Canon EOS R5

Canon EOS R5

Aparat mirrorless profesionist redefinit

Vă aparţine

Canon Inc. anunţă dezvoltarea modelului EOS R5. Un aparat foto mirrorless full frame profesional, vârf de gamă, care le oferă fotografilor şi realizatorilor de filme o serie de caracteristici noi şi inovatoare.

Înregistraţi-vă interesul faţă de sistemul EOS R

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre EOS R5 şi noile obiective RF, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum

O nouă eră în ceea ce priveşte calitatea imaginii

Noi standarde în ceea ce priveşte fotografiile de înaltă rezoluţie dublate de o calitate video 8K fenomenală. EOS R5 duce calitatea imaginii la un nivel cu totul nou pentru fotografii şi filme cu un obturator electronic uimitor de 20 cps sau 12 cps mecanic. EOS R5 este creat, rafinat şi construit pentru măreţie.

A new era in image quality

Deveniţi cineast

Realizaţi filmări 8K extraordinare şi bucuraţi-vă de perspectiva unor noi posibilităţi interesante pentru surprinderea creativă a unor cadre. Oferind înregistrare RAW 8K internă pe toată lăţimea senzorului, la viteze de până la 29,97 cps şi 4K la viteze de până la 119,88 cps* în format Canon Log 4:2:2 pe 10 biţi sau HDR PQ 4:2:2 pe 10 biţi, EOS R5 vă permite să extindeţi complet universul filmării şi să exploraţi noi moduri dinamice de a vă spune povestea.

*Înregistrarea externă este disponibilă numai până la 4K 59,94 cps

Be the filmmaker

Mai mult decât valoare aparentă

Acum totul devine clar. Cu funcţia avansată de focalizare automată cu urmărirea subiecţilor animale, EOS R5 poate recunoaşte câinii, pisicile şi păsările, detectând corpul, faţa sau ochiul subiectului.

More than face value

Noi standarde de stabilitate

Pentru prima dată la orice cameră Canon, este disponibilă stabilizarea încorporată a imaginii pe 5 axe cu deplasarea senzorului, care funcţionează în armonie cu obiectivele Canon RF pentru a combina stabilizarea optică a imaginii cu cea încorporată şi a oferi imagini şi filme extrem de clare, fără tremur.

New standards in stability

Conectat la cloud. Şi nu numai

Realizaţi şi transferaţi imagini şi clipuri video oriunde v-aţi afla datorită tehnologiei Wi-Fi încorporate, care se poate conecta la noul serviciu image.canon de la Canon. Compatibil cu funcţia de transfer automat al imaginilor, EOS R5 vă permite să înregistraţi şi să editaţi oriunde v-aţi afla sau să descărcaţi automat materialele pe computerul de acasă.

Cloud connected. And then some

Adaptabil şi versatil

Pentru performanţe care contează, priviţi sub înveliş. Combinaţia puternică dintre sloturile pentru carduri CFexpress şi SD UHS-II vă permite să înregistraţi mai mult timp. Iar deoarece EOS R5 face parte din incredibila familie EOS R, cu montura RF uimitoare care oferă calitate şi adaptabilitate de vârf, este compatibil şi cu gama incredibilă de obiective EF de la Canon, datorită unei varietăţi de adaptoare RF-EF pentru integrare fără probleme.

Versatile and adaptable

S-ar putea să vă intereseze şi...

Canon Professional Services

Membrii au acces la asistenţă CPS, atât local, cât şi în cazul evenimentelor majore, un serviciu de reparaţii prioritar şi, în funcţie de nivelul de membru, închirieri gratuite de echipamente de rezervă.

Alăturaţi-vă

Aflaţi mai multe

Canon Professional Services