Obiective pentru DSLR

Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

Un obiectiv profesional de zi cu zi cu zoom din gama L, care livrează o înaltă calitate a imaginii, cu deschidere constantă de diafragmă de f/2,8.

Obiectivul cu zoom standard pentru profesionişti

Zoomul standard de calitate profesională oferă o calitate de excepţie a imaginii şi o deschidere mare a diafragmei de f/2,8 pe întreg intervalul de zoom. Acest obiectiv cu zoom din seria L este cunoscut în rândul fotografiilor profesionişti ca fiind alegerea sigură, graţie componentelor optice de precizie şi posibilităţii de utilizare în aproape orice mediu. Însoţitorul perfect al oricărei camere EOS full-frame.


EF 24-70mm f/2.8L II USM este un obiectiv excepţional pentru:

 • Călătorii

 • Fotojurnalism

 • Peisaj

 • Portret

Fotografiere în condiţii de iluminare redusă cu camera în mână

Deschiderea constantă a diafragmei f/2,8 pe întreg interval de zoom al EF 24-70mm f/2.8L II USM conferă obiectivului performanţe ridicate în condiţii de iluminat redus, acesta putând profita la maxim de orice lumină ambiantă disponibilă. De asemenea, diafragma fixă vă oferă control optim asupra adâncimii câmpului. Noua diafragmă cu 9 lamele produce o deschidere circulară, care contribuie la obţinerea unor fundaluri neclare superbe cu efecte bokeh atractive. Acest lucru înseamnă că subiectul dvs. se poate evidenţia pe fundal, fără distrageri.

Canon Camera

Următoarea generaţie de design optic

Dispunând de cele mai recente evoluţii în materie de design optic, EF 24-70mm f/2.8L II USM combină trei elemente asferice pentru a oferi cea mai ridicată calitate a imaginii posibilă pentru un obiectiv cu această distanţă focală. Reducerea semnificativă a aberaţiilor cromatice şi neclaritatea redusă a imaginii înseamnă mai puţin timp petrecut cu prelucrarea ulterioară şi o definiţie pe toată suprafaţa cadrului întâlnită de obicei numai la obiectivele fixe.

Ce este un element asferic?

Un element asferic este o componentă internă curbată liber din interiorul obiectivului care corectează distorsiunea cauzată de curbarea elementelor sferice ale obiectivului.

Aceste componente se găsesc numai în obiectivele de calitate profesională.

Aberaţia asferică produsă de un obiectiv standard poate fi evitată utilizând un obiectiv de o calitate mai înaltă cu elemente asferice suplimentare.

Obiectivul EF 24-70 f/2.8L II USM are trei elemente asferice pentru a contracara separat fiecare aberaţie internă individuală, astfel încât imaginile să fie excepţional de clare.

Canon Camera

Focalizare automată de precizie, cu control

Un motor ultrasonic tip inel pentru focalizarea automată înseamnă că puteţi focaliza rapid, silenţios şi cu precizie. De asemenea, oferă focalizare manuală permanentă care vă permite să menţineţi controlul. Acest lucru vă ajută să reglaţi focalizarea cu precizie pentru a vă asigura că este orientată exact acolo unde doriţi, pentru cel mai creativ control.

Calitatea constructivă a seriei L

Fiecare obiectiv din seria L este construit exclusiv cu cele mai bune tehnologii şi tehnici de producţie. Făcând parte din gama prestigioasă „Luxury”, aceste obiective reprezintă tot ce are Canon mai bun de oferit.

Obiectivul EF 24-70mm f/2.8L II USM este fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, de aceea este suficient de robust pentru utilizare profesională zilnică. Etanşarea la intemperii protejează împotriva prafului şi umezelii, în timp ce elementele faţă şi spate acoperite cu un strat din fluor sunt uşor de curăţat.

Canon Camera

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Ar trebui să fac upgrade de la EF 24-70mm f/2.8L USM?

Obiectivul EF 24-70mm f/2.8L II USM înlocuieşte EF 24-70mm f/2.8L USM, oferind un design optic complet nou.

Imagini clare, de la un colţ la celălalt
Au fost realizare reduceri ale aberaţiilor cromatice de-a lungul intervalului focal. Au fost realizate îmbunătăţiri în zona telefoto pentru a corecta distorsiunile generale, în timp ce distorsiunea negativă a fost redusă semnificativ în intervalul pentru prim planuri.

Structură mai robustă, mai durabilă şi operabilitate îmbunătăţită
EF 24-70mm f/2.8L II USM a făcut progrese semnificative în ceea ce priveşte durabilitatea, graţie structurii superioare şi rezistenţei îmbunătăţite la trepidaţii/şocuri ale obiectivului cilindric. Noua manetă de blocare a zoomului fixează poziţia maximă de zoom panoramic, prevenind deteriorarea în tranzit.

Protecţie ridicată la factorii de mediu
Pentru a rezista la cele mai dure condiţii, s-au depus toate eforturile pentru a concepe o soluţie care să prevină pătrunderea prafului şi a murdăriei în corpul obiectivului.

Manevrabilitate excelentă
Graţie elementului frontal nerotativ al acestui obiectiv, nu trebuie să reglaţi filtrul după schimbarea focalizării sau a zoomului când utilizaţi un filtru cu polarizare sau un suport de filtru.

Efect bokeh optimizat
Trecerea la o diafragmă cu 9 lamele asigură o deschidere mai circulară şi un efect bokeh mai uniform.

Accesorii conexe

 • Accesorii pentru obiective

  Tub de extensie EF 12 II

  Când este utilizat cu obiectivele selectate, acest tub de extensie de 12 mm permite o distanţă de focalizare mult mai redusă.
 • Accesorii pentru obiective

  Tub de extensie EF 25 II

  Acest tub de extensie de 25 mm încape între corpul aparatului foto şi obiectiv, oferind obiectivului o focalizare la distanţe mai mici şi capacităţi macro şi menţinând în acelaşi timp contactul electronic.
 • Accesorii pentru obiective

  Parasolar EW-88C

  Un parasolar împiedica pătrunderea luminii parazite în obiectiv, pentru ca fotografiile dvs. să nu fie afectate de reflexiile nedorite.
 • Accesorii pentru obiective

  Lens Cap E-82II

  Protejează obiectivul Canon atunci când nu este utilizat.
 • Accesorii pentru obiective

  Capac antipraf pentru obiectiv E

  Protejează obiectivul Canon atunci când nu este utilizat.
 • Accesorii pentru obiective

  PL-C B 82mm Circular Polarising Filter

  Protejează elementul frontal al obiectivului de murdărie şi deteriorări. Se montează pe obiective cu filet pentru filtru de 82 mm.
 • Accesorii pentru obiective

  Husă pentru obiectiv LP1219

  Toc moale de protecţie pentru obiectivele EF selectate.
 • V-ar putea plăcea şi...

  Patru obiective alternative la EF 24-70mm f/2.8L II USM selectate de experţii noştri în obiective.

  Obiective grandangulare

  Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.
  Aflaţi mai multe