Aparate foto DSLR

Canon EOS 250D

Cel mai uşor aparat foto DSLR din lume cu ecran mobil*, cu manevrare clasică şi tehnologie de vârf integrată. Fotografiile şi filmele 4K excelente sunt uşor de realizat, iar aparatul foto comunică intuitiv cu dispozitivele inteligente.**

Canon Camera

Aparat foto DSLR compact

Cel mai uşor aparat foto DSLR din lume cu ecran mobil*, EOS 250D poate ajunge în mai multe locuri şi vă poate însoţi mai des, pentru rezultate excelente oricând vă vine inspiraţia.

Imagini uimitoare de înaltă rezoluţie şi filme 4K

Capturaţi fotografii de 24,1 megapixeli şi filme 4K cu claritate perfectă şi culori bogate. Senzorul de dimensiune APS-C şi procesorul DIGIC 8 asigură rezultate excelente, chiar şi la lumină scăzută.

Canon Camera
Canon Camera

Rămâneţi conectat la amintirile dvs.

Este uşor să distribuiţi imagini prietenilor şi familiei – este suficient să conectaţi EOS 250D la smartphone sau computerul tabletă* utilizând Bluetooth** şi funcţia Wi-Fi încorporată a aparatului va avea grijă de restul.

Menţineţi focalizarea şi claritatea

Indiferent dacă surprindeţi momentul la 5 cps cu vizorul optic sau utilizaţi vizualizarea în timp real Dual Pixel CMOS AF cu focalizare automată pe ochi, vă puteţi bucura de rezultate extrem de precise.

Canon Camera
Canon Camera

Simplu sau avansat?

Bucuraţi-vă de simplitatea încadrării şi fotografierii sau profitaţi de interfaţa asistată cu utilizatorul şi modul Asistenţă creativă pentru a da frâu liber creativităţii.
Ecranul tactil mobil simplifică captura din unghiuri incomode şi selfie-urile.

Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Photographer looking down view finder
Canon Camera

Camere pentru vlogging de la Canon

Cine vă urmăreşte? Creşteţi-vă cercul de persoane interesate cu conţinut grozav creat cu un model Canon ideal pentru vloggerii de pretutindeni.

EOS 250D este aparatul foto potrivit pentru dvs.?

Exploraţi acum opţiunile de achiziţie

Specificaţii

 • 24,1 megapixeli

  Fotografii de înaltă rezoluţie

 • Vizor optic

  Vedeţi lucrurile aşa cum sunt

 • XA75

  Filme 4K

  Pentru claritate absolută

 • EOS R System

  Dual Pixel CMOS AF

  Focalizare automată superbă la utilizarea vizualizării în timp real

 • Ecran mobil

  Fotografiaţi selfie-uri şi fiţi creativi cu unghiurile

 • Guided_UI_BLK_RGB

  Interfaţă asistată cu utilizatorul

  Aflaţi despre aparatul foto în timp ce fotografiaţi

 • Wi-Fi & Bluetooth®**

  Conexiune wireless la dispozitive inteligente

 • Asistenţă creativă

  Încercaţi un aspect nou şi îmbunătăţiţi-vă imaginile

 1. *250D (negru/argintiu) este cel mai uşor model din lume dintre toate aparatele foto DSLR cu senzor de dimensiune APS-C, cu un monitor LCD mobil. Include baterie şi card de memorie, conform directivelor CIPA. Începând cu data de 9 aprilie 2019 (cercetări efectuate de Canon).
 2. **Dispozitivul inteligent trebuie să fie echipat cu Bluetooth versiunea 4.0 (sau mai recentă). De asemenea, dispozitivul inteligent trebuie să utilizeze un sistem de operare iOS 8.4 (sau mai recent) sau Android 5.0 (sau mai recent)
 3. ***Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face sub licenţă. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi.

Ce se află în cutie

Tot ce aveţi nevoie pentru a surprinde clipa în ocaziile speciale; adăugaţi doar un card de memorie şi o geantă pentru aparat

 • Corpul aparatului foto digital EOS 250D

 • Capac ocular EF

 • Capac aparat foto R-F-3

 • Curea lată EW-400D-N

 • Încărcător LC-E17E

 • Acumulator LP-E17

 • Cablul de alimentare

 • Kitul cu manualul de utilizare

Obiective recomandate

Accesorii compatibile

Exploraţi mai multe opţiuni

Produse conexe

Abonaţi-vă la buletinul nostru informativ

Obţineţi cele mai recente ştiri şi informaţii despre produse

ABONARE