Stabilizarea imaginii

Imaginile sunt stabile chiar şi când dumneavoastră vă mişcaţi

Stabilizatorul de imagine încorporat (IBIS) disponibil pe EOS R7 oferă stabilizare foarte eficientă a imaginii, indiferent de obiectivul utilizat. Însă sistemul funcţionează la parametri ideali în combinaţie cu un obiectiv RF echipat cu stabilizator de imagine optic.
Canon EOS R7 – Beneficiu – Următorul nivel în stabilizarea imaginii

Stabilizatorul mecanic încorporat şi stabilizatorul optic al obiectivului funcţionează împreună, prin intermediul monturii RF de mare viteză a aparatului foto, oferind până la 7 stopuri de protecţie împotriva mişcării aparatului foto cu obiectivul RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM1. Asigură totodată cel mai înalt nivel din lume2 de stabilizare a imaginii, echivalentă cu 8,0 stopuri3

Iar când fotografiaţi cu obiective fără stabilizator de imagine (cum ar fi obiectivele rapide cu distanţă focală fixă), montura mare de obiectiv a sistemului EOS R permite stabilizatorului de imagine încorporat al aparatului EOS R7 să ofere în continuare protecţie foarte eficientă împotriva mişcării aparatului foto.
Axă de corecţie
Obiectiv Axă transversală/verticală X/Y Axă longitudinală

EF

Fără IS IS încorporat IS încorporat IS încorporat
IS optic IS optic IS încorporat IS încorporat
IS hibrid IS optic Fotografie: IS optic
Film: IS încorporat
IS încorporat
RF Fără IS IS încorporat IS încorporat IS încorporat
IS optic Control coordonat4:
IS optic + IS încorporat
IS încorporat IS încorporat
IS hibrid Control coordonat:
IS optic + IS încorporat
Fotografie: IS optic
Film: IS încorporat
IS încorporatAceastă metodă colaborativă de stabilizare a imaginii oferă un întreg univers de ocazii creative. Fotografiaţi cu aparatul în mână la timpi de expunere de câteva secunde pentru a estompa subiecţii în mişcare, menţinând restul clar focalizat – o metodă care altfel ar necesita un trepied incomod.

Fotografii de natură sălbatică şi sport care lucrează cu distanţe focale de teleobiectiv vor aprecia mult libertatea de a fotografia cu aparatul în mână – având încrederea că stabilizarea colaborativă a imaginii oferită de EOS R7 îi ajută să obţină cele mai clare rezultate posibil.

Canon EOS R7 – Comparaţie IS

Îndreptare

În plus, acţiunea de înclinare a sistemului IBIS al aparatului foto poate îndrepta imaginile, eliminând orizonturile înclinate din imaginile cu peisaje.

Canon EOS R7 – Comparaţie a funcţiei Nivel automat

Este disponibil totodată un nou mod Scenă panoramică, ce foloseşte stabilizatorul de imagine încorporat pentru a compensa mişcarea de balansare introdusă în timpul panoramării aparatului foto – fie că e la stânga, la dreapta, în sus sau în jos. Se obţin astfel imagini panoramice de o calitate mai bună, cu mai puţine erori de aliniere cauzate de mişcare.

Canon EOS R7 – Panoramic

În ceea ce priveşte panoramarea (fotografierea cu un timp de expunere lung în timp ce se urmăreşte un subiect în mişcare pentru a estompa fundalul), cu EOS R7 este uşor de realizat. Selectaţi modul scenă Panoramare, iar focalizarea automată a aparatului va detecta şi urmări vehiculul, în timp ce stabilizatorul său de imagine va corecta mişcarea verticală a aparatului foto în timp ce panoramaţi. Aparatul foto utilizează chiar şi funcţia de recunoaştere a subiectului pentru a compensa mişcarea aferentă urmăririi subiectului, oferindu-vă şanse mult mai mari de succes.

Canon EOS R7 – Modul de panoramare

Videoclipuri stabilizate extrem de uniforme

Tehnologia de primă clasă a stabilizatorului colaborativ disponibil pe EOS R7 stabilizează şi videoclipurile, pentru filmări extrem de uniforme, care arată de parcă ar fi fost realizate folosind un dolly sau un gimbal. Se poate utiliza şi un al treilea tip de stabilizator de imagine – stabilizatorul digital de imagine pentru filme funcţionează cu stabilizatorul de imagine încorporat al EOS R7 şi stabilizatorul optic de imagine pentru un rezultat şi mai stabil.

 1. 7 stopuri pe baza standardului CIPA, cu RF-S 18-150MM F3.5-6.3 IS STM la o distanţă focală de 150 mm.
 2. Dintre toate aparatele foto digitale cu obiective interschimbabile. Începând cu data de 23 mai 2022 (cercetări efectuate de Canon). Performanţa stabilizatorului de imagine este identică cu cea de pe EOS R3, EOS R5 şi EOS R6.
 3. Direcţiile în jurul axei verticale/transversale pe baza standardului CIPA, 8,0 stopuri cu RF 24-105mm F4 L IS USM la o distanţă focală de 105 mm. În funcţie de momentul achiziţiei, firmware-ul obiectivului trebuie actualizat.
 4. Din mai 2022. Cu excepţia RF 600mm F11 IS STM şi RF 800mm F11 IS STM

Articole conexe

 • Next Generation Autofocus

  BENEFICII

  Focalizare automată de următoarea generaţie

  Am echipat EOS R7 cu inteligenţă artificială cu deep learning şi tehnologie de focalizare automată iTR, disponibile şi pe aparatele noastre foto EOS R3, EOS R5 şi EOS R6.

 • Speed & Performance

  BENEFICII

  Viteză şi performanţă

  Momentul fotografic perfect poate dura doar câteva fracţiuni de secundă, motiv pentru care am proiectat EOS R7 pentru a fi excepţional de rapid.

 • Image Quality

  BENEFICII

  Calitatea imaginii

  Indiferent că fotografiaţi sau filmaţi, senzorul CMOS de 32,5 megapixeli şi procesorul de imagine DIGIC X de pe EOS R7 vă vor oferi rezultate incredibile.

 • Move to Mirrorless

  BENEFICII

  Trecerea la mirrorless

  Vă gândiţi să avansaţi de la un aparat foto Canon DSLR? Echipat cu noi tehnologii, EOS R7 este similar unui DSLR şi vă va oferi comenzi intuitive cu confortul familiarităţii.

 • Connect with audience

  BENEFICII

  Conectaţi-vă cu publicul

  EOS R7 este un aparat cu multe posibilităţi de conectare, care poate funcţiona perfect cu smartphone-ul, tableta sau calculatorul dumneavoastră prin aplicaţia Canon Camera Connect.

 • BULETIN INFORMATIV

  Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

  Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.