EOS R7

Aparate foto mirrorless

Canon EOS R7

Tehnologia EOS R se combină cu designul APS-C într-un aparat foto mirrorless hibrid mic, rapid şi puternic.

Exploraţi natura sălbatică

 • Ce veţi face în continuare?

  Ce veţi face în continuare?

  Continuând tradiţia extraordinarelor noastre aparate foto din seria EOS 7D, EOS R7 oferă o performanţă de nivel superior şi o viteză nemaipomenită într-un corp seria EOS R mirrorless de generaţie următoare.

 • Inovaţia EOS R

  Inovaţia EOS R întâlneşte designul APS-C

  EOS R7 este construit pe baza unui senzor de dimensiune APS-C, astfel că obiectivele oferă o distanţă focală de 1,6 mai mare decât distanţa focală echivalentă pe un aparat foto full frame. Veţi avea impresia că sunteţi chiar lângă subiect, putând să surprindeţi portrete de animale care umplu cadrul şi fotografii de acţiune impresionante, de mare impact.

 • Specificaţii

  • Notification Imagee

   Dual Pixel CMOS AF II

   Focalizare automată care recunoaşte şi urmăreşte persoane, animale şi vehicule

  • Notification Imagee

   Fotografiere continuă de până la 15 cps

   Plus rafale de 30 cps cu obturatorul electronic al aparatului foto4

  • Notification Imagee

   Senzor de dimensiune APS-C cu rezoluţie de 32,5 megapixeli

   Echilibrul ideal între rezoluţie, viteză şi performanţă în condiţii de lumină slabă

  • Notification Imagee

   Focalizare în lumină slabă la -5 EV2

   Focalizare precisă în condiţii de lumină slabă

  • Notification Imagee

   ISO 32.000

   Sensibilitate standard maximă

  • Notification Imagee

   Full HD până la 120p

   Pentru mişcare extrem de fluidă9

  • Notification Imagee

   Stabilizator de imagine colaborativ

   Sistemul de stabilizare integrat în aparatul foto şi cel de pe obiectiv colaborează pentru a oferi până la 7 stopuri3 de protecţie împotriva mişcării aparatului

  • Notification Imagee

   4K/60p

   Captură video

  • Notification Imagee

   Vizor electronic cu 2,36 milioane de puncte

   Cu o rată de reîmprospătare de până la 120 cps10

  • Notification Imagee

   Ecran tactil cu unghi variabil de 7,5 cm, cu 1,62 milioane de puncte

   Priviţi-vă subiectul din altă perspectivă

  • Notification Imagee

   Procesor DIGIC X

   Control reactiv şi întârziere EVF minimă

  VĂ PREZENTĂM EOS R7

  Următorul capitol în ceea ce priveşte designul aparatului foto APS-C

  Vedeţi cum fotografa de natură sălbatică şi creatoarea de conţinut Dani Connor foloseşte EOS R7 în căutarea râsului iberic.
  Canon Camera

  EOS R7 dintr-o privire

 • Focalizare automată de generaţie următoare

  Focalizare automată de generaţie următoare

  Cu inteligenţă artificială cu deep learning şi recunoaşterea subiectului

 • Următorul nivel în stabilizarea imaginii

  Următorul nivel în stabilizarea imaginii

  Pentru 7 stopuri3 de protecţie împotriva mişcării aparatului foto cu obiectivul RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM şi până la 8 stopuri13 cu alte obiective RF

 • Viteză şi performanţă

  Viteză şi performanţă care vă vor tăia răsuflarea

  Momentul fotografic perfect poate dura doar câteva fracţiuni de secundă, motiv pentru care am proiectat EOS R7 pentru a fi excepţional de rapid

 • Următorul capitol în ceea ce priveşte calitatea imaginii

  Următorul capitol în ceea ce priveşte calitatea imaginii

  Fotografii şi videoclipuri care întrec orice aşteptări

 • Începeţi-vă din timp fluxul de editare

  Următoarea dezvoltare în comunicare

  Distribuiţi, trimiteţi, redaţi în stream şi procesaţi

 • Focalizare automată de generaţie următoare
  Cu inteligenţă artificială cu deep learning şi recunoaşterea subiectului

  Am echipat EOS R7 cu inteligenţă artificială cu deep learning şi tehnologie de focalizare automată iTR, disponibile şi pe aparatele noastre foto EOS R3, EOS R5 şi EOS R6. Aceasta înseamnă că poate recunoaşte oameni, animale şi vehicule, menţinându-i focalizaţi clar în timp ce se deplasează în cadru.

  Focalizare automată care depăşeşte orice aşteptări

  Fotografii de natură sălbatică vor aprecia modul în care aparatul foto recunoaşte păsările, menţinându-le clar în timp ce zboară prin peisaj. Fotografii de sport vor fi încântaţi de posibilitatea de a urmări oamenii în timp ce se mişcă rapid şi imprevizibil, chiar dacă poartă o cască, se uită în altă direcţie sau se întorc cu capul în jos.

  Sistemul de focalizare Dual Pixel CMOS AF II de pe EOS R7 acoperă şi urmăreşte subiecţii pe practic 100 % din cadru1 şi asigură focalizare automată rapidă şi precisă, chiar şi când nivelurile de lumină scad la doar -5 EV2 sau cu o deschidere maximă a diafragmei de numai f/22.

  Canon Camera

  Următorul nivel în stabilizarea imaginii
  Pentru 7 stopuri de protecţie împotriva mişcării aparatului foto3

  Imaginaţi-vă că puteţi realiza fotografii cu expunere prelungită cu aparatul foto în mână, estompând în mod intenţionat subiecţii în mişcare, fără a trebui să folosiţi un trepied. Sau că realizaţi filmări extrem de uniforme în timp ce vă deplasaţi cu aparatul foto. Stabilizatorul de imagine încorporat (IBIS) în EOS R7 oferă o mulţime de modalităţi noi de a fi creativ şi vă poate face să reevaluaţi modul în care folosiţi sistemul foto.

  7 stopuri de protecţie împotriva mişcării aparatului foto
  Imaginile sunt stabile chiar şi când dumneavoastră vă mişcaţi

  Imaginile sunt stabile chiar şi când dumneavoastră vă mişcaţi

  Sistemul IBIS al aparatului funcţionează în colaborare cu stabilizatorul optic de imagine încorporat în multe din obiectivele noastre RF. Mulţumită vitezei de comunicare extrem de rapide a monturii RF şi lăţimii sale mari, se poate obţine o stabilizare pe 5 axe echivalentă cu până la 7 stopuri3 cu obiectivul RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM şi cu până la 8 stopuri13 cu alte obiective RF, permiţând fotografia stabilă cu aparatul în mână la expuneri prelungite, fără niciun fel de mişcare a aparatului.

  Iar când fotografiaţi cu obiective fără stabilizator de imagine (cum ar fi obiectivele rapide cu distanţă focală fixă), montura mare de obiectiv a sistemului EOS R permite stabilizatorului de imagine încorporat al aparatului EOS R7 să ofere în continuare stabilizare foarte eficientă împotriva mişcării aparatului foto.

  Modul panoramic al aparatului EOS R7

  Sistemul vă ajută totodată să îndreptaţi orizonturile înclinate şi menţine subiecţii clari când panoramaţi sau realizaţi fotografii panoramice.

  Filme perfect stabile

  În timpul filmării, sistemele IBIS şi IS optic sunt completate de o a treia tehnologie, sistemul digital de stabilizare a imaginii pentru filme. Împreună, aceste sisteme atenuează mişcările aparatului foto într-o asemenea măsură încât aţi putea crede că filmarea a fost realizată folosind un gimbal.
  Canon Camera

  Cât ai clipi din ochi…
  Viteză şi performanţă care vă vor tăia răsuflarea

  Momentul fotografic perfect poate dura doar câteva fracţiuni de secundă, motiv pentru care am proiectat EOS R7 pentru a fi excepţional de rapid. Înregistraţi fişiere RAW, JPEG şi HEIF la o viteză uluitoare de 15 cps6 – sau de până la 30 cps4 când folosiţi obturatorul electronic silenţios al aparatului7 – cu focalizare automată şi expunere automată continue care reacţionează constant în timp ce fotografiaţi. Timpul de expunere de 1/16.000 secunde cu obturatorul electronic dezvăluie detalii care adesea nu sunt sesizate cu ochiul liber.

  Procesor DIGIC X

  Construit să reacţioneze rapid

  Procesorul DIGIC X al aparatului foto oferă o manevrare agilă şi dinamică şi elimină practic întârzierea vizorului pentru o experienţă de fotografiere cu adevărat rapidă. Se pot înregistra până la 42 de fişiere RAW şi 126 de fişiere JPEG într-o singură rafală la 30 cps.8

  Mişcare naturală, surprinsă perfect în filmări

  La filmare, sunt disponibile rate de cadre de până la 60p în format 4K şi de până la 120p la înregistrarea Full HD9. Surprindeţi obiecte în mişcare cu precizie incredibilă şi creaţi efecte de mişcare cu superîncetinitorul în etapa de postproducţie.

  Mişcare naturală, surprinsă perfect în filmări

  Următorul capitol în ceea ce priveşte calitatea imaginii.
  Fotografii şi videoclipuri care întrec orice aşteptări

  Indiferent că fotografiaţi sau filmaţi, senzorul CMOS de 32,5 megapixeli şi procesorul de imagine DIGIC X de pe EOS R7 vă vor oferi rezultate incredibile. Avantajele tehnice ale sistemului EOS R se combină cu expertiza noastră în sisteme optice şi designul senzorilor pentru a vă oferi o calitate a imaginii mai bună decât oricând.

  Fotografierea celei mai ameninţate feline din lume

  Calitate a imaginii ce întrece aşteptările

  Fotografiile sunt pline de detalii şi culoare şi au un interval dinamic mare, chiar şi în condiţii de lumină scăzută, mulţumită sensibilităţii ISO 32.000. Filmări 4K de calitate foarte ridicată pot fi obţinute prin supraeşantionarea înregistrării 7K produse de senzor, în timp ce Canon Log 3 asigură un interval dinamic larg şi opţiuni de editare după înregistrare.

  Calitate a imaginii ce întrece aşteptările

  Realizat cu EOS R7

  • f/11
  • 1/80
  • 32000

  Următorul standard pentru designul EOS
  Caracteristici noi, senzaţie instinctivă

  Faceţi următorii paşi creativi cu un aparat foto care vă pune la dispoziţie noi tehnologii, fiind însă la fel de familiar şi instinctiv ca un DSLR. Noile caracteristici de design, precum selectorul punctelor de focalizare automată combinat cu o rotiţă de control spate, sunt completate de manevrarea EOS clasică şi paginile de meniu pe care le veţi recunoaşte imediat, aşa încât vă veţi simţi confortabil chiar de la început.

 • Vizor electronic

  Vizor electronic

  Chiar şi vizorul electronic uimitor de 120 cps10, cu 2,36 milioane de puncte, are un mod de asistenţă OVF, care îi va ajuta pe cei care fac tranziţia de la aparate foto DSLR.

 • Ecran LCD cu unghi variabil

  Ecran LCD cu unghi variabil

  Ecranul LCD cu unghi variabil facilitează fotografierea din unghiuri dificile. Este acceptată şi înregistrarea video pe verticală, ceea ce permite surprinderea de poveşti pentru reţelele sociale.

 • Selector combinat al punctelor AF

  Selector combinat al punctelor AF

  Noul design include un selector al punctelor de focalizare automată combinat cu o rotiţă de control spate.

 • Avantajul APS-C

  Avantajul APS-C

  EOS R7 este construit pe baza unui senzor de dimensiune APS-C, astfel că obiectivele oferă o distanţă focală telefoto mai mare decât distanţa focală echivalentă pe un aparat foto full frame. Formatul mai mic al senzorului face EOS R7 şi mai portabil – excelent pentru excursiile în natură, fotografierea spectacolelor aeriene sau surprinderea acţiunii de la marginea terenului.

  Integraţi şi extindeţi

  În ceea ce priveşte obiectivele, puteţi folosi toate obiectivele EF şi EF-S existente pe EOS R7 printr-o serie de adaptoare de montură Canon, iar performanţa va fi cea pe care v-o amintiţi, dacă nu mai bună, graţie funcţionalităţii sporite a sistemului EOS R.

  Puteţi adapta EOS R7 pentru a funcţiona exact aşa cum doriţi. Selectoarele şi butoanele personalizabile completează modurile de fotografiere personalizate şi ecranul programabil Meniul meu.

  Integraţi şi extindeţi

  „ESTE INCREDIBIL SĂ AM UN APARAT FOTO CU VITEZA ŞI DISTANŢA FOCALĂ ALE SISTEMULUI R, COMBINATE CU UN SENZOR APS-C.”

  Canon Camera

  Scris de Dani Connor

  Fotograf de natură sălbatică

  Următoarea dezvoltare în comunicare
  Distribuiţi, trimiteţi, redaţi în stream şi procesaţi

  EOS R7 este un aparat cu multe posibilităţi de conectare, care poate funcţiona perfect cu smartphone-ul, tableta sau calculatorul prin aplicaţia Canon Camera Connect. Conexiunea Bluetooth Low Energy menţine aparatul conectat la dispozitivele dumneavoastră inteligente, aşa încât să puteţi răsfoi, descărca şi distribui imagini şi videoclipuri de dimensiuni reduse sau complete prin Wi-Fi, indiferent unde înregistraţi. EOS R7 este totodată certificat Made for iPhone11, aşa încât îl puteţi conecta printr-un cablu USB-C de mare viteză.

  Ţineţi-vă următorii de pe reţelele sociale la curent cu evenimente interesante chiar în timp ce au loc sau trimiteţi imagini direct unui client, dacă lucraţi la nivel profesionist. EOS R7 permite chiar şi redarea în stream live de videoclipuri pe YouTube5.

  Diagrama conectivităţii

  Începeţi-vă din timp fluxul de editare

  Conectivitatea Wi-Fi integrată permit conectarea uşoară la platforma noastră online, image.canon, pentru transferul direct şi fără probleme12 al imaginilor şi clipurilor video într-un spaţiu de stocare cloud pentru examinare ulterioară. Transferaţi toate imaginile, astfel încât să fie pregătite când reveniţi acasă, sau evaluaţi, selectaţi şi trimiteţi doar imaginile dorite.

  Începeţi-vă din timp fluxul de editare

  Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

  Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

  Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

  Canon Camera
  Canon EOS R7 – Conţinutul cutiei

  Conţinutul cutiei

  Tot ce vă trebuie pentru a face următorii paşi în domeniul fotografiei şi filmării.

  • Corpul aparatului foto EOS R7

  • Capac pentru aparatul foto R-F-5

  • Curea pentru aparatul foto ER-R7

  • Capac pentru patină ER-SC2

  • Încărcător de baterii LC-E6E

  • Acumulator LP-E6NH

  • Capacul acumulatorului

  • Cablu c.a.

  • Kitul cu manualul de utilizare

  Accesorii / Obiective / Consumabile

  Articole conexe

  Produse conexe

  S-ar putea să vă intereseze şi...

  1. Se aplică atunci când cadrul subiectului este afişat în timpul urmăririi şi pe aparatul foto este montat un obiectiv compatibil, în timp ce focalizarea automată pe tot intervalul este activă sau subiectul este detectat cu succes în alt mod de focalizare automată pe zonă. Pentru detalii despre obiectivele acceptate, consultaţi [Informaţii suplimentare] pentru EOS R7 pe site-ul „cam.start.canon”.
  2. În timpul realizării de fotografii, cu un obiectiv f/1,2, punct de focalizare automată central, AF un cadru, la 23 °C/73 °F, ISO100. Excluzând obiectivele RF cu strat pentru uniformizarea defocalizării
  3. 7 stopuri pe baza standardului CIPA cu RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM la o distanţă focală de 150 mm
  4. Viteza de fotografiere continuă poate să fie mai redusă, în funcţie de subiect/condiţiile de fotografiere, configurarea aparatului foto sau obiectivele folosite etc. Pentru detalii, consultaţi Ghidul de utilizare avansat. Pentru informaţii despre obiectivele care acceptă viteza maximă de fotografiere continuă cu Servo AF, consultaţi Informaţiile suplimentare pentru EOS R7 de pe site-ul web „cam.start.canon”. În funcţie de natura subiectului sau de condiţiile de fotografiere, este posibil să apară distorsiuni ale imaginii la înregistrare.
  5. Serviciul de streaming live al aparatului acceptă doar streamingul live pe YouTube. Pentru de a utiliza serviciul de streaming live este necesară înregistrarea pe image.canon. Pentru cele mai recente cerinţe, consultaţi YouTube. Streamingul live pe YouTube se poate modifica, opri sau anula fără înştiinţare prealabilă. Canon nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru niciun serviciu furnizat de terţi, inclusiv distribuirea în timp real de către aceştia pe YouTube.
  6. Viteza de fotografiere continuă poate să varieze în funcţie de diferite condiţii. Consultaţi specificaţiile pentru detalii.
  7. Pot fi generate alte sunete decât cel al obturatorului (diafragmă, sunetul de acţionare a lentilei de focalizare şi sunet electronic etc.).
  8. Conform standardelor de testare Canon cu un card UHS-II de 32 GB (în timpul focalizării automate pentru un singur cadru, ISO 100, stil de imagine standard). Numărul de imagini depinde de diversele setări şi de obiectivul utilizat. Pentru detalii despre obiectivele acceptate, accesaţi „cam.start.canon”
  9. În modul Filmare la rată ridicată a cadrelor, sunetul nu este înregistrat
  10. Rata maximă de cadre în timpul focalizării automate, la apăsarea pe jumătate a butonului declanşatorului sau la fotografierea continuă este de 59,94 cps. Reţineţi că rata de cadre a afişajului poate fi mai mică, în funcţie de obiectivul utilizat şi de condiţiile de fotografiere.
  11. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone şi Lightning sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în Statele Unite şi în alte ţări. tvOS este o marcă comercială a Apple Inc.
  12. Transferul automat al imaginilor la pornirea aparatului foto este acceptat prin activarea funcţiei de trimitere automată. Încărcarea automată nu are loc după realizarea fiecărei fotografii, ci după oprirea şi repornirea aparatului foto.
  13. Direcţiile în jurul axei verticale/transversale pe baza standardului CIPA, 8,0 stopuri cu RF 24-105mm F4 L IS USM la o distanţă focală de 105 mm. În funcţie de momentul achiziţiei, firmware-ul obiectivului trebuie actualizat. Pentru detalii despre obiectivele acceptate, consultaţi Informaţiile suplimentare pentru EOS R7 de pe site-ul web „cam.start.canon”