Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Obiectivul cu zoom compact pentru camere EOS-M vă duce mai aproape de acţiune. Stabilizatorul de imagine protejează împotriva neclarităţilor provocate de mişcarea aparatului. Tehnologia STM asigură focalizarea fină şi silenţioasă atunci când filmaţi.

Beneficii

  • Apropiaţi-vă de acţiune cu camera dvs. EOS-M
  • Stabilizatorul de imagine menţine imaginile clare
  • Suficient de compactă pentru a merge oriunde
  • Focalizare STM fină şi silenţioasă
  • Efectuaţi reglări rapide cu inelul de focalizare manual
  • Realizaţi imagini de calitate excelentă – pline de detalii clare şi culori bogate

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Obiectivul cu zoom compact vă duce mai aproape


Ducându-vă mai aproape de acţiune, obiectivul EF-M de 55-200 mm f/4.5-6.3 IS STM este conceput exclusiv pentru camerele EOS-M. Acesta este însoţitorul perfect pentru Canon EF-M 18-55 mm f/3.5-5.6 IS STM, permiţându-vă să aduceţi mai aproape subiecţi aflaţi la distanţă – ideal pentru fotografiere în natură sălbatică, fotografii de sport şi de călătorie.

Stabilizator optic de imagine


Pentru a contribui la menţinerea clarităţii, obiectivul EF-M de 55-200 mm f/4.5-6.3 IS STM este prevăzut cu un stabilizator de imagine care protejează împotriva neclarităţilor provocate de mişcări accidentale în timpul fotografierii – cunoscute sub denumirea de tremur al camerei. Se pot utiliza viteze ale declanşatorului de până la 3,5 trepte mai lente decât de obicei, permiţând realizarea de fotografii cu aparatul în mână în condiţii de iluminare scăzută.

Tehnologia de focalizare STM


Tehnologia STM a motoarelor secvenţiale asigură focalizarea rapidă şi precisă la realizarea fotografiilor şi fină şi aproape silenţioasă la realizarea videoclipurilor. Deoarece mişcările STM sunt atât de fine şi silenţioase, videoclipurile nu prezintă zgomote de focalizare nedorite şi modificări deranjante ale focalizării.

Imagini de o calitate extraordinară de care veţi fi mândri


Materialele optice sofisticate asigură fotografii care prezintă detalii clare, contrast dinamic şi culori bogate. Atrageţi atenţia asupra subiectului dvs. izolându-l de un fundal uniform nefocalizat.

Conceput pentru a face fotografiile extraordinare mai uşor de realizat


Inelul de focalizare manual permite realizarea rapidă şi uşoară de reglări precise de focalizare în orice moment. Cea mai mică distanţă de focalizare, de 1 metru, este extraordinară pentru detalii puternice ale portretelor şi prim-planurilor.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Teleobiective

Dispunând de distanţe focale crescute, permiţându-vă să vă apropiaţi mai mult de subiect fără a interfera cu scena.