EOS DSLR Cameras

Aparate foto DSLR EOS

Gama noastră EOS oferă o calitate superbă a imaginii, indiferent de nivelul dvs. de experienţă.

Descoperiţi detaliile

Aparatele foto DSLR de la Canon oferă un interval dinamic larg pentru a păstra detaliile din zonele luminoase şi cele întunecate, imagini cu zgomot redus direct de pe aparatul foto şi adâncime redusă a câmpului pentru portrete uluitoare. Sunt concepute pentru a asigura rezultate profesionale cu fiecare fotografie realizată.

Cele mai recente produse ale noastre

Aparate foto DSLR noi

Bucuraţi-vă de noi niveluri de calitate a imaginii. Noile noastre aparate foto DSLR dispun de cea mai recentă tehnologie optică de ultimă generaţie de la Canon şi de caracteristici de design inovatoare, astfel încât să puteţi surprinde fiecare moment în detalii extraordinare.

EOS 90D

EOS 90D

EOS 90D este un aparat foto DSLR cu funcţii complete care vă duce mai aproape, vă permite să fotografiaţi mai rapid şi surprinde imagini superbe de 32,5 megapixeli.

Aflaţi mai multe

Gama de aparate foto DSLR şi filtre

Căutaţi ceva anume? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

Canon EOS 2000D

Bucuraţi-vă de fotografii superbe de 24,1 megapixeli şi filmări Full HD. Extindeţi-vă creativitatea cu acest DSLR simplu şi distractiv.

Aflaţi mai multe

EOS 250D

Cel mai uşor aparat foto DSLR din lume cu ecran mobil*, dotat cu Canon DIGIC 8, filme 4K şi Asistenţă creativă.

Aflaţi mai multe

EOS 4000D

Bucuraţi-vă de fotografii creative la calitate DSLR şi filmări Full HD cu ajutorul acestui EOS simplu şi intuitiv, de 18 megapixeli.

Aflaţi mai multe

Canon EOS 750D

Aparat foto înrudit cu modelul EOS 5DS cu rezoluţie de 50,6 megapixeli. Cu anularea filtrului low-pass pentru detalii de o claritate excelentă.

Aflaţi mai multe

Canon EOS 6D Mark II

Indiferent dacă doriţi să fotografiaţi proiecte mai ambiţioase sau să deveniţi fotograf profesionist, EOS 6D Mark II vă oferă ceea ce aveţi nevoie pentru a vă îndeplini obiectivele.

Aflaţi mai multe

EOS 77D

Beneficiaţi de mai mult control asupra fotografiilor cu un aparat foto DSLR care vă permite să fiţi creativ

Aflaţi mai multe

Canon EOS 850D FRT pack shot

Faceţi următorul pas în controlul creativ, capturând fotografii detaliate şi filme 4K uimitoare cu un aparat foto DSLR uşor şi conectat, care inspiră şi recompensează.

Aflaţi mai multe

Canon EOS 90D

Un aparat foto DSLR cu funcţii complete care vă duce mai aproape, vă permite să fotografiaţi mai rapid şi să surprindeţi imagini superbe de 32,5 megapixeli.

Aflaţi mai multe

Software-ul Canon EOS Webcam Utility

Utilizaţi aparatul foto Canon drept cameră web de înaltă calitate prin instalarea software-ului nostru EOS Webcam Utility.

AFLAŢI MAI MULTE

Inspiră-te

Inspiră-te este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Citiţi toate articolele

Fotografii de impact şi rapide ale naturii sălbatice cu Canon EOS 90D

Cu momentele incredibile din natura sălbatică care se petrec într-o secundă, fotograful Markus Varesvuo a adorat rapiditatea modelului Canon EOS 90D. Vedeţi rezultatele remarcabile ale şedinţei sale foto.

Citiţi mai multe

Powerful and fast wildlife photos with the Canon EOS 90D

S-ar putea să vă intereseze şi...

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum