Lenses for EOS R

Obiective pentru EOS R

Exploraţi gama de obiective pentru sisteme EOS R de următoare generaţie, proiectate pentru excelenţă optică.

Exploraţi toate posibilităţile

Fotografii şi realizatorii de film pot explora o mulţime de noi posibilităţi de fotografiere creativă cu Canon EOS R. Obiectivele RF şi RF-S inovatoare asigură focalizarea foarte rapidă, precum şi o calitate optică excelentă. Adaptoarele EOS R oferă acces fără probleme la obiectivele EF şi EF-S existente, fără pierderi de performanţă.

Filtru de obiectiv EOS R

Utilizarea obiectivelor EF şi EF-S cu sistemul EOS R necesită un adaptor de montură EOS R, care oferă compatibilitate completă, fără pierderi de performanţă.

Căutaţi un anumit obiectiv RF? Rafinaţi-vă căutarea
Filtrare după

canon-camera

Obiectivul RF cu cel mai larg unghi de la Canon oferă detalii cu precizia seriei L, de la 14 la 35 mm, iar stabilizarea imaginii echivalentă cu 5,5 stopuri asigură fotografiere uşoară cu aparatul în mână.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Un obiectiv RF de 50 mm cu distanţă focală fixă, compact, silenţios şi uşor, având o deschidere mare a diafragmei, de f/1,8, perfect pentru valorificarea viziunii dvs. creative.

Aflaţi mai multe

canon-camera

Un teleobiectiv cu zoom seria L esenţial, compact şi uşor, RF 70-200mm F4L IS USM este perfect pentru călătorii, sport/natură sălbatică şi portrete.

Aflaţi mai multe

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Obiectivul de zi cu zi ideal pentru pasionaţii de aparate foto mirrorless full frame. Simplu de utilizat, RF 24-105mm F4-7.1 IS STM este uşor, compact şi gata să vă ducă fotografia la următorul nivel.

Aflaţi mai multe

Compatibilitate cu montura RF EOS R

Sistemul EOS R moşteneşte toate avantajele sistemului EOS şi are propria gamă de obiective, oferind totodată compatibilitate completă cu elementele optice EF şi EF-S existente folosind adaptoare, precum şi cu gama de bliţuri şi accesorii Speedlite.

Vedeţi articolul

EOS R RF Mount Compatibility

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi un obiectiv?

Surprindeţi ceea ce vă place cu aparatul foto EOS. Utilizaţi unul dintre instrumentele noastre de selectare a obiectivelor pentru a găsi obiectivul potrivit pentru dvs.

S-ar putea să vă intereseze şi...