EOS 250D with optical viewfinder
Blank-Rect Image

Canon EOS 250D

Cel mai uşor aparat foto DSLR din lume cu ecran mobil*, cu manevrare clasică şi tehnologie de vârf integrată. Fotografiile şi filmele 4K excelente sunt uşor de realizat, iar aparatul foto comunică intuitiv cu dispozitivele inteligente.**

Galerie

Dimensiuni reduse, funcţii impresionante

În interiorul corpului său portabil, EOS 250D dispune de un senzor de 24,1 megapixeli şi de un procesor de imagine DIGIC 8 pentru rezultate excelente în mişcare. Vizorul optic oferă o vizualizare clară, în timp real, a lumii.

EOS 250D

Aparat foto DSLR compact

Cel mai uşor aparat foto DSLR din lume cu ecran mobil*, EOS 250D poate ajunge în mai multe locuri şi vă poate însoţi mai des, pentru rezultate excelente oricând vă vine inspiraţia.

EOS 250D DSLR camera with optical viewfinder

Imagini uimitoare de înaltă rezoluţie şi filme 4K

Capturaţi fotografii de 24,1 megapixeli şi filme 4K cu claritate perfectă şi culori bogate. Senzorul de dimensiune APS-C şi procesorul DIGIC 8 asigură rezultate excelente, chiar şi la lumină scăzută.

Aflaţi mai multe despre 4K

High resolution image from EOS 250D

Rămâneţi conectat la amintirile dvs.

Este uşor să distribuiţi imagini prietenilor şi familiei – este suficient să conectaţi EOS 250D la smartphone sau computerul tabletă* utilizând Bluetooth** şi funcţia Wi-Fi încorporată a aparatului va avea grijă de restul.

Sfaturi pentru fotografia de familie

Share images with EOS 250D

Menţineţi focalizarea şi claritatea

Indiferent dacă surprindeţi momentul la 5 cps cu vizorul optic sau utilizaţi vizualizarea în timp real Dual Pixel CMOS AF cu focalizare automată pe ochi, vă puteţi bucura de rezultate extrem de precise.

EOS 250D with Vari-Angle screen

Simplu sau avansat?

Bucuraţi-vă de simplitatea încadrării şi fotografierii sau profitaţi de interfaţa asistată cu utilizatorul şi modul Asistenţă creativă pentru a da frâu liber creativităţii.
Ecranul tactil mobil simplifică captura din unghiuri incomode şi selfie-urile.

EOS 250D touchscreen
Vlogging cameras from Canon

Camere pentru vlogging de la Canon

Cine vă urmăreşte? Creşteţi-vă cercul de persoane interesate cu conţinut grozav creat cu un model Canon ideal pentru vloggerii de pretutindeni.