SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

Soluţii foto şi video de imagistică

Aruncaţi o privire la numeroasele domenii din industrie şi comerţ în care soluţiile noastre foto de imagistică pot fi folosite pentru a îmbunătăţi şi spori eficienţa afacerii dumneavoastră.
alt text

Fotografie comercială

Descoperiţi cum să produceţi un volum mare de imagini foarte creative ale produselor dumneavoastră pentru site-ul web sau cataloagele dumneavoastră, creând conţinut efcient şi la înaltă calitate pentru a vă aduce produsul la viaţă şi a vă dezvolta mărcile.

Fotogrammetrie 3D

Fotogrammetria 3D reprezintă procedeul de realizare a măsurătorilor din fotografii. Descoperiţi cum să scanaţi, să editaţi şi să reproduceţi rapid şi uşor elemente fizice într-un mediu digital.

alt text
GettyImages-1187651037

Cabină foto

O cabină foto este o staţie universală de prelucrare a imaginilor care oferă o modalitate rapidă şi uşoară de a surprinde un portret la o mare varietate de evenimente şi ceremonii. Pur şi simplu pozaţi, apăsaţi şi obţineţi o fotografie în doar câteva secunde. Mulţumită Canon, este atât rentabilă, cât şi foarte plăcut de utilizat.

SDK

Posibilitatea de a integra controlul aparatului foto în aplicaţiile software de afaceri asigură gestionarea automată a aparatului foto şi a imprimantei. Aflaţi cum această eficientizare a proceselor complete reduce costurile şi economiseşte timp.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Inspecţie

Numeroase organizaţii se bazează foarte mult pe echipamentele Canon pentru a ajuta la identificarea şi înregistrarea unei mari varietăţi de date de inspecţie vitale. Descoperiţi modul în care software-ul specializat şi soluţiile Canon pentru camere sporesc eficienţa fluxului de producţie şi a multor sisteme automate diferite.

Fotografie şi video pentru corporaţii

Fotografiile şi videoclipurile de înaltă calitate pentru organizaţia dumneavoastră sunt instrumente de comunicare importante, vitale pentru creşterea notorietăţii mărcii şi pentru transmiterea mesajului corect către clienţii dumneavoastră. Aflaţi cum Canon oferă modalităţi eficiente şi rentabile de a vă transmite mesajul.

Corporate photography and video
Canon Camera

Biometrică

Ecusoane de securitate, documente de identificare, permise pentru evenimente şi multe altele; soluţiile de imagistică Canon oferă companiei dumneavoastră modalităţi mai bune de a vă menţine personalul în siguranţă.

Contactaţi-ne

Descoperiţi mai multe despre gama noastră completă de produse şi servicii potrivite pentru nevoile afacerii dumneavoastră