Aparate foto Canon

Descoperiţi gama de aparate foto Canon şi duceţi-vă creativitatea la nivelul următor.
Canon Camera

Aparate foto Canon

Găsiţi cel mai bun aparat pentru dvs.

De la aparate foto instantanee şic şi portabile şi modele compacte oferind flexibilitatea unui obiectiv fix şi a greutăţii reduse la aparate DSLR şi mirrorless cu funcţii de ultimă generaţie, gama de aparate foto Canon oferă oricui posibilitatea de a fi creativ.

Cele mai recente produse ale noastre
 • Interchangeable Lens Cameras

  FLEXIBILITATE CREATIVĂ

  Aparate foto cu obiective interschimbabile

  Aparatele foto cu obiective interschimbabile, precum EOS DSLR şi modelele mirrorless, acceptă o varietate largă de obiective diferite – de la obiective ultra-grandangulare rapide şi luminoase care oferă o mulţime de detalii la teleobiective cu distanţe focale mari, care aduc lumea mai aproape – şi oferă o platformă mai mare pentru creativitate.

 • PowerShot G5 X Mark II

  UŞOARE ŞI PORTABILE

  Aparate foto digitale compacte

  Excelente pentru fiecare zi. Aparate foto digitale cu obiectiv fix uşoare şi portabile, de la aparate simple de tip point and shoot până la aparate profesionale compacte cu funcţii creative. Ideal pentru cei care doresc un aparat multifuncţional, gata de fotografiere.

 • IMPRIMANTE PORTABILE

  Aparate foto instantanee şi imprimante de buzunar

  Alegeţi dintre modele 2 în 1 cu aparate foto şi oglinzi comode pentru selfie şi imprimante portabile elegante cu conexiuni inteligente la dispozitivul dvs. inteligent – toate vă oferă puterea imprimării într-un format mic.

Produse noi

Concepute pentru a răspunde pasiunii dvs. pentru fotografie, noile noastre aparate foto integrează toate inovaţiile recente din domeniul imagisticii, datorită investiţiilor noastre constante în cercetare şi dezvoltare, de top în industrie.

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi un aparat foto?

Utilizaţi selectorul nostru de aparate foto şi găsiţi modelul perfect pentru dvs.

Inspiră-te

Inspiră-te este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Exploraţi tradiţia Canon de a spune poveşti

La Canon, ajutăm oamenii să îşi spună povestea de peste 80 de ani. Puţini oameni au fost martorii mai multor inovaţii şi evoluţii decât Mike Burnhill, specialistul nostru de produs cu peste 11 ani de experienţă. Am discutat cu Mike despre trecutul, prezentul şi viitorul Canon.

Canon Camera

S-ar putea să vă intereseze şi...

Abonaţi-vă la buletinul nostru informativ

Obţineţi cele mai recente ştiri şi informaţii despre produse.