Canon AS-8

AS-8

Acest calculator portabil cu 8 cifre, compact şi elegant, dispune de un design arcuit ingenios şi de un capac rezistent pliabil la 360 de grade, ceea ce face modelul AS-8 ideal pentru utilizare la birou sau în mişcare.

Beneficii

  • Calculator portabil cu 8 cifre
  • Compact şi uşor, cu design arcuit
  • Carcasa superioară, inferioară şi capacul rigid sunt fabricate din materiale reciclate de la Canon
  • Capac rezistent pliabil la 360 de grade
  • Afişaj LCD mare

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon AS-8

Calculator portabil cu design arcuit


Luaţi calculatorul portabil AS-8 cu 8 cifre de la Canon cu dvs. oriunde mergeţi şi veţi fi pregătit să efectuaţi calcule rapide pe loc. Designul arcuit îl aşează comod în mână, iar capacul pliabil până la 360 de grade protejează calculatorul în orice moment.

Protejarea planetei


Carcasa superioară şi cea inferioară ale calculatorului AS-8, precum şi capacul rigid sunt realizate din materiale reciclate de la Canon. Rezultatul final este un calculator ecologic de buzunar care ajută la conservarea resurselor mondiale preţioase.

Afişaj LCD mare


În pofida dimensiunii compacte, acest calculator portabil dispune de un afişaj LCD mare, astfel încât să puteţi citi uşor toate cifrele dintr-o privire. Configuraţia simplă - cu o tastatură clară şi taste mari, codate după culoare - asigură introducerea uşoară şi fără erori a cifrelor.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon AS-8, despre funcţiile şi capabilităţile sale.