Lenses for EOS R

Obiective pentru EOS R

Exploraţi gama de obiective pentru sisteme EOS R de următoare generaţie, proiectate pentru excelenţă optică.

Exploraţi toate posibilităţile

Fotografii şi realizatorii de film pot explora o mulţime de noi posibilităţi de fotografiere creativă cu Canon EOS R. Obiectivele RF inovatoare asigură focalizarea foarte rapidă, precum şi o calitate optică excelentă. Adaptoarele EOS R oferă acces fără probleme la obiectivele EF şi EF-S existente, fără pierderi de performanţă.

Filtru de obiectiv EOS R

Utilizarea obiectivelor EF şi EF-S cu sistemul EOS R necesită un adaptor de montură EOS R, care oferă compatibilitate completă, fără pierderi de performanţă.

Căutaţi un anumit obiectiv RF? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

canon-camera

Obiectivul RF cu cel mai larg unghi de la Canon oferă detalii cu precizia seriei L, de la 14 la 35 mm, iar stabilizarea imaginii echivalentă cu 5,5 stopuri asigură fotografiere uşoară cu aparatul în mână.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Un obiectiv RF de 50 mm cu distanţă focală fixă, compact, silenţios şi uşor, având o deschidere mare a diafragmei, de f/1,8, perfect pentru valorificarea viziunii dvs. creative.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Un teleobiectiv cu zoom seria L esenţial, compact şi uşor, RF 70-200mm F4L IS USM este perfect pentru călătorii, sport/natură sălbatică şi portrete.

Aflaţi mai multe

RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM oferă claritate şi versatilitate cu putere supertelefoto superbă şi stabilizare a imaginii echivalentă cu 5 stopuri, într-un corp compact.

Aflaţi mai multe

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM Lenses

Ultra-grandangular şi extrem de clar mulţumită calităţii opticii seriei L şi stabilizării imaginii în 5 trepte, pentru unghiuri dinamice chiar şi în spaţii restrânse

Aflaţi mai multe

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Obiectivul de zi cu zi ideal pentru pasionaţii de aparate foto mirrorless full frame. Simplu de utilizat, RF 24-105mm F4-7.1 IS STM este uşor, compact şi gata să vă ducă fotografia la următorul nivel.

Aflaţi mai multe

RF 24-105mm F4L IS USM

Obiectiv cu zoom f/4 de 24-105 mm din seria L, uşor şi versatil, cu focalizare automată rapidă şi silenţioasă şi stabilizare a imaginii în 5 trepte.

Aflaţi mai multe

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Oferiţi fotografiilor mirrorless full frame un aspect profesional cu un zoom de 24-70 mm cu deschidere rapidă a diafragmei şi stabilizare a imaginii în 5 trepte.

Aflaţi mai multe

RF 28-70mm F2L USM

Obiectivele f/2 de 28-70 mm din seria L, superrapide şi luminoase, oferă rezultate uimitoare chiar şi în condiţii de lumină redusă.

Aflaţi mai multe

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Obiectiv macro f/1,8 de 35 mm, cu deschidere rapidă a diafragmei, pentru perspectivă panoramică, focalizare la distanţă redusă şi stabilizator de imagine hibrid.

Aflaţi mai multe

RF 50mm F1.2L USM

Obiectiv f/1,2 de 50 mm cu distanţă focală fixă pentru claritate excepţională, dar şi performanţă remarcabilă la lumină redusă.

Aflaţi mai multe

RF 600mm F11 IS STM side

Un super-teleobiectiv revoluţionar, compact şi uşor, ideal pentru fotografii de natură sălbatică, safari sau urmărirea trenurilor.

Aflaţi mai multe

RF 70-200mm F2.8L IS USM

Obiectivul esenţial pentru cele trei zoomuri profesionale, RF 70-200mm F2.8L IS USM, este tovarăşul perfect pentru ştiri, sport şi călătorii.

Aflaţi mai multe

rf800mm-f11-is-stm-side_800x800-bd5f2b9a-6910-11ea-a071-b083fea007f2

Un super-teleobiectiv compact, uşor şi puternic, destinat în primul rând pasionaţilor de natură sălbatică care doresc cea mai mare distanţă focală.

Aflaţi mai multe

RF 85mm F1.2L USM

RF 85mm F1.2L USM oferă claritate fără cusur pentru portrete, precum şi performanţă excelentă în condiţii de luminozitate redusă şi potenţial creativ.

Aflaţi mai multe

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

RF 85mm F2 MACRO IS STM oferă versatilitate pentru prim-planuri datorită compresiei telefoto subtile şi stabilizării imaginii cu 5 stopuri, într-un corp compact şi uşor.

Aflaţi mai multe

Compatibilitate cu montura RF EOS R

Sistemul EOS R moşteneşte toate avantajele sistemului EOS şi are propria gamă de obiective, oferind totodată compatibilitate completă cu elementele optice EF şi EF-S existente folosind adaptoare, precum şi cu gama de bliţuri şi accesorii Speedlite.

Vedeţi articolul

EOS R RF Mount Compatibility

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi un obiectiv?

Surprindeţi ceea ce vă place cu aparatul foto EOS. Utilizaţi unul dintre instrumentele noastre de selectare a obiectivelor pentru a găsi obiectivul potrivit pentru dvs.

S-ar putea să vă intereseze şi...