Obiectivele RF – Trioul

Cele trei obiective esenţiale RF din seria L, de înaltă performanţă, cu deschidere rapidă a diafragmei şi stabilizare a imaginii

Toate lucrările profesioniste sunt asigurate

Trei obiective RF care înglobează gamele de obiective grandangulare, standard şi teleobiective cu zoom, pentru fotografierea în practic orice situaţie, de la peisaje, portrete şi evenimente sportive la interioare, modă şi peisaje urbane.
 • OBIECTIVE RF

  Canon RF 15-35MM F2.8L IS USM

  Ultra-grandangular şi extrem de clar mulţumită calităţii opticii seriei L şi stabilizării imaginii în 5 trepte, pentru unghiuri dinamice chiar şi în spaţii restrânse

 • OBIECTIVE RF

  Canon RF 24-70MM F2.8L IS USM

  Oferiţi fotografiilor mirrorless full frame un aspect profesional cu un zoom de 24-70 mm cu deschidere rapidă a diafragmei, stabilizare a imaginii în 5 trepte şi motor silenţios Nano USM de focalizare automată.

 • OBIECTIVE RF

  Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

  Un teleobiectiv de mare viteză extrem de compact pe care trebuie să îl aibă orice fotograf profesionist care realizează fotografii la nunţi, evenimente sportive sau cu animale sălbatice.

Trioul RF în acţiune

Vedeţi cum fotograful profesionist Matthew Joseph aplică renumitul său stil cinematografic bogat pentru a documenta o echipă locală de canotaj cu trioul RF. Vizionaţi videoclipul pentru a afla mai multe despre o zi din viaţa fotografului, obiective şi canotoare.

STĂPÂNIŢI ILUMINAREA DIN ORICE UNGHI

Trioul de obiective Canon RF F2,8. Redaţi orice poveste cu stabilizarea imaginii echivalentă cu 5 stopuri, uşor de menţinut, plus focalizarea lină Nano USM pe un interval focal şi mai larg.


Dezvăluiţi lumea în fiecare detaliu cu RF15-35mm F2.8L IS USM şi descoperiţi noi unghiuri şi perspective pentru a vă spune povestea. Odată cu introducerea stabilizării imaginii echivalente cu 5 stopuri, acest zoom profesional ultra-grandangular obţine detalii clare chiar şi cu aparatul foto în mână, atât pentru fotografii, cât şi pentru înregistrări video.


Noul standard profesional este RF 24-70mm F2.8L IS USM. Oferă şi mai multă flexibilitate într-un zoom profesional datorită stabilizării imaginii, motorului Nano USM pentru focalizare video uniformă şi tehnologiei optice excepţionale, cu straturi de acoperire de ultimă generaţie pentru rezultate extrem de clare.


RF70-200mm F2.8L IS USM completează trioul de obiective profesionale. Este mic, dar nu face compromisuri şi, fiind cel mai mic zoom profesional f/2,8 de 70-200 mm din lume, poate fi transportat oriunde, pentru orice proiect.


Montura RF are o viteză de comunicare mai mare decât un aparat DSLR convenţional, astfel încât pot fi transmise mai multe informaţii direct la aparat, ceea ce duce la optimizarea în timp real a obiectivului pentru cele mai clare portrete, focalizare ultrarapidă şi funcţionare silenţioasă cu motoarele Nano USM – un avantaj real pentru filme.

Deschidere rapidă maximă a diafragmei de F2,8

Surprindeţi detalii uimitoare în condiţii de lumină redusă mulţumită deschiderii rapide maxime F2,8 sau utilizaţi adâncimea câmpului în mod creativ. Tehnologia optică de excepţie şi straturile avansate de protecţie ale obiectivului oferă o calitate şi claritate supreme ale imaginii, la orice deschidere a diafragmei.

Canon Camera

Stabilizator de imagine echivalent cu 5 stopuri

Cu stabilizator de imagine avansat şi comunicare RF de mare viteză, performanţa acestor obiective depăşeşte cea mai bună tehnologie din gama EF. Oferind 5 trepte de stabilizare pentru fotografierea în condiţii de lumină scăzută sau când este dificil să menţineţi stabilitatea aparatului foto.

Canon Camera

Motor de focalizare Nano USM

RF 15-35MM F2.8L IS USM şi RF 24-70MM F2.8L IS USM sunt primele obiective cu zoom cu deschidere rapidă a diafragmei dotate cu tehnologia Nano USM de la Canon. Această tehnologie utilizează un motor ultrasonic miniatural pentru a acţiona sistemul de focalizare în mod liniar, oferind focalizare extrem de rapidă şi silenţioasă, ceea ce îl face ideal pentru filmare şi fotografiere.

Canon Camera

Realizat cu RF 15-35mm F2.8L IS USM

 • f/2.8
 • 1/200
 • 400

Construit pentru performanţă şi durabilitate

Cunoştinţele tehnologice Canon au fost rafinate pe parcursul a 30 de ani de dezvoltare şi inovaţie constante pentru a oferi obiective care depăşesc aşteptările. Seria L pentru întreaga gamă EOS R mirrorless full frame duce această filozofie cu un pas mai departe, cu o tehnologie inovatoare şi funcţionare şi mai rapidă, pentru a vă asigura că nu pierdeţi niciun moment.
EXPLORAŢI ACUM
Canon Camera

Obiective pentru o nouă eră

Obiectivele RF oferă calitate şi viteză superioare, împreună cu performanţă optimizată pentru aparatul foto EOS R. Acestea sunt rapide şi luminoase, având calităţi unice care oferă noi niveluri de control intuitiv.

Articole conexe

Produse conexe

Mâini care ţin un aparat foto Canon EOS R şi un obiectiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.