Sistemul EOS R

SISTEMUL EOS R

Echipat cu tehnologia noastră inteligentă de focalizare automată şi o gamă incredibilă de obiective RF, sistemul EOS R premiat oferă o abordare intuitivă a fotografiei şi filmării, funcţionând impecabil la unison cu dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă concentraţi pe subiectul şi tehnica dumneavoastră.

„Cu EOS R, îmi este mai uşor să mă concentrez pe creativitate”

Brent Stirton, ambasador Canon
EOS R by Brent Stirton, Canon Ambassador

Creat pe gustul dumneavoastră. Pentru dumneavoastră.

 • Pentru că vă înţelegem

  Concepem şi construim tehnologii de imagistică agile şi sensibile, care să vă ajute să surprindeţi lumea.

 • Tehnologie care vă ajută să excelaţi

  Tehnologie inteligentă cu deep learning şi design optic care vă oferă control absolut.

 • Pregătit pentru viitor. Chiar acum.

  Un sistem care vă îndeplineşte nevoile de creativitate nu doar în prezent, ci şi pe viitor.

The new EOS generation

Noua generaţie EOS. Cum a luat naştere, încotro se îndreaptă.

Descoperiţi cum au început inginerii Canon să dezvolte seria EOS R şi montura sa revoluţionară pentru obiective – ce dispune de un diametru mai mare, distanţă mică între obiectiv şi senzor şi comunicare mai rapidă – şi familiarizaţi-vă cu acest sistem unic, care oferă cel mai bun echilibru între designul mecanic, electric şi optic – totul cu posibilităţi nelimitate pentru viitor.

Tehnologie revoluţionară care depăşeşte limitele

Aflaţi care sunt principalele avantaje ale sistemului EOS R şi descoperiţi modul în care tehnologia Canon inovatoare surprinde extraordinarul într-un mod la care nu v-aţi fi gândit că este posibil.

 • Superioritate optică uimitoare

  Următoarea generaţie de obiective, pe care numai Canon le poate crea.

 • Focalizare rapidă şi fiabilă

  Focalizare automată incredibilă cu Dual Pixel CMOS AF II.

 • Stabilizatoare de imagine optice şi integrate, fiabile

  Stabilizare incredibilă care compensează mişcările şi respiraţia şi chiar şi rotaţia Pământului.

 • Design ergonomic şi intuitiv

  Ergonomie excelentă, cea mai bună din domeniu.

Superioritate optică uimitoare

Obiectivele RF oferă excelenţă optică, design incredibil şi performanţă fiabilă şi stabilă în toate condiţiile.

Stunning optical RF Lenses
RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2.8L IS USM – design fără compromisuri, cu calitate excepţională a imaginii. Totul într-un corp mic şi compact, care este mai mic decât orice obiectiv profesionist de 70-200 mm. Nimeni nu credea că vom putea fac asta, dar am reuşit. Totul mulţumită avantajelor oferite de montura RF.

Obiectivele RF 600mm şi 800mm F11 IS USM

Obiectivele RF 600mm şi 800mm F11 IS USM – teleobiective f/11 compacte şi uşoare, care oferă tuturor posibilitatea de a realiza fotografii creative cu factor ridicat de mărire. Mulţumită designului RF şi aparatelor foto din sistemul EOS R cu focalizare automată Dual Pixel CMOS, puteţi beneficia de noi oportunităţi pentru fotografii şi filme.

RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM – obiectivul RF care stabileşte noi standarde în termeni de inginerie optică, oferind claritate desăvârşită, control creativ suplimentar şi o performanţă în condiţii de lumină slabă care este pur şi simplu remarcabilă.

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE – surprindeţi lumea într-o realitate virtuală 8K incredibilă cu acest obiectiv inovator din seria L, la a cărui realizare au contribuit decisiv montura RF şi designul cu distanţă mică între obiectiv şi senzor.

Focalizare rapidă şi fiabilă

Oriunde s-ar afla subiectul dumneavoastră, aparatele foto din seria EOS R îl vor găsi, mulţumită focalizării automate sensibile şi inteligente – indiferent de condiţii. Tehnologia AI cu deep learning a fost programată cu abilitatea de a recunoaşte oamenii, vehiculele şi animalele, precum şi cu posibilitatea de a focaliza pe ochii, faţa, capul sau corpul subiectului.

Fast dependable focusing
Canon EOS R - Low Light

Lumină scăzută

Chiar şi atunci când nivelul de lumină scade, nu trebuie să vă faceţi griji că nu veţi reuşi să realizaţi fotografia sau că va trebui să folosiţi bliţul, ceea ce ar putea compromite atmosfera. Sistemul Canon de stabilizare a imaginii oferă performanţă incredibilă chiar şi în condiţii de lumină foarte redusă.

Filme şi fotografii

Canon a deschis calea filmării Full HD cu aparatele foto DSLR cu mai mult de zece ani în urmă, iar acum, sistemul EOS R merge şi mai departe, cu filme 8K şi fotografii de înaltă rezoluţie realizate cu aparate foto hibride, care folosesc cele mai bune tehnologii revoluţionare ale noastre.

Canon EOS R - Video and Stills 8K
Canon EOS R - Fast moving subjects

Subiecţi în mişcare rapidă

Sistemul EOS R redefineşte limitele focalizării automate. Tehnologia noastră de urmărire a subiectului a stabilit standardul pentru focalizare automată continuă, care oferă niveluri incredibile de precizie a focalizării.

Vladimir Rys

„Îndreptaţi obiectivul în direcţia potrivită şi nu mai trebuie să faceţi nimic altceva.”

Vladimir Rys, ambasador Canon

Stabilizatoare de imagine optice şi integrate, fiabile

Fotografiaţi cu încredere, chiar şi în condiţii potrivnice, mulţumită tehnologiilor Canon de stabilizare optică şi integrată a imaginii.

Powerful Optical and In-body image stabliser
Sure and stable video

Rezultate perfect stabile din mers

Expunerile prelungite cu aparatul foto în mână nu ar trebui să fie niciodată un motiv de îngrijorare. Aparatele foto echipate cu tehnologia stabilizatorului de imagine integrat de la Canon (IBIS) funcţionează cu obiective RF compatibile, furnizând stabilizare echivalentă cu până la 8 stopuri*.

Rock Steady results on the move

Filme clare şi stabile

Filmaţi cu încredere chiar şi în condiţii potrivnice cu sistemul digital de stabilizare a imaginii pentru filme. În combinaţie cu tehnologiile de stabilizare optică şi integrată a imaginii de la Canon, această funcţie suplimentară adaugă un plus de uniformitate filmărilor dumneavoastră.

Design ergonomic şi intuitiv

Procesul de realizare a unei imagini trebuie să fie intuitiv. Aparatele foto Canon din seria EOS R au fost concepute pentru a se armoniza cu corpul dumneavoastră. Ergonomia noastră este renumită în întreaga lume, oferind noi moduri inovatoare de sincronizare a aparatului foto cu corpul fotografului.

Intuitive, ergonomic design

Aparate foto care încap confortabil în mână – inginerii Canon se străduiesc să facă aparatele foto cât mai confortabile posibil. Totul începe cu un model care a fost elaborat pe baza multor prototipuri diferite pentru a se ajunge la o suprafaţă de prindere care se potriveşte perfect în mâinile dumneavoastră.

Comenzi intuitive care nu vă distrag niciodată atenţia – controlaţi totul atât de uşor, încât nici nu vă veţi da seama că asta faceţi. Mulţumită designului inteligent al aparatelor noastre foto, atenţia dumneavoastră va fi întotdeauna pe subiect, chiar şi când ajustaţi setările.

Inel de control al obiectivului pentru reglaje în deplasare – mulţumită designului obiectivului RF şi abilităţii sale de a comunica mai rapid şi mai dinamic cu aparatul foto, inelul de control personalizabil de pe obiectiv oferă şi mai multe opţiuni de reglare fină a setărilor aparatului în timp ce fotografiaţi.

Meniuri clare pentru o vedere clară – navigaţi cu uşurinţă prin sistemul de meniuri al aparatului EOS, care a fost perfecţionat cu atenţie pentru a păstra grupurile de setări şi opţiunile de reglare cu care v-aţi obişnuit.

Personalizaţi-vă aparatul foto după bunul plac – adaptaţi-vă stilul de fotografiat la aparatul foto şi ajustaţi în cele mai mici detalii setările de care aveţi nevoie pentru a face mai rapid şi mai bine ceea ce trebuie să faceţi.

Vă putem ajuta să găsiţi aparatul foto Canon perfect

Instrumentul nostru de căutare a aparatelor foto şi video vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi modelul perfect pentru dumneavoastră.

Când este mai bine să fie mare. Aparatele foto EOS R full frame

Concepută pentru creatorii neobosiţi, gama Canon de aparate foto mirrorless full frame EOS R oferă o calitate uimitoare a imaginii, precum şi cea mai bună tehnologie, pentru cele mai bune rezultate. Deoarece nu vă aşteptaţi la nimic mai puţin.

 • Aparate foto mirrorless

  EOS R1

  Fiţi cu un pas în faţă cu aparatul nostru foto EOS vârf de gamă –conceput în întregime pentru viteză
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R5 Mark II

  Surprindeţi clipa cu un aparat foto care combină viteza extraordinară cu rezoluţia incredibilă şi filmarea 8K superbă.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R8

  Avansaţi la fotografii şi filme full frame şi realizaţi-vă ambiţiile creative.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R6 Mark II

  Fotografii sau videoclipuri, acţiune sau portret – combinând performanţa cu calitatea imaginii, EOS R6 Mark II vă permite să vă dezvoltaţi creativitatea
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R3

  Bazându-se pe viteză, este aparatul foto mirrorless pe care îl aşteptau fotografii profesionişti de sport, ştiri şi natură sălbatică.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R5

  Reevaluaţi ceea ce ştiaţi despre aparatele foto mirrorless. Performanţa ireproşabilă a aparatului EOS R5 vă va revoluţiona arta fotografică şi cinematografică.
 • Sistem Cinema EOS

  EOS R5 C

  Realizaţi filmări 8K uluitoare şi fotografii de 45 MP cu cea mai mică cameră Cinema EOS care este pregătită pentru orice.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R6

  Indiferent ce şi cum fotografiaţi, EOS R6 vă permite să vă folosiţi creativitatea în moduri la care nu v-aţi fi gândit că sunt posibile.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R

  Aparat foto mirrorless full frame care oferă noi oportunităţi creative fotografilor şi realizatorilor de film.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS RP

  Un aparat foto mirrorless full-frame mic, uşor şi intuitiv, conceput pentru fotografie de călătorie şi de fiecare zi.
 • Ajungeţi mai departe. Avantajul APS-C

  Formatul APS-C are multe avantaje, unul dintre cele mai importante fiind dimensiunile mai mici ale aparatului foto, care pun tehnologia EOS R la dispoziţia oricui vrea să îşi exploreze creativitatea.

  • Aparate foto mirrorless

   EOS R50

   Creaţi cel mai bun conţinut care atrage atenţia cu acest aparat foto mirrorless EOS R, de la fotografii clare la filme 4K şi streamuri live. Toul cu un singur dispozitiv dedicat.
  • Aparate foto mirrorless

   EOS R7

   Exploraţi natura sălbatică cu un aparat foto care oferă o viteză şi o calitate a imaginii senzaţionale într-un corp APS-C portabil, proiectat pentru viitor.
  • Aparate foto mirrorless

   EOS R10

   Faceţi următorii paşi în fotografie şi filmare cu un aparat foto mirrorless din sistemul EOS R construit pe baza unui senzor de dimensiune APS-C.

  Obiectivele RF

  Obiectivele RF oferă superioritate optică şi performanţă dinamică în orice condiţii, iar adaptoarele EF-EOS R permit utilizarea obiectivelor EF-S şi EF pe aparatele foto EOS R

  În mâinile profesioniştilor

  Vedeţi ce poate face sistemul EOS R în mâinile fotografilor şi realizatorilor de film profesionişti

 • FILMARE

  Echipamentele Canon din spatele seriei FX „Pistol”

  Descoperiţi aparatele foto şi video şi obiectivele Canon pe care Directorul de imagine al seriei „Pistol” Anthony Dod Mantle le-a folosit pentru a aduce subcultura punk pe ecrane.

 • ARTICOL

  Pe teren accidentat cu Canon EOS R3

  Fotograful de sporturi cu motor Vladimir Rys încearcă revoluţionara funcţie de focalizare automată cu urmărirea maşinilor de curse de pe Canon EOS R3 în prima sa şedinţă foto la un raliu de maşini electrice.

 • ARTICOL

  Primele şedinţe foto cu Canon EOS R5: surprinderea detaliilor superbe ale naturii

  Ulla Lohmann şi Robert Marc Lehmann vorbesc despre cum senzorul de 45 MP al aparatului Canon EOS R5 şi focalizarea automată cu urmărirea ochilor i-au ajutat să realizeze fotografii în aer liber spectaculoase.

 • ARTICOL

  Realizarea unui film de călătorie cinematografic cu EOS R5 C

  Cum a surprins realizatorul de filme Kevin Clerc o perspectivă unică a Madeirei cu aparatul foto hibrid cu funcţii complete de la Canon.

 • ARTICOL

  Dansul în lumină: fotografierea cu Canon EOS R6

  Ambasadoarea Canon Wanda Martin despre şedinţa sa foto de modă inspirată din artă, prima şedinţă foto cu Canon EOS R6.

 • ARTICOL

  Testarea aparatului foto Canon EOS R la limitele performanţei în condiţii de lumină redusă

  Fotojurnalistul Daniel Etter a fotografiat condiţiile arhaice întunecate din minele de cărbune din România folosind sistemul EOS R mirrorless full frame Canon.

 • ARTICOL

  Fotografia de aventură cu EOS RP

  Fotograful de lifestyle şi de acţiune în aer liber Jake Baggaley explică modul în care aparatul foto Canon EOS RP cu greutate redusă îi oferă un avantaj creativ.

 • Produse conexe

  Exploraţi şi celelalte game de aparate foto Canon

  • Aparate foto mirrorless

   Calitate ridicată, dimensiuni reduse. Gamele mirrorless full frame EOS M şi EOS R oferă puterea unui DSLR în corpul unui aparat foto compact.

  • Aparate foto DSLR

   Gama noastră EOS de aparate foto DSLR oferă o calitate superbă a imaginii, indiferent de nivelul dumneavoastră de experienţă

  • Aparate foto digitale compacte

   Aparate foto PowerShot şi IXUS portabile, multifuncţionale, de la modele compacte cu funcţii creative la superzoomuri şi aparate simple de tip point and shoot.

  • Sistemul EOS VR

   Descoperiţi cum să creaţi conţinut tridimensional captivant utilizând un aparat foto EOS full frame compatibil şi obiectivul RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, adoptând în acelaşi timp un flux de lucru mai simplu şi mai eficient cu SISTEMUL EOS VR.

  • Sistem Cinema EOS

   Calitate excepţională a imaginii, control creativ fără limite. Fie că filmaţi documentare independente puternice, drame captivante sau filme de lung metraj premiate, există un produs Canon Pro Video care vă poate propulsa creativitatea spre noi culmi.

  1. * 8 stopuri pe baza standardului CIPA, în funcţie de obiectivul folosit.