Aparate foto DSLR EOS

Gama noastră EOS oferă o calitate superbă a imaginii, indiferent de nivelul dvs. de experienţă.
Bomen aan een beekje in het bos

Descoperiţi detaliile

Aparatele foto DSLR de la Canon oferă un interval dinamic larg pentru a păstra detaliile din zonele luminoase şi cele întunecate, imagini cu zgomot redus direct de pe aparatul foto şi adâncime redusă a câmpului pentru portrete uluitoare. Sunt concepute pentru a asigura rezultate profesionale cu fiecare fotografie realizată.
Cele mai recente produse ale noastre

Vă putem ajuta să găsiţi aparatul foto Canon perfect

Instrumentul nostru de căutare a aparatelor foto şi video vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi modelul perfect pentru dumneavoastră.

Aparate foto DSLR noi

Bucuraţi-vă de noi niveluri de calitate a imaginii. Noile noastre aparate foto DSLR dispun de cea mai recentă tehnologie optică de ultimă generaţie de la Canon şi de caracteristici de design inovatoare, astfel încât să puteţi surprinde fiecare moment în detalii extraordinare.

EOS 90D

EOS 90D este un aparat foto DSLR cu funcţii complete care vă duce mai aproape, vă permite să fotografiaţi mai rapid şi surprinde imagini superbe de 32,5 megapixeli.

EOS 90D

Gama de aparate foto DSLR şi filtre

Software-ul Canon EOS Webcam Utility

Utilizaţi aparatul foto Canon drept cameră web de înaltă calitate prin instalarea software-ului nostru EOS Webcam Utility.

Inspiră-te

Inspiră-te este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Fotografii de impact şi rapide ale naturii sălbatice cu Canon EOS 90D

Cu momentele incredibile din natura sălbatică care se petrec într-o secundă, fotograful Markus Varesvuo a adorat rapiditatea modelului Canon EOS 90D. Vedeţi rezultatele remarcabile ale şedinţei sale foto.

Citiţi mai multe
EOS 90D

S-ar putea să vă intereseze şi...

BULETIN INFORMATIV

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.