Trinity RF Lenses Range

Obiectivele RF – Trioul

Cele trei obiective esenţiale RF din seria L, de înaltă performanţă, cu deschidere rapidă a diafragmei şi stabilizare a imaginii

Toate lucrările profesioniste sunt asigurate

Trei obiective RF care înglobează gamele de obiective grandangulare, standard şi teleobiective cu zoom, pentru fotografierea în practic orice situaţie, de la peisaje, portrete şi evenimente sportive la interioare, modă şi peisaje urbane.

WIN a Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses

Enter the prize draw for a chance to WIN a Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses. You can also sign up to recieve your own personalised tips, tutorials and inspiration to help grow own storytelling skills.

Prize draw terms & conditions

Enter prize draw

Performanţă profesională cu tehnologii comune

Obiectivele acestui trio au în comun multe tehnologii noi, asigurând performanţă consecventă pentru aparatul dvs. foto cu sistem EOS-R.

Deschidere rapidă maximă a diafragmei de F2,8

Surprindeţi detalii uimitoare în condiţii de lumină redusă mulţumită deschiderii rapide maxime F2,8 sau utilizaţi adâncimea câmpului în mod creativ. Tehnologia optică de excepţie şi straturile avansate de protecţie ale obiectivului oferă o calitate şi claritate supreme ale imaginii, la orice deschidere a diafragmei.

Stabilizator de imagine echivalent cu 5 stopuri

Cu stabilizator de imagine avansat şi comunicare RF de mare viteză, performanţa acestor obiective depăşeşte cea mai bună tehnologie din gama EF. Oferind 5 trepte de stabilizare pentru fotografierea în condiţii de lumină scăzută sau când este dificil să menţineţi stabilitatea aparatului foto.

5-stop Image Stabilizer

Motor de focalizare Nano USM

RF 15-35MM F2.8L IS USM şi RF 24-70MM F2.8L IS USM sunt primele obiective cu zoom cu deschidere rapidă a diafragmei dotate cu tehnologia Nano USM de la Canon. Această tehnologie utilizează un motor ultrasonic miniatural pentru a acţiona sistemul de focalizare în mod liniar, oferind focalizare extrem de rapidă şi silenţioasă, ceea ce îl face ideal pentru filmare şi fotografiere.

Nano USM focussing motor

Inel de control al obiectivului

Ca la toate obiectivele RF, inelul de control programabil de pe cilindrul obiectivului vă permite să modificaţi instantaneu setările expunerii fără a vă lua ochii de pe vizor. Sensibilitatea ISO, compensarea expunerii, timpul de expunere sau deschiderea diafragmei pot fi atribuite acestui inel de control din meniul aparatului foto.

Lens Control Ring

S-ar putea să vă intereseze şi...