IMPRIMARE

Modalităţi inteligente de a vă utiliza imprimanta wireless

Cu o imprimantă wireless şi aplicaţii Canon, puteţi să imprimaţi orice doriţi de oriunde cu o conexiune Wi-Fi şi să ţineţi sub control sarcinile de serviciu, activităţile de învăţare şi sarcinile administrative ale casei de pe smartphone. Descoperiţi numeroasele posibilităţi.
O persoană utilizează aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor pe o tabletă pentru a imprima wireless o imagine a unei familii pe o imprimantă Canon PIXMA aflată pe un birou.

Fiecare birou şi sală de clasă are nevoie de o imprimantă – iar cum vremurile se schimbă şi mai mulţi dintre noi aleg să lucreze şi să studieze de la distanţă, fiecare casă are nevoie de o imprimantă.

Unul dintre cele mai bune lucruri la munca de acasă este că puteţi lucra în orice cameră în care aveţi dispoziţia. Achiziţionarea unei imprimante wireless cu compatibilitate cloud înseamnă că nu trebuie să staţi lângă imprimantă – puteţi imprima de oriunde doriţi. Aşadar, dacă doriţi să lucraţi de pe canapea dimineaţa, după care să vă mutaţi în grădină pentru a vă bucura de soarele de după-amiază, puteţi. Imprimaţi documentele oricând sunteţi pregătit, apoi luaţi-le când aveţi nevoie.

Un utilizator ţine un smartphone cu un ecran care se conectează la o imprimantă Canon seria PIXMA G3570 prin Wi-Fi.

Imprimantele wireless Canon sunt uşor de configurat şi uşor de utilizat. Cu conectivitate Wi-Fi şi aplicaţii precum aplicaţia Canon PRINT, puteţi controla funcţiile imprimantei de pe smartphone sau tabletă – mai multe despre aceasta mai târziu. Configurarea este simplă, utilizând aplicaţia pentru smartphone sau ghidul de asistenţă Canon online – găsiţi doar numărul de model al imprimantei dumneavoastră şi urmaţi ghidul pas cu pas.

Imprimare wireless pentru casa inteligentă

O persoană studiază o coală imprimată care iese dintr-o imprimantă Canon PIXMA aflată pe o masă.

Compactă, dar extrem de versatilă, seria PIXMA TR4650 este o alegere excelentă pentru imprimarea wireless la domiciliu. Sunt disponibile opţiuni economice de mare capacitate pentru cartuşele negre şi tricolore şi este uşor de utilizat pentru imprimare, scanare, fotocopiere şi chiar fax.

O imprimantă Canon MegaTank stă pe un birou alb între un laptop, o plantă şi unele articole de papetărie.

Acasă ca şi în biroul mic, precum şi în biroul de acasă, MAXIFY GX6040 este o imprimantă MegaTank cu rezervoare de cerneală de mare capacitate care oferă un cost total de deţinere excepţional de scăzut comparativ cu imprimantele convenţionale cu laser şi cu jet de cerneală. Cu recipientele de cerneală de schimb fără presare, identificate individual, reumplerea este un proces rapid, simplu şi complet lipsit de murdărie.

Viaţa acasă este strâns legată de Wi-Fi în zilele noastre. Oamenii, cuplurile şi familiile tind să se bazeze zilnic pe calculatoare, laptopuri, tablete şi smartphone-uri. Adăugaţi o imprimantă Canon la reţeaua Wi-Fi de acasă şi puteţi imprima wireless de pe toate aceste dispozitive şi multe altele, de oriunde din casă. Mai mult, utilizând aplicaţiile Canon, puteţi imprima sau scana de la distanţă chiar şi când sunteţi mai departe de casă, oriunde aveţi o conexiune Wi-Fi, de exemplu, imprimând documente sau fotografii pe imprimanta de acasă în timp ce sunteţi în tren sau într-o cafenea.

Pe lângă faptul că este utilă pentru producerea de scrisori şi etichete pentru activităţile de zi cu zi, o imprimantă vă poate ajuta să fiţi mai productiv şi mai eficient. Când citiţi un document imprimat este mult mai puţin probabil să fiţi deranjat de notificările de pe ecran sau de e-mailurile primite. De asemenea, trebuie să vă amintiţi că ochii dumneavoastră au nevoie de pauze periodice de la ecran.

Seria PIXMA G3470 cu Wi-Fi (vedeţi videoclipul de mai sus) este ideală pentru locuinţele inteligente şi aglomerate, combinând imprimarea, scanarea şi fotocopierea cu rezervoare de cerneală de mare capacitate care produc până la 6.000 de documente monocrome şi 7.700 de documente color.1 Sistemul Canon MegaTank facilitează şi reumplerea, cu recipiente de cerneală simple, fără murdărie şi extrem de rentabile. PIXMA G4470 adaugă un alimentator automat de documente pentru scanarea şi fotocopierea fără complicaţii a mai multor pagini.

Un adolescent stă cu picioarele încrucişate pe un pat, studiind manuale. Pe masa de lângă pat se află o imprimantă Canon PIXMA.

O imprimantă wireless este un instrument de nepreţuit pentru elevi şi studenţi, care o pot folosi pentru a imprima teme sau pentru o ultimă verificare a lucrărilor. PIXMA Cloud Link este compatibil, de asemenea, cu Google Classroom, ceea ce le permite elevilor şi studenţilor să păstreze uşor legătura cu profesorii în timpul cursurilor de acasă.

Nu numai profesioniştii au beneficii de pe urma utilizării unei imprimante wireless acasă. PIXMA Cloud Link este compatibil, de asemenea, cu Google Classroom, ceea ce înseamnă că este util pentru elevi şi studenţi. Google Classroom este conceput pentru a facilita comunicarea între profesori şi elevi sau studenţi. Utilizând PIXMA Cloud Link cu Google Classroom, elevii şi studenţii pot să imprime teme şi liste ale cursurilor pe care le urmează direct de pe ecranul imprimantei sau de pe dispozitivul lor inteligent, prin intermediul aplicaţiei Canon PRINT. Un avantaj suplimentar pentru profesori este faptul că aceştia pot imprima cu uşurinţă liste de prezenţă pentru a vedea participanţii la un anumit curs.

Aplicaţiile Canon vă duc mai departe

O persoană ia un material imprimat care iese dintr-o imprimantă Canon PIXMA. Pe masa de lângă imprimantă sunt alte materiale imprimate.

Aplicaţia Canon PRINT este accesoriul perfect pentru imprimare atât pentru familii, cât şi pentru angajaţii de la birou. Puteţi scana, imprima, copia şi chiar conecta la cloud.

O persoană ţine o tabletă cu o fotografie a unui grup de prieteni pe ecran. În fundal, o imprimantă Canon PIXMA imprimă aceeaşi imagine.

Gama de aplicaţii Canon, inclusiv Easy-PhotoPrint Editor şi software-ul bazat pe web PosterArtist, simplifică imprimarea şi vă permit să vă exprimaţi totodată latura creativă.

Pentru un maxim de simplitate, versatilitate, eficienţă şi creativitate, Canon oferă o gamă largă de aplicaţii şi software gratuite pentru a îmbunătăţi experienţa de imprimare wireless. Cu aplicaţia Canon PRINT, puteţi să imprimaţi, să copiaţi şi să scanaţi wireless de pe dispozitive inteligente, precum şi să modificaţi setările de imprimare, să verificaţi nivelurile de cerneală şi să efectuaţi întreţinerea periodică.

După cum am văzut, aplicaţiile Canon facilitează imprimarea direct de pe telefon pe o imprimantă wireless. Când lucraţi de acasă sau dintr-o altă locaţie, utilizarea aplicaţiei Canon PRINT cu PIXMA Cloud Link vă permite să vă conectaţi wireless la o imprimantă de la birou, astfel încât să puteţi partaja documente cu alţi membri ai personalului. De asemenea, puteţi scana documente de la distanţă utilizând camera smartphone-ului şi le puteţi imprima la birou sau puteţi scana documente utilizând imprimanta şi le puteţi trimite apoi pe un smartphone. Funcţionează în ambele sensuri.

Adăugând o notă creativă, aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor vă oferă opţiunea de a vă transforma fotografiile digitale în imprimări elegante şi cadouri unice, cu şabloane pentru calendare, felicitări, afişe şi multe altele.

Există, de asemenea, serviciul online , PosterArtist pentru crearea propriilor afişe, bannere şi fluturaşi. Imprimantele MegaTank MAXIFY GX3040 şi MAXIFY GX4040 sunt deosebit de bune pentru acest lucru, cu o tavă de alimentare posterioară plată care facilitează crearea de bannere cu lungimea de până la 1,2 m şi pe carton de până la 0,7 mm grosime.

Pentru calculatoarele Windows, Easy-Layout Editor este un modul de extindere util pentru driverele de imprimantă, oferindu-vă o previzualizare pe ecran pentru aranjarea şi imprimarea mai multor imagini. Sau, chiar fără a descărca o aplicaţie, imprimantele Canon compatibile cu Chromebookuri, Apple AirPrint şi Mopria® pentru Android vă permit să vă conectaţi şi să imprimaţi wireless prin protocolul de imprimare încorporat al smartphone-ului sau tabletei.

Utilizare fără probleme

O imprimantă Canon PIXMA pe o masă imprimă un şablon cu floarea-soarelui, în timp ce în fundal un tată şi o fiică creează aceeaşi floare.

Imprimarea wireless înseamnă că nu trebuie să staţi aşezat lângă imprimantă, nu trebuie să aveţi un spaţiu dedicat pentru biroul de acasă şi puteţi imprima pentru lucru şi timp liber de oriunde doriţi.

În esenţă, imprimantele cu Wi-Fi şi gama de aplicaţii Canon sunt proiectate pentru a funcţiona împreună fără probleme. De la panourile fizice de control ale imprimantelor la funcţiile şi interfeţele aplicaţiilor, totul este conceput pentru a fi uşor şi intuitiv de utilizat, oferindu-vă în acelaşi timp libertatea de a realiza o varietate de sarcini de scanare şi imprimare cât mai rapid şi mai uşor posibil. Cu Canon de partea dumneavoastră, imprimarea wireless este cât se poate de uşoară.


Articol scris de Angela Nicholson şi Matthew Richards

  1. Randamentul este o valoare estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul ISO/IEC 24712 şi simularea imprimării continue cu cartuş nou de cerneală după configurarea iniţială.

Produse conexe

Articole conexe