VLOGGING

Cele mai bune aparate Canon pentru vlogging

Aflaţi cum poate vlogul dvs. să prindă viaţă cu uşurinţă, cu control din plin şi calitate video formidabilă, cu ajutorul acestor aparate foto excelente pentru vlogging de la Canon.
Vloggerul Matt Adlard aşezat la o masă de bucătărie, filmând un clip cu aparatul EOS M50 Mark II.

Vloggingul este un mod excelent prin care oamenii vă pot cunoaşte cu adevărat – iar pentru a filma un vlog, aveţi nevoie de un aparat foto pentru vlogging. Indiferent că doriţi să deveniţi un expert cu mii de urmăritori sau doar să vă distraţi documentându-vă hobby-ul sau aventurile din vacanţă, există atât de multe moduri de a deveni creativ şi de a arăta cine sunteţi cu adevărat printr-un vlog. Este adevărat că există deja foarte mulţi vloggeri în lume, însă persoanele prietenoase şi creative vor găsi întotdeauna un mod de a se face auzite.

Acum, tonul prietenos şi mesajul sunt la alegerea dumneavoastră. Dar când vine vorba de cele mai bune aparate foto pentru vlogging de la Canon, cele trei de aici vă vor ajuta să vă transpuneţi ideile în realitate într-un mod distractiv şi uşor, oferindu-vă în acelaşi timp calitatea video şi controlul creativ de care aveţi nevoie pentru a crea un vlog ireproşabil. Toate cele trei aparate foto pentru vlogging de la Canon dispun de Wi-Fi şi Bluetooth încorporate, astfel încât să vă puteţi distribui clipurile video şi fotografiile transferându-vă wireless creaţiile pe dispozitivul inteligent, pentru a le încărca ulterior pe reţelele de socializare.

Un bărbat îmbrăcat într-un pulover bej şi purtând ochelari, care se uită la ecranul cu unghi variabil al aparatului foto Canon M50 Mark II.

Celebrul patiser şi vlogger Matt Adlard utilizează aparatul Canon EOS M50 Mark II pentru a surprinde minunatele sale creaţii culinare.

Diverse echipamente aranjate într-o formă pătrată, inclusiv aparatul foto EOS M50 Mark II, obiective, un bliţ şi un microfon.

Pentru flexibilitate creativă, aparatul foto EOS M50 Mark II poate utiliza obiectivele EF şi EF-S cu un adaptor de montură Canon EF-EOS M, însă obiectivele compacte dedicate Canon EF-M sunt perfecte pentru vlogging.

1. Canon EOS M50 Mark II

Un aparat foto mirrorless versatil de la Canon, destinat utilizării atât în interior, cât şi în exterior

 • Senzor: 24,1 MP, format APS-C
 • Ecran: ecran tactil cu unghi variabil, de 7,5 cm
 • Sistem AF: focalizare automată Dual Pixel CMOS AF cu urmărire a feţei şi a obiectelor
 • Rezoluţie video maximă: 4K (3840 x 2160)
 • Sistem de obiective: obiective EF-M dedicate, uşoare şi de mici dimensiuni şi compatibilitate cu obiectivele EF şi EF-S cu adaptorul de montură Canon EF-EOS M.
 • Audio: intrare pentru microfon
 • Mod temporizator automat pentru filme: 2 secunde, 10 secunde, la distanţă
 • Filme: aspect de film vertical disponibil


Canon EOS M50 Mark II a fost dezvoltat pentru filmare – şi în special pentru vlogging. Pentru începători, aparatul EOS M50 Mark II oferă până la 143 de puncte de focalizare automată (în funcţie de obiectivul utilizat) cu tehnologia de focalizare automată Dual Pixel, care asigură urmărirea feţei şi a obiectelor. Alegeţi un subiect care se află aproape oriunde în cadru şi nu glisaţi cu degetul, ci doar atingeţi unde doriţi să focalizaţi pentru a deplasa punctul de focalizare automată sau pentru a crea un efect profesional de adaptare a distanţei de focalizare.

EOS M50 Mark II este excelent pentru filmări în condiţii de luminozitate scăzută. La filmarea 4K, aparatul foto oferă sensibilitate de până la ISO 6400, ceea ce înseamnă că puteţi avea siguranţa că veţi obţine filmări clare, cu culori precise, indiferent că vă filmaţi despachetând produse în dormitorul iluminat cu veioză pe timp de noapte sau plimbându-vă pe străzile unei capitale în plină zi. Dacă nu aveţi nevoie să filmaţi în 4K, atunci filmarea la calitate HD vă va permite să măriţi intervalul ISO de la 100 până la 25.600, ceea ce înseamnă că puteţi filma la lumina lunii şi oamenii vor putea totuşi să vă vadă faţa!

Puteţi schimba rapid poziţia ecranului rabatabil, pentru a vă putea încadra când sunteţi în mişcare şi a obţine acele mici filmări selfie când vă plimbaţi prin piaţa alimentară locală sau faceţi o drumeţie pe potecile munţilor Apalaşi. Sistemul excepţional de focalizare automată de pe EOS M50 Mark II suprapune un pătrat pe faţa dvs. pentru a vă arăta că sunteţi focalizat, iar sistemul digital integrat de stabilizare a imaginii pentru filme vă ajută să vă asiguraţi că obţineţi filmări stabile, chiar şi atunci când ţineţi aparatul în mână.

De asemenea, există un microfon stereo încorporat, plus o mini-mufă stereo de 3,5 mm pentru conectarea unui microfon extern. Iar dacă montaţi obiectivul Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM standard, EOS M50 Mark II vă va sta bine în mână. Aceasta înseamnă că vă veţi putea filma de la lungimea braţului fără a obosi.

Un bărbat într-un palton lung, filmându-se singur cu aparatul Canon PowerShot G7 X Mark III pus într-un gimbal pe care îl ţine în mână.

Videograful şi fotograful Jamie James a testat Canon PowerShot G7 X Mark III într-o şedinţă foto în aer liber.

Un aparat foto Canon PowerShot G7 X Mark III pe un covoraş turcoaz, cu microfon extern şi o telecomandă.

Nu vă lăsaţi dezamăgit de sunet. PowerShot G7 X Mark III dispune de o mufă de 3,5 mm pentru un microfon extern, ceea ce înseamnă că imaginea de calitate excelentă va avea şi un sunet impecabil.

2. Canon PowerShot G7 X Mark III

Aparatul foto pentru vlogging în format de buzunar, pentru acţiune

 • Senzor: CMOS suprapus de tip 1,0 cu rezoluţie de 20,1 megapixeli
 • Ecran: ecran tactil rabatabil, de 7,5 cm
 • Sistem AF: focalizare automată continuă cu funcţie de urmărire a feţei şi a obiectelor cu focalizare automată în 31 de puncte; sistem de stabilizare a imaginii cu deplasarea lentilelor echivalent cu 4 stopuri, funcţie inteligentă de stabilizare a imaginii cu sistem avansat de stabilizare dinamică a imaginii pe 5 axe şi nivel automat
 • Rezoluţie video maximă: 4K (3840 x 2160)
 • Filtru: filtru ND încorporat
 • Filme: aspect de film vertical disponibil


Canon PowerShot G7 X Mark III este un aparat foto compact în format de buzunar, cu senzor de mari dimensiuni şi obiectiv de 24-100 mm (echivalent) f/1,8-2,8 încorporat. Combinaţia dintre greutatea redusă şi senzorul mare îl fac un adevărat campion pentru vloggeri, dar şi cel mai bun aparat foto pentru vlogging din mers pe YouTube. Îl puteţi pune în buzunar pentru a-l avea cu dvs. oriunde mergeţi – face faţă oricărei provocări. Obiectivul încorporat este extrem de rapid, ceea ce înseamnă că nu veţi rata niciun moment, iar ecranul rabatabil vă va ajuta să vă încadraţi extrem de uşor.

PowerShot G7 X Mark III vă oferă un interval focal extins pentru o distanţă focală excepţională. Astfel, spre exemplu, la un eveniment sportiv puteţi încadra întreaga scenă înainte de a mări exact la capătul de 100 mm al intervalului de focalizare pentru a surprinde acţiunea. Apoi micşoraţi la loc, rabataţi în sus ecranul tactil, apăsaţi pe ecran şi înregistraţi-vă reacţia!

PowerShot G7 X Mark III dispune şi de un mod excelent de detectare şi urmărire a feţei. Aceasta înseamnă că vă puteţi deplasa în orice direcţie doriţi, vă puteţi ridica mâinile în aer de bucurie şi vă puteţi arăta propriile reacţii la ceea ce se petrece, fără a vă face griji că faţa dvs. va ieşi din zona de claritate.

PowerShot G7 X Mark III oferă performanţe excelente în toate condiţiile de iluminare, atât în plin soare, cât şi într-un dormitor luminat de veioză, ceea ce îl face aparatul perfect pentru acţiune.

Veţi putea realiza filme incredibil de stabile chiar şi la zoom maxim şi chiar când panoramaţi sau sunteţi în mişcare, datorită sistemului avansat de stabilizare dinamică a imaginii pe 5 axe care contracarează tremurul aparatului.

Piotr Malecki, ambasador Canon, stând în genunchi pe o plajă şi filmând un voleibalist.

EOS M6 Mark II este cel mai bun aparat de vlogging pentru creatorii de conţinut care vor să aibă un echipament care să crească odată cu ei. Cu un vizor electronic detaşabil, o mufă de 3,5 mm pentru a conecta un microfon extern şi o montură cu patină pentru bliţ, pe lângă alte accesorii compatibile, EOS M6 Mark II vă oferă nenumărate posibilităţi de a vă spori creativitatea.

3. Canon EOS M6 Mark II

Aparatul foto Canon perfect pentru vlogging şi pentru creatorii de conţinut

 • Senzor: APS-C de 32,5 megapixeli
 • Ecran: ecran tactil rabatabil, de 7,5 cm
 • Sistem AF: focalizare automată Dual Pixel CMOS AF cu urmărire a feţei şi a obiectelor şi focalizare automată pe ochi
 • Rezoluţie video maximă: 4K (3840 x 2160)
 • Sistem de obiective: obiective EF-M dedicate, uşoare şi de mici dimensiuni şi compatibilitate cu obiectivele EF şi EF-S cu adaptorul de montură Canon EF-EOS M.
 • Audio: intrare pentru microfon


Canon EOS M6 Mark II este cel mai bun echipament pentru creatorii de conţinut. Cu design portabil, de buzunar şi compatibilitate nativă cu obiectivele compacte EF-M, EOS M6 Mark II va fi alături de dvs. oriunde vă va duce creativitatea şi aventura.

Cu senzor de 32,5 megapixeli, EOS M6 Mark II oferă filmări 4K cu detalii superbe, în timp ce sensibilitatea sa de până la ISO 25.600 în timpul filmării asigură performanţă excelentă oriunde, de la studiouri luminoase la scene urbane pe timp de noapte. De asemenea, înregistrează în Full HD la viteze de până la 120 cps, perfect pentru filmări cu încetinitorul, în stil cinematografic.

Sunteţi în căutarea celui mai bun aparat foto pentru vlogging, cu ecran rabatabil? Ecranul tactil al aparatului EOS M6 Mark II se înclină în sus la 180 de grade, ceea ce vă permite să vă filmaţi singur acasă sau în studio, sau în jos la 45 grade, pentru filmări reuşite indiferent de unghi.

Cu sistemul avansat de focalizare automată Dual Pixel CMOS, EOS M6 Mark II detectează automat feţele şi subiecţii şi îi urmăreşte în cadru. De asemenea, puteţi selecta manual punctul de focalizare prin simpla atingere a ecranului, ceea ce înseamnă că veţi putea focaliza mereu exact pe ce doriţi.

Ataşaţi adaptorul de montură Canon EF-EOS M, iar aparatul EOS M6 Mark II devine compatibil şi cu obiectivele EF-S şi EF, ceea ce vă permite să obţineţi efecte uniforme, de adâncime redusă a câmpului, care conferă filmărilor un aspect profesional.

Articol scris de Jeff Meyer şi Peter Wolinski

Produse conexe

Articole conexe

 • O femeie îşi aranjează aparatul foto Canon PowerShot G7 X Mark III lângă laptop pentru a transmite în timp real o şedinţă de yoga.

  APARATE FOTO COMPACTE

  Cel mai bun aparat foto compact pentru conţinut

  Descoperiţi modul în care PowerShot G7 X Mark III vă poate ajuta să vă dezlănţuiţi scânteia creativă în viaţa de zi cu zi.

 • Celebrul patiser Matt Adlard fotografiază un desert de ciocolată cu aparatul Canon EOS M50 Mark II.

  FOTOGRAFIA CULINARĂ

  Reţeta succesului: vă prezentăm Canon EOS M50 Mark II

  Patiserul autodidact şi vedeta de pe reţelele sociale Matt Adlard încearcă EOS M50 Mark II.

 • O persoană pe o plajă ţinând în faţă un aparat foto pe un mâner tip trepied.

  VLOGGING

  Începeţi chiar astăzi să filmaţi pentru vlog

  Urmaţi sfaturile noastre pentru vlogging şi învăţaţi cum să realizaţi filmări frumoase, pe placul spectatorilor avizaţi.

 • Vedeta YouTube şi vloggerul Mike Gray apasă butonul de înregistrare pe ecranul tactil al aparatului Canon PowerShot G7 X Mark III.

  VLOGGING

  Vlogging creativ cu PowerShot G7 X Mark III

  Vedeta YouTube MikeVisuals dezvăluie modul în care creează vloguri captivante cu aparatul compact Canon PowerShot G7 X Mark III şi îşi împărtăşeşte cele mai importante sfaturi cu privire la vlogging.