Hero Image

Aparate foto Canon 4K

Descoperiţi puterea şi versatilitatea gamei de aparate foto Canon 4K.

Ce este 4K?

Mai multe detalii, mai mult spaţiu pentru a vă spune povestea. Utilizând senzorii CMOS de ultimă generaţie de la Canon, filmarea 4K vă surprinde amintirile în detalii mai vii decât înainte. Beneficiind de o rezoluţie de patru ori mai mare decât a imaginilor Full HD pentru a scoate la iveală cele mai fine detalii din amintirile dvs. şi a vă oferi şi mai multă flexibilitate la editarea poveştilor. Cu filmarea 4K Ultra High Definition vă puteţi duce poveştile la următorul nivel, beneficiind de putere şi flexibilitate.

4K şi Full HD

Filmele 4K, cunoscute şi sub denumirea de 4K UHD, oferă o rezoluţie de 4 ori mai mare decât 1080p Full HD, la 3840 x 2160 pixeli sau la DCI 4095 x 2160 pixeli pe unele aparate foto. Acest lucru înseamnă că puteţi surprinde detalii uluitoare, aproape palpabile, în 4K comparativ cu filmele Full HD.

4K and Full HD

Despre Canon 4K

Uşurinţa şi portabilitatea aparatului foto Canon PowerShot SX740 îl fac ideal pentru surprinderea amintirilor de familie. Flexibilitatea distractivă a aparatului mirrorless Canon M50 şi a gamei noastre de obiective îl face ideal pentru vlogging. Puterea şi viteza aparatului EOS R5 îl fac modelul perfect pentru geanta de echipamente a unui regizor aspirant. Aparatele Canon care filmează la 4K pot să înregistreze şi în Full HD, astfel încât să poţi alege rezoluţia potrivită a filmelor, adaptată fiecărui proiect creativ. în Full HD, pentru a putea alege rezoluţia potrivită a filmelor, adaptată fiecărui proiect creativ.

4K and Full HD

Spuneţi-vă cea mai bună poveste

Cu 4K vă bucuraţi de libertate de creaţie pentru a folosi funcţiile de zoom, panoramare şi decupare la maximum 200 % pentru înregistrările dvs., păstrând rezoluţia Full HD a filmelor, ceea ce îl face produsul ideal pentru cameramanii amatori care realizează filme şi înregistrări creative.

Tell your best story

Aspecte importante la alegerea 4K

Filmele 4K capturează mai multe date, aşadar pentru acelaşi timp de înregistrare veţi avea nevoie de carduri de memorie mai mari, cu viteze de transfer mai ridicate şi o conexiune la internet mai rapidă pentru transmisie. Stocarea de date suplimentare în timpul filmării la rezoluţie 4K poate necesita o unitate de disc mai mare; de asemenea, se recomandă să aveţi un computer mai puternic când filmaţi la 4K pentru a asigura o editare mai uşoară. Full HD vă oferă dimensiuni mai mici de fişiere, ideale pentru încărcarea uşoară şi transmiterea conţinutului online.

Considerations when chossing 4K

Cele mai populare produse 4K ale noastre

Aparatul foto potrivit pentru sarcina potrivită: descoperiţi cele mai populare aparate foto 4K din gama noastră.

S-ar putea să vă intereseze şi...

Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

Înscrieţi-vă acum