Durabilitatea este în ADN-ul nostru

 • Susţinem necesitatea şi respectarea unor reglementări eficiente care să guverneze siguranţa produselor, mediul şi substanţele chimice.

 • Gestionăm drepturile omului şi riscul sclaviei moderne în lanţurile noastre de aprovizionare.

 • Promovăm şi creştem în mod activ diversitatea forţei noastre de muncă pentru a ne asigura că atragem şi reţinem talentele relevante.
Canon Camera

Durabilitatea este în ADN-ul nostru

Responsible business

Afaceri responsabile

Pentru a asigura o practică echitabilă unitară în domenii precum drepturile omului, munca şi mediul, ne raportăm performanţa anuală privind dezvoltarea durabilă la Global Compact al ONU, cea mai importantă iniţiativă voluntară din lume de sustenabilitate corporativă, şi la Responsible Business Alliance, cea mai mare coaliţie industrială dedicată responsabilităţii sociale corporatiste în lanţurile globale de aprovizionare.

Parte din familia Canon globală

Contribuim la abordarea globală a companiei Canon privind dezvoltarea durabilă. În mod colectiv, măsurile noastre de soluţionare a problemelor sociale sunt construite în jurul dorinţei de a acţiona ca un cetăţean bun, de a proteja şi conserva mediul, de a crea noi valori şi de a rezolva problemele sociale.

Canon Camera
Managed Print Services

Performanţă durabilă de top

Performanţa noastră privind durabilitatea ne-a permis să obţinem mai mulţi ani importanta distincţie EcoVadis Gold. Am fost incluşi, de asemenea, în lista „A List” de către organizaţia CDP pentru gestionarea impactului nostru asupra mediului.

Conformitate şi politică

Strategia noastră de durabilitate este construită pe asigurarea a ceea ce numim „elementele de bază”, care acoperă toate domeniile relevante de conformitate şi certificare. Am dezvoltat totodată politici pentru a asigura îmbunătăţirea continuă a modului în care ne gestionăm impactul asupra mediului şi societăţii:

Exploraţi mai departe

 • Empowering young People

  Încurajând dezvoltarea tinerilor

  Încurajăm dezvoltarea următoarei generaţii de povestitori.

 • Man werkt aan printer

  Reducerea impactului asupra mediului

  Aflaţi cum ne reducem impactul asupra mediului

 • Environmentally friendly products

  Imprimare

  Aflaţi despre beneficiile ecologice ale tehnologiei noastre cu jet de cerneală.

 • CONTACTAŢI-NE

  Contactaţi-ne

  Împărtăşiţi-vă gândurile şi întrebările cu echipa noastră de dezvoltare durabilă