Obiective pentru EOS M

Obiective mobile şi uşoare, concepute exclusiv pentru aparatele foto EOS M.
Canon Camera

La fel de adaptabil ca dvs.

Cu aparatele noastre foto mirrorless EOS M puteţi schimba cu uşurinţă obiectivele şi surprinde o imagine diferită. La fel ca în cazul gamei exclusive de obiective EF-M versatile şi compacte, puteţi utiliza adaptorul de montură Canon EF-EOS M pentru a accesa o gamă uriaşă de peste 80 de obiective EF-S şi EF pentru aparatele foto DSLR, inclusiv obiective specializate, precum macro şi „ochi de peşte”.
 • PORTABILE ŞI UŞOARE

  Obiective EF-M

  Obiective mobile şi uşoare, concepute exclusiv pentru aparatele foto EOS M. Acestea variază de la obiective ultra-grandangulare şi teleobiective până la obiective plate minuscule, care vă permit să vă exploraţi creativitatea.

 • Îmbunătăţiţi-vă obiectivul

  Adaptor EOS M

  Puteţi utiliza adaptorul de montură uşor Canon EF-EOS M pentru a ataşa obiectivele EF şi EF-S existente la aparatul foto EOS M, cu compatibilitate completă şi fără pierderi de performanţă.

 • FIXE ŞI FLEXIBILE

  Obiective EF

  O gamă vastă de obiective cu distanţă focală fixă, cu zoom şi specializate, precum macro şi „ochi de peşte”, care oferă imagini superbe pentru aparatele foto DSLR, pot fi utilizate cu ajutorul unui adaptor EOS-M.

Filtru de obiectiv EOS M

7 Produse

  7 Produse

  Filtre aplicate

  7 / 7 rezultate

  Obiective Canon recomandate

  Obiectivele Canon îmbină măiestria cu cea mai recentă tehnologie optică pentru a asigura fotografii şi filme de calitate superbă. Vedeţi cele mai recente obiective grandangulare şi teleobiective portabile şi uşoare pentru aparatul foto EOS M.

  S-ar putea să vă intereseze şi...

 • Aparate foto EOS M

  Puterea DSLR în corpul unui aparat foto mirrorless APS-C compact.

 • Selector de obiective

  Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

 • Gama Speedlite

  Controlaţi iluminarea pe cameră şi la distanţă cu gama noastră de bliţuri Speedlite.

 • Toate aparatele foto

  Descoperiţi gama completă de aparate foto Canon, de la aparate digitale compacte la DSLR-uri şi aparate mirrorless puternice şi versatile.

 • Aparate foto DSLR EOS

  Gama noastră EOS de aparate foto DSLR oferă o calitate superbă a imaginii, indiferent de nivelul dvs. de experienţă.

 • Sistemul EOS R

  Montura obiectivului sistemului EOS R oferă mai multe posibilităţi creative de a surprinde fiecare moment.