Canon EOS R5

Canon EOS R5

Aparat mirrorless profesionist redefinit

Vă aparţine

Canon Inc. anunţă dezvoltarea modelului EOS R5. Un aparat foto mirrorless full frame profesional, vârf de gamă, care le oferă fotografilor şi realizatorilor de filme o serie de caracteristici noi şi inovatoare.

Înregistraţi-vă interesul faţă de sistemul EOS R

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre EOS R5 şi noile obiective RF, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum

O nouă eră în ceea ce priveşte calitatea imaginii

Noi standarde în ceea ce priveşte fotografiile de înaltă rezoluţie dublate de o calitate video 8K fenomenală. EOS R5 duce calitatea imaginii la un nivel cu totul nou pentru fotografii şi filme cu un obturator electronic uimitor de 20 cps sau 12 cps mecanic. EOS R5 este creat, rafinat şi construit pentru măreţie.

A new era in image quality

Deveniţi cineast

Realizaţi filmări 8K extraordinare şi bucuraţi-vă de perspectiva unor noi posibilităţi interesante pentru surprinderea creativă a unor cadre. La o rezoluţie atât de înaltă, EOS R5 vă permite să extindeţi pe deplin genul de realizare a filmelor şi să exploraţi noi moduri dinamice de a vă spune povestea.

Be the filmmaker

Noi standarde de stabilitate

Pentru prima dată la orice aparat foto Canon, este disponibilă stabilizarea încorporată a imaginii, care funcţionează în armonie cu obiectivele RF Canon cu IS pentru a oferi imagini şi filme extrem de clare, fără tremur. Filmaţi sau fotografiaţi fără trepied, ştiind că veţi obţine întotdeauna cele mai fine şi mai clare rezultate.

New standards in stability

Conectat la cloud. Şi nu numai

Realizaţi şi transferaţi imagini şi clipuri video oriunde v-aţi afla datorită tehnologiei Wi-Fi încorporate, care se poate conecta la noul serviciu image.canon de la Canon. Compatibil cu funcţia de transfer automat al imaginilor, EOS R5 vă permite să înregistraţi şi să editaţi oriunde v-aţi afla sau să descărcaţi automat materialele pe computerul de acasă.

Cloud connected. And then some

Adaptabil şi versatil

Pentru performanţe care contează, priviţi sub înveliş. Sloturile pentru două carduri permit un timp de captură mult mai mare. Iar deoarece EOS R5 face parte din incredibila familie EOS R, cu montura RF uimitoare care oferă calitate şi adaptabilitate de vârf, este compatibil şi cu gama incredibilă de obiective EF de la Canon, datorită unei varietăţi de adaptoare RF-EF pentru integrare fără probleme.

Versatile and adaptable

Faceţi clic pe butonul albastru pentru a vă înregistra interesul şi a primi mai multe informaţii despre noul aparat foto mirrorless full frame inovator de la Canon.

Înregistraţi-vă acum

S-ar putea să vă intereseze şi...

Înregistraţi-vă produsul

Vorbiţi-ne despre dvs. şi înscrieţi-vă la buletinul informativ You Connect de la Canon – plin de inspiraţie, noutăţi şi sfaturi.

Canon Professional Services

Membrii au acces la asistenţă CPS, atât local, cât şi în cazul evenimentelor majore, un serviciu de reparaţii prioritar şi, în funcţie de nivelul de membru, închirieri gratuite de echipamente de rezervă.

Alăturaţi-vă

Aflaţi mai multe

Canon Professional Services