Lenses for EOS M

Obiective pentru EOS M

Obiective mobile şi uşoare, concepute exclusiv pentru aparatele foto EOS M.

La fel de adaptabil ca dvs.

Cu aparatele noastre foto mirrorless EOS M puteţi schimba cu uşurinţă obiectivele şi surprinde o imagine diferită. La fel ca în cazul gamei exclusive de obiective EF-M versatile şi compacte, puteţi utiliza adaptorul de montură Canon EF-EOS M pentru a accesa o gamă uriaşă de peste 80 de obiective EF-S şi EF pentru aparatele foto DSLR, inclusiv obiective specializate, precum macro şi „ochi de peşte”.

Filtru de obiectiv EOS M

Căutaţi un anumit obiectiv RF? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

Mount Adapter EF-EOS M

Ataşaţi orice obiective EF la aparatul foto EOS M prin acest adaptor de montare uşor, fără a pierde din calitate sau viteză.

Aflaţi mai multe

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Obiectiv ultra-grandangular cu zoom, cu stabilizator de imagine şi STM, excelent pentru fotografii şi filme cu peisaje.

Aflaţi mai multe

EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

Obiectiv multifuncţional ideal pentru aparate foto EOS M, care surprinde subiecţi aflaţi în apropiere sau la distanţă cu ajutorul stabilizatorului de imagine echivalent 4 stopuri şi STM.

Aflaţi mai multe

EF-M 22mm f2 STM

Un obiectiv plat minuscul cu o deschidere de diafragmă mare, de f/2, perfect pentru portrete şi condiţii de lumină slabă.

Aflaţi mai multe

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Un obiectiv macro compact cu funcţie inovatoare Macro Lite încorporată, excelent pentru detalii complexe ale obiectelor minuscule.

Aflaţi mai multe

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

Duceţi aparatul foto EOS mirrorless la un alt nivel cu acest obiectiv standard de calitate excepţional de ridicată.

Aflaţi mai multe

Obiective Canon recomandate

Obiectivele Canon îmbină măiestria cu cea mai recentă tehnologie optică pentru a asigura fotografii şi filme de calitate superbă. Vedeţi cele mai recente obiective grandangulare şi teleobiective portabile şi uşoare pentru aparatul foto EOS M.

Vedeţi toate obiectivele EF-M

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi un obiectiv?

Surprindeţi ceea ce vă place cu aparatul foto EOS. Utilizaţi unul dintre instrumentele noastre de selectare a obiectivelor pentru a găsi obiectivul potrivit pentru dvs.

S-ar putea să vă intereseze şi...