ARTICOL

Canon EOS-1D X Mark III: conectaţi-vă

Canon EOS-1D X Mark III

Conectaţi-vă rapid şi uşor, indiferent că utilizaţi reţeaua de pe marginea terenului unui stadion sportiv sau înregistraţi o poveste cu smartphone-ul de la celălalt capăt al lumii. Canon EOS-1D X Mark III vă ajută să vă plasaţi fotografiile mai uşor ca niciodată acolo unde ar trebui să fie – înaintea concurenţei.

Reţea wireless

Canon EOS-1D X Mark III dispune de Wi-Fi încorporat, ideal pentru comunicarea cu dispozitive inteligente şi calculatoare, atât în studio, cât şi la faţa locului.

Smartphone-urile inteligente şi tabletele pe care rulează aplicaţia Camera Connect şi aplicaţia Digital Photo Professional Express* pot fi utilizate pentru a răsfoi, edita, retuşa şi trimite fotografii de oriunde v-aţi afla. De asemenea, acestea pot funcţiona ca telecomandă sofisticată pentru aparatul foto, permiţându-vă să compuneţi pe ecranul dispozitivului, să modificaţi setările aparatului foto şi să realizaţi fotografii şi filme. Şi PC-urile şi computerele Mac pe care rulează EOS Utility pot efectua aceste sarcini.

Iar atunci când aveţi nevoie de o conexiune wireless mai puternică, adaptorul wireless opţional WFT-E9 vă oferă acoperire suplimentară şi fiabilitate mai bună în zonele „aglomerate digital”, precum stadioanele de fotbal. Acesta acceptă standardul MIMO 802.11ac, care utilizează benzile de 5 GHz şi 2,4 GHz pentru comunicaţii pe distanţe de până la 150 de metri şi, de asemenea, permite conexiuni la servere SFTP securizate.

* Dispozitivul inteligent trebuie să fie echipat cu Bluetooth versiunea 4.0 (sau mai recentă). De asemenea, dispozitivul inteligent trebuie să utilizeze un sistem de operare iOS 11.4 (sau mai recent) sau Android 5.0 (sau mai recent)

Afişajul stării de transfer prin FTP

Acest afişaj, cerut de fotografii de ştiri şi sport când trimit imagini prin FTP, arată cât va dura trimiterea imaginilor. Fotografii pot să ia astfel o decizie informată, hotărându-se dacă să rămână unde sunt şi să termine transferul sau dacă să caute o conexiune mai rapidă în altă parte.

Conexiuni Ethernet

Principalele evenimente sportive din lume pun la dispoziţie conexiuni prin cablu la Ethernet pentru fotografii de pe marginea pistei sau terenului, astfel încât aceştia să poată trimite imaginile agenţiilor de ştiri, pe măsură ce le realizează. De aceea, am echipat Canon EOS-1D X Mark III cu o mufă Gigabit Ethernet cu o viteză extrem de mare de transmisie, care transmite date de două ori mai rapid decât 1D X Mark II.

Setările de conectivitate sunt acum grupate în propria filă de meniu. Acum puteţi salva până la 20 de conexiuni presetate pentru reapelare instantanee, cu detaliile accesului la reţea şi la serverul ftp salvate separat, pentru a reduce timpul necesar pentru configurarea acestora într-un loc nou. Agenţiile pot trimite fotografilor setările de conectare chiar şi în format electronic, acestea putând fi încărcate pe aparatul foto de pe cardul de memorie.

Conectivitatea Ethernet acceptă acum protocoale SFTP securizate, care împiedică interceptarea imaginilor.

Canon EOS-1D X Mark III


< Reveniţi la prezentarea generală Canon EOS-1D X Mark III

Articole conexe