CINE LENSES

Obiective de cinema

Proiectate pentru a îndeplini standardele ridicate ale creatorilor de film.

DEZVĂLUIŢI O LUME CINEMATOGRAFICĂ

Obiectivele de cinema Canon oferă performanţă optică excepţională, calitate robustă a construcţiei şi versatilitate pentru a îndeplini cerinţele exigente ale producţiilor cinematografice. Concepute pentru camerele de format mare, de 35 mm şi Super35 mm, gama acoperă obiective cu zoom şi cu distanţă focală fixă şi o gamă largă de monturi de obiectiv, inclusiv PL, EF şi RF. Indiferent dacă sunteţi cineast aspirant, profesionist experimentat sau orice altceva între ele, Canon are o soluţie potrivită pentru dumneavoastră.
Cine Primes

Obiective Cine Prime

O gamă de obiective full frame de cinema cu distanţă focală fixă, concepute pentru a satisface cerinţele realizării de filme profesionale. Disponibile cu monturi PL, EF şi RF, cu valori T-Stop şi distanţe focale mari în toată gama, aceste obiective oferă caracteristici optice distincte pentru a vă extinde expresia artistică.

Obiective Flex Zoom

Obiective cu zoom premium cu diafragmă rapidă constantă T2,4 (FF) şi T1,7 (S35) pe întregul interval de zoom. Adaptabile pentru camere full frame şi Super35, concepute pentru cinematografie şi producţii virtuale.

Flex Zooms
Cine Servo

Cine Servo

Îmbinând calitatea optică 4K uimitoare cu funcţii care facilitează transmisiile, obiectivele Canon Cine Servo sunt o variantă versatilă pentru aplicaţiile de transmisie şi cele de filmare cu camera în mână, în care este necesar servocontrolul.

Cine Servo compact

Concepute pentru camerele 4K Super 35mm şi cu servocontrol, focalizare automată şi stabilizare a imaginii încorporate. Aceste obiective performante cu montură EF sunt perfecte pentru filmare cu camera în mână sau pe umăr.

Compact Cine Servo
 RF 24-105MM F2.8L IS USM Z

RF hibrid

Proiectat cu funcţii şi capacităţi profesionale ideale atât pentru fotografii, cât şi pentru producţii video. Adaptoarele opţionale pentru zoom servo/motorizat permit zoomul lin şi de la distanţă cu opţiuni de conectivitate şi control pentru a se potrivi mai multor aplicaţii ENG, de transmisie şi studio.

Obiective cu zoom de ultimă generaţie

Concepute pentru camerele Super 35mm cu monturi EF şi PL şi oferind o calitate excepţională a imaginii 4K pentru producţii de film de înaltă calitate.

Top End Zoom
Compact Zoom

Obiective cu zom compacte

Concepute pentru camerele Super 35mm cu monturi EF şi PL şi oferind o calitate excepţională a imaginii 4K pentru producţii de film de înaltă calitate, într-un design compact şi uşor.

Descoperiţi Canon Pro Video şi reconsideraţi ceea ce puteţi face cu videoclipurile

Fie că filmaţi documentare independente puternice, drame captivante sau filme de lung metraj premiate, există un produs Canon Pro Video care vă poate propulsa creativitatea spre noi culmi.

Discover Canon Pro Video

S-ar putea să vă intereseze şi