CAMERE VIDEO LEGRIA

Camere video 4K

Indiferent dacă doriţi să surprindeţi amintiri preţioase sau să vă dezvoltaţi creativitatea, există o cameră video Canon perfectă pentru dvs.
Canon Camera

Camere video 4K Canon LEGRIA

Gama LEGRIA HF G dispune de tehnologie avansată şi numeroase comenzi creative într-o cameră video portabilă, uşor de folosit, care este ideală pentru vloggeri, utilizatori YouTube şi realizatori de documentare sau filme independente.

Gama completă de camere video Canon LEGRIA

Creaţi filme excepţionale care vă exprimă pasiunea pentru poveşti, cu ajutorul gamei avansate LEGRIA HF G.

  • Camere video

    LEGRIA HF G70

    O cameră video 4K cu senzor CMOS de 1/2,3 inchi, zoom optic 20x, focalizare automată hibridă avansată şi stabilizare pe 5 axe, plus ieşire USB-C pentru streaming live1.

    1ieşirea audio prin USB nu este acceptată

Tehnologie avansată

Capturaţi videoclipuri incredibil de fluide şi vibrante, chiar şi în condiţii dificile de iluminat, graţie unor caracteristici precum senzorul CMOS de tip 1.0 4K sau HD CMOS PRO, un filtru ND încorporat, stabilizarea imaginii pe 5 axe cu IS motorizat şi interval dinamic larg.

Canon Camera
Canon Camera

Fotografiere comodă şi creativă

Bucuraţi-vă de o filmare uşoară cu camera în mână, graţie butonului rotativ profesional pentru zoom, vizorului rabatabil şi ecranului tactil intuitiv. Utilizaţi selectorul şi butoanele pentru funcţii personalizabile, pentru a prelua controlul şi a accelera operarea, şi conectaţi un microfon şi căşti pentru sunet de înaltă calitate.

Partajare directă pe internet

Puteţi să încărcaţi filme direct pe internet, fără a fi necesar un computer, după ce finalizaţi o procedură simplă de configurare. Pur şi simplu conectaţi camera video la reţeaua Wi-Fi* de acasă, apoi partajaţi-vă filmele pe YouTube, Facebook, Twitter şi prin e-mail.

Canon Camera
Canon Camera

Telecomandă Wi-Fi

Bucuraţi-vă de control la distanţă Live View al setărilor camerei video Wi-Fi LEGRIA de pe smartphone sau tabletă. Ideal pentru filmare atunci când camera nu este uşor de accesat.

GATA DE AJUTOR

Ajutor şi asistenţă

Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări, pentru a vă ajuta să rezolvaţi probleme şi a vă orienta în direcţia corectă dacă aveţi nevoie de o reparaţie.
  1. Ieşirea audio prin USB nu este acceptată

    * Funcţiile de partajare directă pe internet şi de trimitere prin server necesită un cont image.canon. image.canon poate să nu fie acceptat în anumite ţări sau regiuni. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.canon-europe.com/cig