Eos R System

Sistemul Canon EOS R

Surprindeţi viitorul

Un sistem proiectat pentru viitor, astăzi.

Bazându-se pe mai mult de trei decenii de inovaţie EOS continuă, sistemul EOS R se axează pe o montură de obiectiv revoluţionară, care oferă mai multe posibilităţi creative şi chiar modalităţi mai dinamice de a surprinde fiecare moment. Acesta redefineşte graniţele realizării de fotografii şi filme.

EOS R the front

Integraţi şi extindeţi

Sistemul EOS R este conceput pentru a vă completa şi extinde posibilităţile creative. Oferindu-vă o modalitate de captură intuitivă, acesta se potriveşte cu uşurinţă în sistemul EOS existent şi vă permite să vă duceţi fotografia şi filmarea la un nivel nou datorită obiectivelor RF fenomenale, plus compatibilităţii cu gamele EF şi EF-S.

O gamă specială de obiective

Optimizaţi-vă şi extindeţi-vă lumea

Gama Canon de camere cu obiective interschimbabile este concepută pentru a oferi cele mai bune rezultate fotografilor şi realizatorilor de filme cu abilităţi diferite. Acum, datorită sistemului EOS R, gama Canon este cuprinzătoare şi deschisă tuturor.

EOS R full frame mirrorless

Sistemul EOS R se bazează pe modelul EOS DSLR existent, cu manevrabilitate şi ergonomie similare, dar este mai mic şi mai uşor. Depăşeşte limitele fotografiei şi realizării de filme cu tehnologii revoluţionare.

EOS R Full-Frame Mirrorless

EOS DSLR

Aparatele DSLR oferă un vizor optic printr-un sistem cu prismă şi oglindă reflexivă, astfel încât să puteţi vedea subiectul cu propriul ochi prin obiectiv. Este calea către fotografiere şi filmare de nivel profesionist, cu manevrare tradiţională şi cea mai largă gamă de obiective din care puteţi alege.

Aflaţi mai multe

EOS DSLR

Aparat foto mirrorless EOS M

Când spaţiul este extrem de preţios şi nu doriţi dimensiunea şi greutatea suplimentare ale unui sistem DSLR, gama de aparate Canon mirrorless EOS M oferă flexibilitate şi comoditate, plus calitate înaltă a imaginilor, atât pentru filme, cât şi pentru fotografii.

Aflaţi mai multe

EOS M Mirrorless

Găsiţi sistemul potrivit pentru dvs.

Timp de peste 30 de ani, legendarul sistem EOS oferă un avantaj competitiv fotografilor şi realizatorilor de film. Cu gama noastră de aparate foto şi obiective, calea către o mai mare creativitate este mai uşoară ca niciodată.

AFLAŢI MAI MULTE

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Puneţi-vă în practică viziunea creativă

Sistemul EOS R moşteneşte toate avantajele sistemului EOS şi are propria gamă de obiective, oferă compatibilitate completă cu elementele optice EF şi EF-S existente cu adaptoare, plus gama de bliţuri şi accesorii Speedlite.

Aflaţi mai multe

Realise your creative vision

Produse conexe

În mâinile profesioniştilorAflaţi modul în care fotografii şi realizatorii de film profesionişti au atins niveluri mai ridicate de calitate şi detaliu în poveştile lor în imagini cu ajutorul sistemului EOS R.

Citiţi toate articolele