale înregistrate ale Microsoft Corporation în Statele Unite şi în alte ţări.

Produse conexe

Articole conexe

 • IMPRIMARE

  Aplicaţia de imprimare Canon potrivită pentru dumneavoastră

  Fiţi creativ şi organizat cu aplicaţiile de imprimare Canon – există câte una pentru fiecare proiect.

 • IMPRIMARE

  Imprimante MegaTank pentru afaceri

  Cum pot beneficia companiile de calitatea şi costurile reduse de funcţionare ale imprimantelor MegaTank.

 • IMPRIMARE

  Cum să folosiţi o imprimantă wireless

  Modalităţi inteligente de a profita la maximum de imprimanta wireless.

 • IMPRIMARE

  Cele mai bune imprimante pentru designeri

  Imprimantele sunt instrumente esenţiale pentru designeri – vă ajutăm să alegeţi modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.