Canon DSLR Cameras Hero

Aparate foto

Descoperiţi gama de aparate foto Canon şi duceţi-vă creativitatea la nivelul următor

DESCOPERIŢI EOS R

Rezultate superbe în orice situaţie

De la imprimante şic şi portabile cu aparat foto instantaneu şi aparate foto compacte oferind flexibilitatea unui obiectiv fix şi a greutăţii reduse la aparate DSLR şi mirrorless cu funcţii de ultimă generaţie, gama de aparate foto Canon oferă tuturor o cale către creativitate.

Aparatele noastre foto

Alegeţi aparatul foto din gama Canon de mai jos.

Interschimbabil versus fix

Interschimbabil

Aparatele foto cu obiective interschimbabile acceptă diverse obiective şi oferă pasionaţilor de fotografie care doresc mai multă flexibilitate o platformă mai bună pentru creativitate, mulţumită varietăţii mari de obiective. De la obiective ultra-grandangulare rapide şi luminoase, care surprind multe detalii, până la teleobiective cu rază mare de acţiune care apropie scena, posibilitatea de a utiliza diferite obiective este esenţială pentru realizarea viziunii dvs. perfecte.

Vizualizare toate

Irish coastal rocks and sea sample shot on Canon EOS R
Luat cu EOS R
  • f/10.0
  • 1/1000
  • 640

Fix

Un aparat cu obiectiv fix este adesea descris ca un aparat foto compact sau bridge. Aceste aparate foto nu au opţiunea de a schimba obiectivele, dar oferă în schimb un interval mai larg de distanţe focale într-un singur zoom, încorporat în corp. Excelente pentru utilizare zilnică, oferind portabilitate şi greutate redusă, aparatele foto cu obiectiv fix sunt perfecte pentru cei care doresc un aparat multifuncţional gata imediat să surprindă acţiunea.

Vizualizare toate

Bird in bushes sample shot on PowerShot SX70 HS

Încă mai căutați? Încercaţi instrumentele noastre de găsire a produselor de mai jos

Detalii uimitoare, libertate creativă: aflaţi despre gama Canon 4K