ARTICOL

Canon EOS-1D X Mark III: mai rapid ca oricând…

Canon EOS-1D X Mark III
© Marina Cano – Ambasador Canon

Unele moment trec cât ai clipi din ochi: un sprinter ce trece de linia de sosire sau o egretă luptându-se cu un peşte în apă. În astfel de momente, erorile sunt inacceptabile. Dacă reacţionaţi o fracţiune de secundă prea devreme sau prea târziu, puteţi rata momentul – care adeseori nu mai revine niciodată. Din aceste motive am construit Canon EOS-1D X Mark III.

Fotografiere continuă până la 20 de cps

Canon EOS-1D X Mark III poate captura până la 20 de imagini full frame de 20,1 megapixeli în fiecare secundă atunci când fotografiaţi în modul de vizualizare în timp real, utilizând fie obturatorul său mecanic pentru a surprinde fidel mişcarea, fie obturatorul electronic pentru fotografiere complet silenţioasă.

La utilizarea vizorului optic al aparatului foto, viteza de fotografiere continuă este de 16 cps – o reuşită extraordinară pentru un aparat DSLR, posibilă mulţumită cunoştinţelor tehnice Canon în inginerie mecanică. Se utilizează motoare cu antrenare directă pentru acţiona în sus şi în jos oglinzile reflexive, aducându-le în poziţia de repaus rapid, cu precizie şi cu un nivel minim de „vibraţii ale oglinzii”.

Obturatorul aparatului foto Canon EOS-1D X Mark III a fost evaluat la 500.000 de fotografii, oferind noi niveluri de viteză şi fiabilitate, care vă dau încredere atunci când sunteţi sub presiune.

Slot dublu pentru CFexpress

Canon EOS-1D X Mark III utilizează CFexpress – următoarea generaţie de soluţii de stocare de la Compact Flash Association. Acest carduri au viteze de scriere semnificativ mai mari, permiţând fotografierea la 20 de cps în format RAW şi JPEG, ajungând astfel la un număr incredibil de 1000 de fotografii fără stocare temporară în memoria tampon, plus înregistrare video internă la 5,5K în format Raw.

În urma feedbackului de la fotografii profesionişti, acum se pot salva fotografii pe un card şi înregistrări video pe alt card.

Canon EOS-1D X Mark III
Canon EOS-1D X Mark III

Vizualizaţi în timp real

Oferiţi-vă un avantaj competitiv cu vizorul optic superb, fără întârzieri al aparatului foto Canon EOS-1D X Mark III. Urmăriţi evenimentele desfăşurându-se în timp real, îmbunătăţindu-vă timpul de răspuns şi surprinzând momentele înainte de a fi înregistrate chiar şi de cele mai rapide vizoare electronice.

Puterea DIGIC X

La baza aparatului foto Canon EOS-1D X Mark III se află un singur procesor de imagine DIGIC X – un dispozitiv cu putere mult mai mare decât cea a predecesorilor DIGIC şi care permite aparatului foto să funcţioneze la viteză incredibilă. Pe lângă imagini de calitate superbă, chiar şi în cele mai solicitante condiţii, procesorul DIGIC X permite fotografierea continuă până la 20 de cps cu focalizare automată completă, expunere automată şi procesare DLO (optimizare digitală a obiectivului) în aparatul foto.


< Reveniţi la prezentarea generală Canon EOS-1D X Mark III

Articole conexe