MAXIFY GX3040

Imprimante MegaTank

Canon MAXIFY GX3040

Imprimaţi volume mari de documente profesionale de înaltă calitate, făcând economii uriaşe la CPP1 şi TCO2, cu această imprimantă 3 în 1 MAXIFY GX uşor de utilizat, echipată cu rezervoare reîncărcabile.

Productivitate excepţională, cele mai bune valori CPP şi TCO3 din clasa sa

Costul pe pagină (CPP) reprezintă suma de bani necesară pentru a imprima o singură pagină. Acesta este stabilit prin împărţirea costului cernelii la randament.

Costul total de deţinere (TCO) este un calcul al costurilor unei imprimante pe baza costului iniţial de achiziţie al echipamentului, la care se adaugă costurile cu cerneala, pe o anumită perioadă.

MAXIFY GX3040

O imprimantă MegaTank profesională de mare volum şi de înaltă calitate, cu costuri de funcţionare extrem de reduse.
MAXIFY

Comparaţi caracteristicile

Alegeţi cea mai bună imprimantă pentru biroul de acasă pentru cerinţele dumneavoastră.

Funcţii

Imprimare, copiere, scanare cu Wi-Fi şi cloud

Imprimare, copiere, scanare, fax cu ADF, Wi-Fi/Ethernet şi cloud

Tehnologie de imprimare

Imprimantă cu rezervoare de cerneală reîncărcabile

Imprimantă cu rezervoare de cerneală reîncărcabile

Randament (imprimare color a documentelor A4)

Alb-negru: 6.000 de pagini4 (modul economic: 9.000 de pagini)5

Color: 14.000 de pagini4 (modul economic: 21.000 de pagini)5

Alb-negru: 6.000 de pagini4 (modul economic: 9.000 de pagini)5

Color: 14.000 de pagini4 (modul economic: 21.000 de pagini)5

Afişaj

Ecran LCD de 1,35"/3,4 cm, monocrom

Ecran tactil color de 2,7”/6,7 cm

Viteze mari de imprimare6

Alb-negru 18 ipm
Color 13 ipm

Alb-negru 18 ipm
Color 13 ipm

Timp de imprimare a primei pagini (FPOT) alb-negru

Aprox. 8 s

Aprox. 8 s

ADF

Nu este cazul

Alimentator automat cu 35 de coli

Gestionare a diverse suporturi

Hârtie simplă, hârtie de etichete roşie superioară, hârtie colorată de birou Canon Oce, hârtie foto Pro Luster, hârtie foto lucioasă superioară II, hârtie foto mată, hârtie foto lucioasă, hârtie de înaltă rezoluţie, plicuri, hârtie foto semilucioasă superioară, hârtie foto autocolantă refolosibilă, hârtie foto magnetică, coli cu transfer termic pentru materiale deschise la culoare, bannere de 1200 mm

Hârtie simplă, hârtie de etichete roşie superioară, hârtie colorată de birou Canon Oce, hârtie foto Pro Luster, hârtie foto lucioasă superioară II, hârtie foto mată, hârtie foto lucioasă, hârtie de înaltă rezoluţie, plicuri, hârtie foto semilucioasă superioară, hârtie foto autocolantă refolosibilă, hârtie foto magnetică, coli cu transfer termic pentru materiale deschise la culoare, bannere de 1200 mm

Opţiuni de conectivitate complete

USB
Wi-Fi (2,4 GHz)

USB
Wi-Fi (2,4 GHz)
Ethernet

Scanare

Scanare către e-mail

Scanare către e-mail
Scanare în foldere

Capacitate de alimentare cu hârtie simplă

Tava posterioară: 100 de coli
Casetă: 250 de coli

Tava posterioară: 100 de coli
Casetă: 250 de coli

Dimensiuni

Aprox. 399 x 417 x 216 mm

Aprox. 399 x 417 x 251 mm

Cartuş de mentenanţă

Da – Poate fi înlocuit de utilizator

Da – Poate fi înlocuit de utilizator

Beneficii uriaşe pentru compania dumneavoastră

Aceste imprimante MAXIFY GX de înaltă eficienţă sunt construite pentru performanţă la locurile de muncă solicitante.

Avantaje cheie

Aplicaţii şi software compatibile

Imprimaţi documente, fotografii şi multe altele direct de pe dispozitivul inteligent cu aplicaţia gratuită Canon PRINT sau creaţi şi imprimaţi rapid afişe şi fluturaşi cu impact vizual cu PosterArtist. Folosiţi PIXMA Cloud Link şi trimiteţi scanări sau imprimaţi din servicii cloud cunoscute, precum Dropbox, Google Drive şi OneDrive.

Canon Easy-PhotoPrint Editor vă transformă fotografiile preferate (de pe dispozitivul dumneavoastră sau din spaţiul de stocare cloud) în cadouri elegante, personalizate, cum ar fi felicitări şi calendare.

Aplicaţia uşor de utilizat Easy-Layout Editor vă permite să aranjaţi liber aspectul diferitelor documente înainte de a le imprima. Ideal pentru imprimarea de imagini, afişe, pagini web şi multe altele.
AFLAŢI MAI MULTE

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi cele mai recente oferte, sfaturi importante şi tutoriale utile, plus ştiri şi invitaţii la evenimente locale de la Canon.
MAXIFY GX3040

Conţinutul cutiei

Tot ce aveţi nevoie pentru a imprima extrem de eficient materiale profesionale – doar adăugaţi hârtie.

 • Imprimantă cu jet de cerneală MegaTank reîncărcabilă MAXIFY GX3040

 • 4 recipiente de cerneală de mare capacitate (1x negru şi 1x C/M/Y)

 • Cablu de alimentare

 • Manuale şi alte documente

 • CD-ROM de configurare (CD numai pentru Windows)

Lucraţi consecvent

Utilizând cernelurile şi hârtia Canon împreună cu imprimanta Canon veţi obţine întotdeauna rezultate excepţionale.

 • GI-46 BK

  GI-46 BK

  Cerneală neagră pe bază de pigment de mare capacitate pentru documente profesionale de înaltă calitate.
 • GI-46 C

  GI-46 C

  Cerneală cyan pe bază de pigment de mare capacitate pentru documente profesionale de înaltă calitate.
 • GI-46 M

  GI-46 M

  Cerneală magenta pe bază de pigment de mare capacitate pentru documente profesionale de înaltă calitate.
 • GI-46 Y

  GI-46 Y

  Cerneală galbenă pe bază de pigment de mare capacitate pentru documente profesionale de înaltă calitate.
 • mc-g03

  Cerneală

  Maintenance cartridge: MC-G03

  Cartuş de mentenanţă ce poate fi înlocuit de utilizator pentru a reduce la minimum timpul de inactivitate.
 • Căutaţi ceva similar?

  Exploraţi câteva dintre aceste produse din gamele noastre PIXMA şi MAXIFY.

  S-ar putea să vă intereseze şi

 • MAXIFY GX3040

  Cerneală, toner şi hârtie

  O gamă completă de cerneluri, cartuşe de toner şi hârtie Canon pentru imprimanta dvs.

 • MAXIFY GX3040

  Consumabile originale

  Consumabilele originale Canon sunt concepute să funcţioneze în perfectă armonie cu imprimanta dvs. Canon.

 • MAXIFY GX3040

  Imprimante profesionale

  Imprimaţi, copiaţi, scanaţi şi trimiteţi documente prin fax fără efort cu portofoliul nostru extins de imprimante.

  1. Costul pe pagină (CPP) reprezintă suma de bani necesară pentru a imprima o singură pagină. Acesta este stabilit prin împărţirea costului cernelii la randament.
  2. Costul total de deţinere (TCO) este un calcul al costurilor unei imprimante pe baza costului iniţial de achiziţie al echipamentului, la care se adaugă costurile cu cerneala, pe o anumită perioadă.
  3. Limite de responsabilitate: Costul total de deţinere (TCO) se bazează pe costul iniţial de achiziţie al echipamentului, la care se adaugă costurile cu cerneala sau tonerul, pe o anumită perioadă (consultaţi condiţiile de mai jos). Reţineţi, cheltuielile variabile suplimentare pot influenţa costul total de deţinere, printre care se pot număra alte consumabile, pachete de cerneală şi toner, pachete de cerneală şi toner de mare capacitate, lucrări de service, consum de energie şi piese de schimb.

   Procentul de economii de costuri indicat reprezintă o valoare estimată a economiilor totale de costuri pentru volumul de imprimare specificat de 1.000 de pagini pe lună (50 % color şi 50 % monocrom) pe o perioadă de 60 de luni (5 ani).

   Costul total de deţinere se bazează pe următorul calcul: [costul mediu pe pagină color x volumul de imprimare color - minus paginile imprimate cu cerneală/toner inclus] plus [costul mediu pe pagină alb-negru x volumul de imprimare alb-negru - minus paginile imprimate cu cerneală/toner inclus] plus [costul echipamentelor] plus [costul cartuşului de mentenanţă, numai pentru modelele MAXIFY GX].

   Printre modelele comparate utilizate pentru stabilirea economiilor privind costul total de deţinere se numără modele concurente comparabile de la Epson. Preţul de vânzare al imprimantelor în EUR (€) şi preţul consumabilelor au fost obţinute de pe site-ul oficial al producătorului (https://www.epson.de/) la 12 septembrie 2022.

   Au fost incluse echipamente şi consumabile din seriile Canon MAXIFY GX7000, GX6000, GX5000, GX4000 şi GX3000 exclusiv pentru a calcula costul total de deţinere, utilizând preţul recomandat de vânzare cu amănuntul („RPP”), care include TVA.

   Taxa TVA este inclusă, dar reţineţi că taxele de livrare nu sunt incluse în calculul preţurilor. Preţurile sunt supuse modificării din cauza condiţiilor pieţei.

   Costurile de imprimare se bazează pe utilizarea setărilor implicite atât pe imprimantele Canon, cât şi pe imprimantele concurenţei. Aceasta este în conformitate cu condiţiile de testare utilizate pentru testul de randament ISO/IEC pentru categoria relevantă.

   Costul pe pagină a fost obţinut din preţul de vânzare al consumabilelor, aşa cum este indicat pe site-urile web ale producătorilor, împărţit la valoarea randamentului publicată oficial de producători ca informaţii publice. Costul pe pagină se bazează pe simularea imprimării modelelor de testare prevăzute în ISO/IEC24712 pentru imprimantele cu jet de cerneală.

   Toate specificaţiile şi datele de performanţă indicate de producători au fost agregate din informaţiile publice, inclusiv din broşurile şi site-urile web ale producătorilor, însă fără a se limita la acestea. Valorile de randament al cernelii Canon şi ale concurenţei au fost obţinute din specificaţiile publicate de producători.

   Pentru a asigura comparaţia corectă şi raportarea precisă a datelor, datele de randament al consumabilelor au fost obţinute utilizând consumabile de toner sau cerneală de cea mai ridicată calitate disponibile la data publicării şi care au fost stabilite conform standardelor ISO. Comparaţia exclude pachetele combinate, pachetele XL şi pachetele multiple. Aceste date sunt publice.
  4. Randamentul este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul ISO/IEC 24712 şi simularea imprimării continue cu înlocuire după configurarea iniţială.
  5. Modul economic reduce consumul de cerneală prin reducerea densităţii. Se pot imprima cu 50 % mai multe pagini decât în modul standard.
  6. Viteza de imprimare a documentelor A4 pe hârtie simplă este măsurată pe baza mediei ESAT în testul categoriei de birou conform standardului ISO/IEC 24734.