Calculatoare

Essential calculators

Seria calculatoarelor cu funcţii esenţiale

Inspirată de măiestria tradiţională a produselor Canon, seria calculatoarelor cu funcţii esenţiale combină simplitatea cu durabilitatea şi uşurinţa de utilizare. De la calculatoare personale portabile de buzunar la modele de dimensiuni mai mari, aceste calculatoare inteligente, elegante şi uşoare au ecranul uşor lizibil şi sunt simplu de utilizat. Însoţitorul ideal al oamenilor de afaceri.

Economical calculators

Seria economică

O colecţie modestă cu design ingenios şi durabil. Create pentru utilizare generală acasă sau la birou, aceste modele sunt uşoare, cu un design arcuit şi afişaj LCD mare, înclinat, pentru citirea uşoară a cifrelor.

Scientific calculators

Seria ştiinţifică

Compacte dar puternice, calculatoarele noastre din gama ştiinţifică efectuează până la 610 funcţii matematice şi statistice diferite. Perfecte pentru uz profesional, şcolar sau universitar şi având un design subţire şi uşor, aceste calculatoare oferă o soluţie simplă pentru probleme complexe.

Printing calculators

Seria calculatoarelor cu imprimantă

Aceste calculatoare încorporează o unitate de imprimare rapidă şi durabilă pentru imprimare în una sau două culori. Tastaturile ergonomice şi afişajele mari contribuie la confortul utilizării acestor calculatoare, fiind perfecte pentru utilizarea intensivă în birourile aglomerate. Vitezele mari de imprimare garantează performanţe productive.

K Series

Seria K

K, reprezentând Chroma, este cea mai recentă serie de calculatoare de la Canon, care pune în evidenţă culoarea şi stilul dvs. de viaţă. Pe lângă funcţiile profesionale de bază, calculatoarele din seria K vă pot completa şi decorul interior al casei sau al biroului dvs. şi sunt fabricate din materiale din produse Canon reciclate.

Căutaţi calculatoare anterioare

Găsiţi specificaţii şi informaţii despre accesoriile compatibile pentru modelele mai vechi de calculatoare în secţiunea noastră de produse arhivate.