Canon Cameras

Aparate foto Canon

Descoperiţi gama de aparate foto Canon şi duceţi-vă creativitatea la nivelul următor.

Găsiţi cel mai bun aparat pentru dvs.

De la aparate foto instantanee şic şi portabile şi modele compacte oferind flexibilitatea unui obiectiv fix şi a greutăţii reduse la aparate DSLR şi mirrorless cu funcţii de ultimă generaţie, gama de aparate foto Canon oferă oricui posibilitatea de a fi creativ.

Cele mai recente produse ale noastre

Produse noi

Concepute pentru a răspunde pasiunii dvs. pentru fotografie, noile noastre aparate foto integrează toate inovaţiile recente din domeniul imagisticii, datorită investiţiilor noastre constante în cercetare şi dezvoltare, de top în industrie.

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi un aparat foto?

Utilizaţi selectorul nostru de aparate foto şi găsiţi modelul perfect pentru dvs.

Găsiţi aparatul foto potrivit

Inspiră-te

Inspiră-te este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Citiţi toate articolele

Exploraţi tradiţia Canon de a spune poveşti

La Canon, ajutăm oamenii să îşi spună povestea de peste 80 de ani. Puţini oameni au fost martorii mai multor inovaţii şi evoluţii decât Mike Burnhill, specialistul nostru de produs cu peste 11 ani de experienţă. Am discutat cu Mike despre trecutul, prezentul şi viitorul Canon.

Citiţi mai multe

Explore Canon’s storytelling journey

S-ar putea să vă intereseze şi...

Abonaţi-vă la buletinul nostru informativ

Obţineţi cele mai recente ştiri şi informaţii despre produse.

Abonaţi-vă