Obiective pentru EOS R

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM

Cel mai rapid zoom ultra-grandangular de la Canon, parte dintr-un trio de obiective profesionale esenţiale, cu un motor Nano USM, stabilizare a imaginii echivalentă cu 5 stopuri, precum şi 3 elemente asferice şi 2 elemente UD pentru claritate uimitoare.

Capturarea spiritului competiţiei

Aşezaţi-vă comod şi urmăriţi un film despre modul în care fotograful premiat de publicitate şi stil de viaţă Matthew Joseph a surprins pregătirea şi antrenamentul unei echipe de canotaj de elită cu EOS R şi obiectivul cu zoom RF 15-35mm.

Obiectiv perfect pentru…

 • GEN

  Acţiune creativă

  Utilizaţi câmpul vizual ultralarg de 15-35 mm al obiectivului pentru a include o mulţime de detalii suplimentare şi a crea un aspect dramatic, cu culori şi contrast bogate, şi descoperiţi un nou mod de a surprinde acţiunea într-un mod mai dinamic.

 • GEN

  Peisaje şi arhitectură

  Fotografiaţi de jos pentru noi unghiuri interesante şi bucuraţi-vă de stabilizarea imaginii echivalentă cu 5 stopuri pentru a surprinde detalii cu încredere deplină, chiar şi atunci când nivelul luminii scade.

 • GEN

  Călătorii şi reportaje

  Datorită dimensiunii compacte, calităţii excepţionale a construcţiei seriei L şi deschiderii maxime rapide a diafragmei, puteţi fi sigur că acest obiectiv vă va spune povestea cu detalii şi claritate, indiferent de situaţie

Rapid şi cuprinzător

Capturaţi noi unghiuri creative datorită acestui zoom f/2,8 rapid şi precis, care prezintă o distanţă focală dinamică de 15-35 mm şi o stabilizare avansată a imaginii echivalentă cu 5 stopuri

Canon Camera

Calitate optică remarcabilă

Duceţi-vă fotografia la standarde mai înalte mulţumită celor trei elemente asferice şi celor două elemente de obiectiv UD, învelişurilor optice avansate şi diafragmei cu 9 lamele

Canon Camera

Precis şi cu reacţii rapide

Beneficiaţi de focalizare rapidă şi precisă graţie motorului Nano USM care asigură focalizare automată instantanee şi silenţioasă, incredibil de uniformă

Canon Camera

Calitatea constructivă a seriei L

Fotografiaţi cu încredere în toate condiţiile mulţumită calităţii seriei L, cu etanşare împotriva intemperiilor şi straturi de fluor pe elementul frontal şi pe cel din spate, pentru a asigura protecţia împotriva picăturilor de apă şi a prafului

Canon Camera

Puneţi-vă în practică viziunea creativă

Sistemul EOS R moşteneşte toate avantajele sistemului EOS şi are propria gamă de obiective, oferă compatibilitate completă cu elementele optice EF şi EF-S existente cu adaptoare, plus gama de bliţuri şi accesorii Speedlite.

Specificaţii

 • F2,8

  Pentru performanţe bune în condiţii de luminozitate scăzută şi adâncime redusă a câmpului

 • Stabilizator de imagine

  5 stopuri de stabilizare pentru imagini fără tremur

 • Elemente asferice şi UD

  Pentru imagini excepţional de clare

 • Motor Nano USM

  Pentru funcţionare lină, rapidă şi silenţioasă

 • SWC (Subwavelength structure coating)

  Pentru a preveni apariţia reflexiilor şi a efectelor de fantomă

 • Inel de control al obiectivului

  Pentru control suplimentar asupra valorii ISO, deschiderii diafragmei şi a declanşatorului

Ce se află în cutie

 • RF 15-35MM F2.8L USM

 • Parasolar EW-88F

 • Toc obiectiv LP1222

 • Capac pentru obiectiv

 • Capac obiectiv E-82 II

Mâini care ţin un aparat foto Canon EOS R şi un obiectiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

În mâinile profesioniştilor...

Descoperiţi cum Canon îşi câştigă reputaţia pentru inovaţie extraordinară şi calitate remarcabilă a imaginii şi citiţi mai multe despre modul în care aparatele foto şi obiectivele sale sunt folosite de profesionişti din întreaga lume.

Obiective grandangulare

Ideale pentru fotografia stradală şi pentru surprinderea peisajelor, obiectivele grandangulare Canon sunt concepute pentru a vă permite să includeţi mai mult în cadru. Descoperiţi gama noastră de obiective grandangulare.

Produse conexe

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.