EOS 850D

Aparate foto DSLR

Canon EOS 850D

Descoperiţi creativitatea şi preluaţi controlul cu acest aparat DSLR multifuncţional pentru filmare şi fotografie.

Specificaţii

 • 24,1 megapixeli

  Senzor APS-C

 • DIGIC 8

  Procesor de imagine

 • Filme 4K

  25 cps

 • 5 axe

  IS digital pentru filme

 • 45

  puncte AF de tip încrucişat

 • WIFI

  şi Bluetooth®*

Surprindeţi viaţa cu mai mult control creativ

Descoperiţi creativitatea cu un aparat foto care vă inspiră. De la imagini bogate şi detaliate de 24,1 MP la filme 4K uimitoare, EOS 850D vă permite să preluaţi controlul.

Fiţi creativ şi preluaţi controlul

Vedeţi prin obiectiv prin vizorul optic şi reglaţi setările cu butonul de control din partea din spate şi selectorul din partea de sus. Asociaţi cu un dispozitiv inteligent pentru control de la distanţă şi editaţi fotografii pe aparatul foto.

Canon Camera

Selector superior

Ajustaţi intuitiv setările modului creativ, precum timpul de expunere şi deschiderea diafragmei.

Canon Camera

Selector posterior

Şi mai mult control creativ, cu compensarea expunerii sau cu reglare manuală completă.

Canon Camera
Canon Camera

Imagini şi filme de calitate profesională

Capturaţi fotografii şi filme 4K cu un senzor de 24,1 MP ce utilizează Dual Pixel CMOS AF şi un senzor AF rafinat cu 45 de puncte de tip încrucişat, plus iTR AF pentru focalizare şi urmărire precise.

Canon Camera

Filme 4K

25 cps

Canon Camera

24,1 megapixeli

Senzor APS-C

Surprindeţi mereu momentul

Urmăriţi subiecţii cu fotografierea la 7 cps, focalizarea automată pe ochi în modul de vizualizare în timp real, funcţia iTR AF avansată cu detectarea feţei, plus ecranul tactil cu unghi variabil care vă ajută să obţineţi fiecare unghi şi să nu pierdeţi niciodată acţiunea.

Canon Camera

Conectaţi-vă şi distribuiţi cu uşurinţă de oriunde

Conectaţi EOS 850D la un dispozitiv inteligent prin Bluetooth®* şi Wi-Fi, editaţi prin DPP Express** pentru un flux de lucru RAW complet în deplasare sau realizaţi copii de siguranţă ale imaginilor pe calculator cu funcţia de sincronizare automată a imaginilor.

Mic şi uşor

Acest aparat foto uşor şi compact este conceput pentru a fi luat oriunde, iar cu ecranul cu unghi variabil puteţi fotografia din unghiuri ridicate şi joase, cu încredere şi flexibilitate.

Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Photographer looking down view finder

Aplicaţia Canon Photo Companion

Partenerul ideal pentru orice povestitor în imagini, aplicaţia Photo Companion, oferă acces la cunoştinţe şi conţinut personalizate şi specializate, atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele, pentru a putea da viaţă cu adevărat poveştilor dvs.

Canon Camera

Descoperiţi sistemul EOS

Bucuraţi-vă de accesul la incredibilul sistem EOS şi ataşaţi orice obiectiv EF sau EF-S, adăugaţi un bliţ Speedlite pentru iluminare creativă sau conectaţi un microfon extern prin intermediul mufei de 3,5 mm.

Ce se află în cutie

Tot ceea ce aveţi nevoie pentru a realiza şi crea filme 4K şi fotografii impresionante, oriunde, oricând.

 • Corpul aparatului EOS 850D

 • Capac ocular EF-2

 • Capac aparat foto R-F-3

 • Curea lată EW – 400D – N

 • Încărcător de baterii LC – E17E

 • Acumulator – E17

 • Cablul de alimentare

 • Kitul cu manualul de utilizare

Accesorii compatibile

Articole conexe

Produse conexe

 • Aparate foto DSLR

  EOS 250D

  Cel mai uşor aparat foto DSLR din lume cu ecran mobil1, dotat cu Canon DIGIC 8, filme 4K şi Asistenţă creativă.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS M50

  Păşiţi în viitor cu ajutorul tehnologiei inovatoare din această cameră mirrorless modernă, compactă şi conectată.
 • Aparate foto DSLR

  EOS 90D

  Un aparat foto DSLR cu funcţii complete care vă duce mai aproape, vă permite să fotografiaţi mai rapid şi să surprindeţi imagini superbe de 32,5 megapixeli.

S-ar putea să vă intereseze şi

 1. Toate datele se bazează pe metodele de testare standard Canon, cu excepţia cazurilor în care se specifică altfel. Informaţiile pot fi modificate fără notificare prealabilă.
 2. * Echipat cu tehnologie Bluetooth® cu consum energetic redus. Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Europe Ltd. se face în baza unei licenţe. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi.
 3. ** DPP Express este disponibil numai pentru iPad (DPP Express pentru iPad este un serviciu plătit pe bază de abonament)