EOS-1D X Mark III

Cel mai bun model tocmai a devenit mai bun – vă prezentăm EOS‑1D X Mark III

Canon Inc. dezvăluie următorul nivel de calitate şi performanţă DSLR profesională

Frumuseţea perfecţiunii. Vă prezentăm EOS-1D X Mark III

Canon Inc. a anunţat dezvoltarea EOS-1D X Mark III, succesorul modelului DSLR profesional de vârf EOS-1D X Mark II, respectat de fotografii de sport şi natură sălbatică din întreaga lume.

Înregistraţi-vă interesul faţă de EOS-1D X Mark III

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre EOS-1D X Mark III, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

O nouă eră a vitezei şi preciziei focalizării automate

EOS-1D X Mark III dispune de un senzor AF complet nou, cu o rezoluţie de 28 de ori mai mare decât predecesorul său, utilizând algoritmi AF avansaţi cu tehnologie de deep learning pentru o urmărire fără egal a focalizării în orice situaţie. În modul de vizualizare în timp real şi cel de filmare, beneficiaţi de avantajul oferit de tehnologia Dual Pixel CMOS AF pe aproximativ 90 x 100 % din senzor, cu 525 de zone AF. Cu focalizarea automată pe un interval EV mai larg, focalizarea nu a fost niciodată mai precisă şi mai flexibilă.

A new era in autofocus speed and accuracy

Fotografii şi filme excepţionale

Cu un nou senzor CMOS de la Canon şi procesare DIGIC puternică şi inovatoare, calitatea imaginii chiar şi la valori ISO ridicate este adusă la niveluri şi mai ridicate, împreună cu înregistrarea video 4K la 60p, plus opţiunile de captură video RAW sau pe 10 biţi cu Canon Log, ambele cu înregistrare internă pe carduri CFexpress. Noul vizor luminos vă asigură că sunteţi conectat la subiect în timp real, fără nicio întârziere.

Outstanding stills and video

Comunicare de mare viteză

Livrarea rapidă a conţinutului capturat este pasul următor vital pentru un profesionist. De aceea, EOS-1D X Mark III dispune de Wi-Fi, Bluetooth Low Energy şi GPS pentru comunicare fără probleme. Având viteze de transfer duble faţă de EOS-1D X Mark II prin portul Ethernet încorporat sau WFT-E9 opţional şi cu o interfaţă revizuită cu utilizatorul pentru operare mai simplă şi mai intuitivă, noul EOS-1D X Mark III este proiectat pentru performanţe mai rapide ca oricând.

High speed camera communications

Întotdeauna gata de funcţionare, indiferent de situaţie

EOS-1D X Mark III a fost îmbunătăţit radical pentru o performanţă superbă, oferind nu numai o rată de cadre uimitoare de 16 cps cu vizorul optic, ci şi 20 cps utilizând fie obturatorul mecanic, fie cel electronic în modul de vizualizare în timp real, cu AE şi AF complete. Aparatul foto este proiectat să exceleze în toate domeniile, cu o durată de viaţă a bateriei semnificativ îmbunătăţită utilizând bateria LP-E19, noile butoane luminoase şi o comandă complet nouă de selectare a punctului AF pe butonul AF-ON, pe lângă controlerul multifuncţional. Totul într-un corp din aliaj de magneziu etanş la intemperii.

Always ready to perform, whatever the situation

Înregistraţi-vă interesul faţă de EOS-1D X Mark III

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre EOS-1D X Mark III, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

S-ar putea să vă intereseze şi...

Canon Professional Services

Membrii au acces la asistenţă CPS, atât local, cât şi în cazul evenimentelor majore, un serviciu de reparaţii prioritar şi, în funcţie de nivelul de membru, închirieri gratuite de echipamente de rezervă.

Alăturaţi-vă

Aflaţi mai multe

Canon Professional Services
  • Canon
  • Aparate foto
  • Cel mai bun model tocmai a devenit mai bun – vă prezentăm EOS-1D X Mark III