Reciclare

Programul de reciclare a cartuşelor Canon

Dacă nu ştiaţi, Canon a fost prima companie care a lansat un program de reciclare a cartuşelor de toner în 1990.
Canon Camera

Programul de reciclare a cartuşelor Canon

Despre

Programul Canon de reciclare a cartuşelor vă oferă un mod gratuit, uşor şi ecologic de reciclare a cartuşelor Canon goale.


Canon s-a angajat să respecte o politică de zero deşeuri de la groapa de gunoi. Fiecare element al fiecărui cartuş returnat este reutilizat sau reciclat – ca piesă într-un cartuş nou, ca material de bază în alte industrii sau ca înlocuitor pentru combustibili fosili. Nu se trimite nicio piesă la groapa de gunoi.

Programul global Canon de reciclare a cartuşelor

Reciclaţi cartuşele

Oferim un program gratuit de reciclare pentru cartuşele de toner şi cu jet de cerneală originale Canon.

POVESTEA PÂNĂ ÎN PREZENT

Date şi cifre

Canon contribuie la economia circulară prin programul de reciclare a cartuşelor de toner de la Canon Bretagne, Franţa şi operează reciclarea cartuşelor cu jet de cerneală în Germania.
Canon Camera

DATE ŞI CIFRE

Peste 435.000 de tone de emisii de CO2 economisite

Realizăm colectarea cartuşelor de toner uzate în 23 de ţări şi regiuni (cu un volum cumulat de colectare de aproximativ 444.000 de tone la sfârşitul anului 2021) pentru reciclare în patru locaţii, în Japonia, Statele Unite, Europa şi China (reciclare în aceeaşi regiune în care este utilizat produsul). Datorită iniţiativelor noastre de reciclare a tonerului, începând din 2021 am realizat o reducere cumulată a utilizării de noi resurse de aproximativ 314.000 de tone. De asemenea, oferim soluţii personalizate de reciclare pentru recipientele de toner şi consumabile de imprimare Canon profesionale.

DATE ŞI CIFRE

Reciclarea cartuşelor cu jet de cerneală se desfăşoară în 35 de ţări

De asemenea, Canon colectează şi reciclează cartuşe de cerneală uzate din 1996. La sfârşitul anului 2021, programul de colectare Canon a fost operaţional în 35 de ţări şi regiuni din întreaga lume, iar volumul total de cartuşe care au fost colectate până la sfârşitul anului 2021 a ajuns la 2.616 tone.

Canon Camera
Sustainability Brochure

DATE ŞI CIFRE

Reducerea dependenţei de materii prime

Ca urmare a acestor acţiuni între 2008 şi 2021, am luat 42.413 tone de materiale plastice din produse uzate pentru reciclare ca materii prime, iar alte 33.619 tone de produse şi piese au fost reutilizate direct.

PREMII

Ne simţim onoraţi de următoarele premii care ne-au fost acordate:

Istoricul de reciclare Canon

Istoricul reciclării cartuşelor

S-ar putea să vă intereseze şi…