VITEZĂ ŞI PERFORMANŢĂ

Extraordinar de rapid, la 15 cps sau mai mult

Pentru a surprinde momentele efemere, de câteva fracţiuni de secundă, este necesar un aparat foto extrem de rapid. Vă prezentăm EOS R7: un aparat foto mirrorless ultraperformant pentru cei care fotografiază acţiune, sporturi şi natură sălbatică, dar şi pentru fotografia de zi cu zi.
Canon EOS R7 – Beneficiu – Viteză şi performanţă

Poate înregistra până la 15 fişiere RAW + JPEG pe secundă utilizând obturatorul mecanic şi până la 30 cps cu obturatorul electronic silenţios 1. Toate acestea sunt posibile cu focalizare automată cu urmărire şi expunere automată simultane. O memorie tampon mai mare vă permite să fotografiaţi până la 51 de fişiere RAW sau 224 de fişiere JPEG într-o singură rafală la 15 cps2.


Obturatorul electronic al aparatului foto dispune de un timp de expunere superior de numai 1/16.000 secunde, ceea ce permite fotografilor să surprindă cea mai rapidă mişcare, dar şi să folosească deschideri mari ale diafragmei în condiţii de lumină puternică pentru a reduce profunzimea câmpului.

Când se utilizează obturatorul mecanic este disponibilă şi fotografierea anti-pâlpâire, o funcţie excelentă pentru a fotografia sporturi sau evenimente în interior. Aceasta se activează automat dacă se detectează lumină artificială care pâlpâie şi temporizează fiecare fotografie pentru a coincide cu intensitatea maximă a sursei de lumină. Se obţin astfel expuneri consecvente de la o imagine la următoarea.

Fotografierea în rafală în format RAW

Fotografii pot alege să realizeze rafale de imagini RAW la viteze de până la 30 cps într-un singur fişier, ceea ce îi ajută să menţină organizate un număr mare de cadre. Ulterior, imaginile RAW pot fi extrase separat şi procesate ca fişiere JPEG sau HEIF.

Când este activată prefotografierea, aparatul foto va înregistra imagini cu 0,5 secunde înainte de apăsarea butonului declanşatorului, ceea ce înseamnă că veţi surprinde întotdeauna momentul, chiar dacă s-a întâmplat înainte ca dumneavoastră să reacţionaţi. Este un instrument excelent pentru fotografierea naturii sălbatice, când aşteptaţi un moment unic.

Canon EOS R7 – Fotografierea în rafală în format RAW

Construit să reacţioneze rapid

Veţi observa manevrarea rapidă şi intuitivă a aparatului EOS R7 din momentul în care îl veţi lua în mână. Puternicul procesor de imagine DIGIC X asigură o pornire efectiv instantanee şi reactivitate superbă pentru a fi mereu pregătit să imortalizaţi clipa.

Imaginile pot fi salvate pe carduri de memorie SD UHS-II rapide – există spaţiu pentru două, mulţumită celor două sloturi pentru carduri ale aparatului foto.

Procesorul DIGIC X asigură şi focalizarea automată cu urmărire impecabilă şi capacităţile de fotografiere continuă ale EOS R7. Când se utilizează carduri rapide de memorie UHS-II, se pot realiza rafale de 51 de fişiere RAW, 187 de fişiere CRAW sau 224 de fişiere JPEG la rate de până 15 cps cu obturatorul mecanic al aparatului foto. Când se foloseşte obturatorul electronic la rata incredibilă de 30 cps, se pot realiza rafale1 de până al 42 de fişiere RAW, 93 de fişiere CRAW şi 126 de fişiere JPEG2.

Procesor Canon DIGIC X

Comenzile aparatului foto sunt poziţionate instinctiv, astfel încât să fie natural la nivelul degetelor atunci când ţineţi aparatul la ochi. În apropierea zonei pentru degetul mare este poziţionat comod un controler AF multifuncţional combinat cu o rotiţă de control, astfel că nu este nevoie să vă luaţi privirea de la vizor pentru a regla punctul de focalizare automată, a regla setările sau a parcurge imaginile. Este posibilă şi selectarea prin tragere şi plasare a punctelor de focalizare automată, folosind ecranul tactil al aparatului foto.

Canon EOS R7 – Selectorul punctelor de focalizare automată

Mişcare naturală, surprinsă perfect în filmări

EOS R7 este un instrument excelent şi pentru înregistrarea video a obiectelor care se mişcă rapid, precum în cazul sporturilor şi naturii sălbatice. Comutaţi butonul de pornire de la „fotografii” la „filme” şi veţi fi gata să realizaţi filmări 4K la rate de cadre de până la 60p şi Full HD până la 120p. Mişcarea este reprodusă natural, iar când filmarea este redată cu încetinitorul, sunt dezvăluite detalii complexe într-o mişcare lentă şi uniformă.

Un vizor pe care îl veţi utiliza cu plăcere

EOS R7 dispune de un vizor electronic (EVF) cu 2,36 de milioane de puncte, confortabil şi rapid, care oferă o vedere extrem de clară a lumii care vă înconjoară. Previzualizaţi exact ceea ce veţi fotografia la apăsarea butonului declanşatorului, de la expunere şi nivelul de alb până la profunzimea câmpului şi stilul de imagine. Puteţi chiar examina imaginile în detaliu folosind vizorul electronic.

În plus, fiind personalizabil, puteţi alege să afişaţi nivelul potrivit de informaţii de fotografiere în vizorul electronic al aparatului foto, astfel încât să rămâneţi informat fără a vi se distrage atenţia. Utilizatorii EOS R7 pot alege dintre modul Uniform (rată de reîmprospătare de 120 cps) şi modul Economie de energie (rată de reîmprospătare de 60 cps).

Canon EOS R7 – Uşor de utilizat

Pentru cei care au trecut de la aparate foto DSLR, vizorul electronic al aparatului EOS R7 dispune de un mod de Asistenţă vizor optic, care simulează experienţa utilizării unui vizor optic – arătând un interval dinamic şi o gradaţie tonală cât mai mari. Este o experienţă similară utilizării unui DSLR oferită de un nou sistem de aparat foto mirrorless.

 1. Viteza de fotografiere continuă poate varia în funcţie de diferite condiţii. Consultaţi specificaţiile pentru detalii.
 2. Conform standardelor de testare Canon cu un card UHS-II de 32 GB (în timpul focalizării automate pentru un singur cadru, ISO 100, stil de imagine standard) Numărul de imagini depinde de diversele setări şi de obiectivul utilizat. Pentru detalii despre obiectivele acceptate, accesaţi „cam.start.canon

Articole conexe

 • BENEFICII

  Focalizare automată de următoarea generaţie

  Am echipat EOS R7 cu inteligenţă artificială cu deep learning şi tehnologie de focalizare automată iTR, disponibile şi pe aparatele noastre foto EOS R3, EOS R5 şi EOS R6.

 • BENEFICII

  Calitatea imaginii

  Indiferent că fotografiaţi sau filmaţi, senzorul CMOS de 32,5 megapixeli şi procesorul de imagine DIGIC X de pe EOS R7 vă vor oferi rezultate incredibile.

 • BENEFICII

  Trecerea la mirrorless

  Vă gândiţi să avansaţi de la un aparat foto Canon DSLR? Echipat cu noi tehnologii, EOS R7 este similar unui DSLR şi vă va oferi comenzi intuitive cu confortul familiarităţii.

 • BENEFICII

  Următorul nivel în stabilizarea imaginii

  Imaginaţi-vă că puteţi realiza fotografii cu expunere prelungită cu aparatul foto în mână, estompând în mod intenţionat subiecţii în mişcare, fără a trebui să folosiţi trepied.

 • BENEFICII

  Conectaţi-vă cu publicul

  EOS R7 este un aparat cu multe posibilităţi de conectare, care poate funcţiona perfect cu smartphone-ul, tableta sau calculatorul dumneavoastră prin aplicaţia Canon Camera Connect.

 • BULETIN INFORMATIV

  Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

  Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.