CALITATEA IMAGINII

Calitate a imaginii ce întrece aşteptările

Construit pentru creatorii de conţinut hibrid, EOS R7 oferă o calitate superbă a imaginii, indiferent de ce realizaţi – fotografii, filme sau câte puţin din fiecare.
Canon EOS R7 – Beneficiu – Calitatea imaginii

Indiferent că sunteţi un fotograf şi aţi dori să şi filmaţi sau un videograf şi aţi dori să şi fotografiaţi, EOS R7 oferă rezultate care vă vor uimi. Acest aparat foto cu adevărat hibrid vă permite să comutaţi de la fotografii la filme şi invers prin simpla apăsare a unui comutator, oferind în acelaşi timp detalii complexe, culori naturale şi tonuri uniforme, indiferent de modul în care lucraţi.

În esenţă, EOS R7 vă permite să vă spuneţi poveştile aşa cum doriţi.

Senzorul de 32,5 megapixeli de dimensiune APS-C, conceput şi fabricat de Canon, produce echilibrul perfect între detalii, viteză şi performanţă în condiţii la lumină scăzută. Imaginile de înaltă rezoluţie arată uluitor imprimate în format mare sau afişate pe ecrane de înaltă rezoluţie. De asemenea, acestea pot fi decupate în etapa de editare, fără nicio pierdere sesizabilă de calitate a imaginii.

Lumină slabă? Nicio problemă

Când se întunecă, EOS R7 produce în continuare imagini superbe. Sensibilitatea maximă ISO 32.000 (ce poate fi extinsă până la ISO 51.200) oferă posibilitatea de a utiliza timpi de expunere scurţi pentru a surprinde mişcarea chiar şi în condiţii de lumină scăzută – perfect pentru evenimentele sportive pe timp de seară sau pentru fotografierea comportamentului animalelor la sfârşitul zilei.

Sistemul Dual Pixel CMOS AF II al aparatului urmăreşte subiecţii continuu, iar sensibilitatea sa vă permite să focalizaţi cu încredere şi precizie în condiţii de întuneric, chiar şi la un nivel de -5 EV (sau -3,5 EV în modul de filmare)1. Stabilizatorul de imagine colaborativ asigură până la 7 stopuri2 de protecţie împotriva mişcării aparatului foto atunci când se utilizează obiectivul RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM.

Canon EOS R7 – Sensibilitate ISO 32.000 la lumină scăzută

O varietate de formate de fişiere

Fişierele JPEG reprezintă o opţiune excelentă când aveţi nevoie de o dimensiune mică a fişierelor şi compatibilitate maximă, dar EOS R7 oferă şi altă opţiune: fişiere HEIF (adică „high efficiency image file” – fişiere imagine de înaltă eficienţă), care asigură o calitate îmbunătăţită a imaginii la aproximativ aceeaşi dimensiune, comparativ cu fişierele JPEG. Acestea oferă totodată culori pe 10 biţi, ceea ce îmbunătăţeşte intervalul dinamic şi gradaţia culorilor.

Când calitatea este esenţială, alegeţi formatul RAW. EOS R7 oferă mai multe opţiuni, inclusiv fişiere RAW CR3 pe 14 biţi, fişiere C-RAW care ocupă mai puţin spaţiu, cu o reducere minimă a calităţii, precum şi rafală RAW. De asemenea, este disponibil şi Dual Pixel RAW, care permite ajustarea cu precizie a imaginilor după ce au fost realizate, utilizând software-ul nostru Digital Photo Professional.

Lucrul cu fişierele RAW

Putând fi descărcat gratuit, Digital Photo Professional (DPP) este o soluţie completă de procesare a fişierelor RAW. Răsfoiţi şi selectaţi imagini, ajustaţi şi editaţi, apoi procesaţi imaginile în fişiere JPEG, HEIF sau TIFF.

DPP vă permite să lucraţi şi cu fişiere Dual Pixel RAW, oferind posibilitatea de a ajusta în cele mai mici detalii caracteristici precum efectul bokeh, punctul de claritate şi efectele de fantomă, după ce fotografia a fost realizată. Control suprem pentru rezultate perfecte.

Canon EOS R7 – Lucrul cu fişiere RAW în DPP

Pentru a profita la maximum de calitatea imaginii oferită de EOS R7, încercaţi să procesaţi imaginile RAW în platforma cloud image.canon5,6. Se utilizează un motor de procesare a imaginilor în reţea neurală pentru a îmbunătăţi calitatea imaginii.

• Detaliile mici sunt redate mai bine, mulţumită suprimării aşa-ziselor „artefacte”
• Efectul moiré şi culorile false sunt reduse
• Reducerea zgomotului îmbunătăţeşte calitatea imaginii la setări ISO ridicate
• De asemenea, sunt corectate orice distorsiuni optice, reduceri ale luminii sau difracţia luminii

Imaginile convertite sunt salvate în cloud ca fişiere JPEG sau HEIF, care pot fi descărcate apoi pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră inteligent.

Filme pentru ecrane mari şi mici

EOS R7 poate înregistra videoclipuri 4K în mai multe moduri, la diverse rate de cadre şi cu diferite metode de compresie. EOS R7 este uşor de configurat pentru a funcţiona aşa cum doriţi, mulţumită meniului special uşor de utilizat.


Rezoluţie

Rată de cadre (cps)

Compresie


NTSC

PAL


4K UHD (fin)
(din 7K supraeşantionat)

29,97
23,98

25,00

IPB (standard)

IPB (Light)

4K UHD


59,94

 

50,00

IPB (standard)

IPB (Light)

29,97

25,00

IPB (standard)

IPB (Light)

23,98

-

IPB (standard)

IPB (Light)

4K UHD (decupare)7

59,94

50,00

IPB (standard)

IPB (Light)

Full HD

119,88

100,00

IPB (standard)

IPB (Light)

59,94

50,00

29,97

25,00

IPB (standard)

IPB (Light)

23,98

-

IPB (standard)

IPB (Light)

Când filmaţi în format 4K UHD utilizând lăţimea completă a senzorului APS-C al aparatului foto, sunt disponibile rate de cadre până la 60p. Aceasta lucru permite reproducerea mişcării obiectelor cu o claritate stabilă, precum şi crearea unor efecte uniforme de redare cu încetinitorul în etapa de editare.

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, încercaţi modul Fin 4K al EOS R7, care supraeşantionează datele 7K de la senzorul aparatului foto pentru a crea filmări 4K/30p foarte detaliate. Acestea vor arăta extraordinar pe ecrane 4K şi pot fi decupate în etapa de editare, atunci când sunt convertite în format Full HD. Există şi un mod special de decupare 4K UHD, pentru o distanţă focală suplimentară de teleobiectiv, precum şi înregistrare Full HD la rate de cadre de până la 120p.

Canon EOS R7 – Moduri video

Indiferent de fluxul dumneavoastră de lucru video, EOS R7 este aparatul potrivit

Indiferent că filmaţi clipuri video scurte, spontane pentru reţelele sociale sau planificaţi atent şedinţe pe platou pentru un scurt film, EOS R7 asigură rezultate superbe.

Pentru realizatorii de filme profesionişti independenţi, EOS R7 dispune de Canon Log 3: un profil de culori „de bază” special creat, care nu doar păstrează detaliile din cele mai luminoase şi întunecate părţi ale scenei, dar şi facilitează gradarea culorilor din filmare în etapa de editare – o funcţie indispensabilă pentru producţia video profesionistă. Sunt acceptate şi spaţiile de culoare BT709, BT2020 şi Cinema Gamut.

De asemenea, EOS R7 acceptă lungimi de peste 30 de minute ale clipurilor video – un aspect ideal pentru interviuri şi evenimente care se desfăşoară pe perioade lungi 3.

Stabilizarea de primă clasă a imaginii oferită de aparat este foarte eficientă în timpul filmării, fiind perfectă pentru documentare şi filmări în stil spontan şi rapid. Funcţia Nivel automat a aparatului foto, asigurată de stabilizatorul de imagine încorporat, asigură că linia orizontului este dreaptă şi că filmarea dumneavoastră are un aspect profesional.

De asemenea, EOS R7 dispune de mufe pentru microfon şi căşti, pentru înregistrare şi monitorizare audio, precum şi de o conexiune HDMI pentru dispozitive de înregistrare externe şi monitoare.

Iar pentru cei care sunt cu adevărat interesaţi de crearea de conţinut pentru reţelele sociale, este acceptată şi înregistrarea pe verticală, ideală pentru montaje şi poveşti. EOS R7 acceptă şi streamingul live direct pe YouTube4 şi se conectează fără probleme cu smartphone-ul dumneavoastră, aşa că este uşor să vă transferaţi conţinutul unde aveţi nevoie.

 1. În timpul realizării de fotografii, cu un obiectiv f/1,2, punct de focalizare automată central, AF un cadru, la 23 °C/73 °F, ISO100. Excluzând obiectivele RF cu strat pentru uniformizarea defocalizării
 2. 7 stopuri pe baza standardului CIPA cu RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM la o distanţă focală de 150 mm
 3. Durată maximă disponibilă pentru înregistrare continuă: Normal: 6 ore.
  Film cu rată mare de cadre (120/100 cps Full HD): 90 min.
  Dacă temperatura internă a aparatului foto devine prea ridicată, este posibil ca durata de înregistrare să se reducă.
  4K 30p HQ: aprox. 60 min. la o temperatură de pornire de +23 °C.
  Decupare 4K 60p: aprox. 60 min. la o temperatură de pornire de +23 °C.
 4. Serviciul de streaming live al aparatului acceptă doar streamingul live pe YouTube. Pentru de a utiliza serviciul de streaming live este necesară înregistrarea pe image.canon. Pentru cele mai recente cerinţe, consultaţi YouTube. Streamingul live pe YouTube se poate modifica, opri sau anula fără înştiinţare prealabilă. Canon nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru niciun serviciu furnizat de terţi, inclusiv distribuirea în timp real de către aceştia pe YouTube.
 5. Serviciul va fi lansat la sfârşitul lunii iulie 2022 şi va fi necesară actualizarea firmware-ului aparatului foto
 6. Imaginile RAW realizate în modul rafală RAW nu pot fi developate.
  Procesarea imaginilor RAW în cloud este un serviciu contra cost.
  Este necesară achiziţionarea unui abonament prin Canon Imaging App Service Plans.
  Pentru detalii suplimentare, accesaţi: https://sas.image.canon/
 7. Modul de înregistrare la 4K 60p este decupat la 55 % din zona orizontală.

Articole conexe

 • BENEFICII

  Focalizare automată de următoarea generaţie

  Am echipat EOS R7 cu inteligenţă artificială cu deep learning şi tehnologie de focalizare automată iTR, disponibile şi pe aparatele noastre foto EOS R3, EOS R5 şi EOS R6.

 • BENEFICII

  Viteză şi performanţă

  Momentul fotografic perfect poate dura doar câteva fracţiuni de secundă, motiv pentru care am proiectat EOS R7 pentru a fi excepţional de rapid.

 • BENEFICII

  Trecerea la mirrorless

  Vă gândiţi să avansaţi de la un aparat foto Canon DSLR? Echipat cu noi tehnologii, EOS R7 este similar unui DSLR şi vă va oferi comenzi intuitive cu confortul familiarităţii.

 • BENEFICII

  Următorul nivel în stabilizarea imaginii

  Imaginaţi-vă că puteţi realiza fotografii cu expunere prelungită cu aparatul foto în mână, estompând în mod intenţionat subiecţii în mişcare, fără a trebui să folosiţi trepied.

 • BENEFICII

  Conectaţi-vă cu publicul

  EOS R7 este un aparat cu multe posibilităţi de conectare, care poate funcţiona perfect cu smartphone-ul, tableta sau calculatorul dumneavoastră prin aplicaţia Canon Camera Connect.

 • BULETIN INFORMATIV

  Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

  Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.