Aparate foto DSLR EOS

Gama noastră EOS oferă o calitate superbă a imaginii, indiferent de nivelul dvs. de experienţă.
Bomen aan een beekje in het bos

Descoperiţi detaliile

Aparatele foto DSLR de la Canon oferă un interval dinamic larg pentru a păstra detaliile din zonele luminoase şi cele întunecate, imagini cu zgomot redus direct de pe aparatul foto şi adâncime redusă a câmpului pentru portrete uluitoare. Sunt concepute pentru a asigura rezultate profesionale cu fiecare fotografie realizată.
Cele mai recente produse ale noastre

Aparate foto DSLR noi

Bucuraţi-vă de noi niveluri de calitate a imaginii. Noile noastre aparate foto DSLR dispun de cea mai recentă tehnologie optică de ultimă generaţie de la Canon şi de caracteristici de design inovatoare, astfel încât să puteţi surprinde fiecare moment în detalii extraordinare.

EOS 90D

EOS 90D este un aparat foto DSLR cu funcţii complete care vă duce mai aproape, vă permite să fotografiaţi mai rapid şi surprinde imagini superbe de 32,5 megapixeli.

EOS 90D

Gama de aparate foto DSLR şi filtre

9 Produse

  9 Produse

  Filtre aplicate

  • Aparate foto DSLR

   EOS 2000D

   Bucuraţi-vă de fotografii superbe de 24,1 megapixeli şi filmări Full HD. Extindeţi-vă creativitatea cu acest DSLR simplu şi distractiv.

  • Aparate foto DSLR

   EOS 250D

   Cel mai uşor aparat foto DSLR din lume cu ecran mobil1, dotat cu Canon DIGIC 8, filme 4K şi Asistenţă creativă.

  • Aparate foto DSLR

   EOS 4000D

   Bucuraţi-vă de fotografii creative la calitate DSLR şi filmări Full HD cu ajutorul acestui EOS simplu şi intuitiv, de 18 megapixeli.

  • Aparate foto DSLR

   EOS 77D

   Beneficiaţi de mai mult control asupra fotografiilor cu un aparat foto DSLR care vă permite să fiţi creativ

  • Aparate foto DSLR

   EOS 850D

   Faceţi următorul pas în controlul creativ, capturând fotografii detaliate şi filme 4K uimitoare cu un aparat foto DSLR uşor şi conectat, care inspiră şi recompensează.

  • Aparate foto DSLR

   EOS 90D

   Un aparat foto DSLR cu funcţii complete care vă duce mai aproape, vă permite să fotografiaţi mai rapid şi să surprindeţi imagini superbe de 32,5 megapixeli.

  • Aparate foto DSLR

   EOS 5D Mark IV

   Indiferent ce fotografiaţi, vă promitem calitate fără compromisuri şi performanţe de nivel profesional.

  • Aparate foto DSLR

   EOS 6D Mark II

   Indiferent dacă doriţi să fotografiaţi proiecte mai ambiţioase sau să deveniţi fotograf profesionist, EOS 6D Mark II vă oferă ceea ce aveţi nevoie pentru a vă îndeplini visurile.

  • Aparate foto DSLR

   EOS-1D X Mark III

   Viaţa este plină de momente irepetabile. Imortalizaţi mai multe dintre ele cu EOS-1D X Mark III şi spuneţi lumii povestea dumneavoastră vizuală.

  9 / 9 rezultate

  Software-ul Canon EOS Webcam Utility

  Utilizaţi aparatul foto Canon drept cameră web de înaltă calitate prin instalarea software-ului nostru EOS Webcam Utility.

  Inspiră-te

  Inspiră-te este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

  Fotografii de impact şi rapide ale naturii sălbatice cu Canon EOS 90D

  Cu momentele incredibile din natura sălbatică care se petrec într-o secundă, fotograful Markus Varesvuo a adorat rapiditatea modelului Canon EOS 90D. Vedeţi rezultatele remarcabile ale şedinţei sale foto.

  Citiţi mai multe
  EOS 90D

  S-ar putea să vă intereseze şi...

  BULETIN INFORMATIV

  Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

  Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.