Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

ef 24 70mm f2.8L II USM

Obiectivul cu zoom standard pentru profesionişti

Zoomul standard de calitate profesională oferă o calitate de excepţie a imaginii şi o deschidere mare a diafragmei de f/2,8 pe întreg intervalul de zoom. Acest obiectiv cu zoom din seria L este cunoscut în rândul fotografiilor profesionişti ca fiind alegerea sigură, graţie componentelor optice de precizie şi posibilităţii de utilizare în aproape orice mediu. Însoţitorul perfect al oricărei camere EOS full-frame.


EF 24-70mm f/2.8L II USM este un obiectiv excepţional pentru:

Fotografiere în condiţii de iluminare redusă cu camera în mână

Deschiderea constantă a diafragmei f/2,8 pe întreg interval de zoom al EF 24-70mm f/2.8L II USM conferă obiectivului performanţe ridicate în condiţii de iluminat redus, acesta putând profita la maxim de orice lumină ambiantă disponibilă. De asemenea, diafragma fixă vă oferă control optim asupra adâncimii câmpului. Noua diafragmă cu 9 lamele produce o deschidere circulară, care contribuie la obţinerea unor fundaluri neclare superbe cu efecte bokeh atractive. Acest lucru înseamnă că subiectul dvs. se poate evidenţia pe fundal, fără distrageri.

EF 24-70mm f/2.8L II USM

Următoarea generaţie de design optic

Dispunând de cele mai recente evoluţii în materie de design optic, EF 24-70mm f/2.8L II USM combină trei elemente asferice pentru a oferi cea mai ridicată calitate a imaginii posibilă pentru un obiectiv cu această distanţă focală. Reducerea semnificativă a aberaţiilor cromatice şi neclaritatea redusă a imaginii înseamnă mai puţin timp petrecut cu prelucrarea ulterioară şi o definiţie pe toată suprafaţa cadrului întâlnită de obicei numai la obiectivele fixe.

Ce este un element asferic?

Un element asferic este o componentă internă curbată liber din interiorul obiectivului care corectează distorsiunea cauzată de curbarea elementelor sferice ale obiectivului.

Aceste componente se găsesc numai în obiectivele de calitate profesională.

Aberaţia asferică produsă de un obiectiv standard poate fi evitată utilizând un obiectiv de o calitate mai înaltă cu elemente asferice suplimentare.

Obiectivul EF 24-70 f/2.8L II USM are trei elemente asferice pentru a contracara separat fiecare aberaţie internă individuală, astfel încât imaginile să fie excepţional de clare.

EF 24-70mm f/2.8L II USM
EF 24-70mm f/2.8L II USM

Focalizare automată de precizie, cu control

Un motor ultrasonic tip inel pentru focalizarea automată înseamnă că puteţi focaliza rapid, silenţios şi cu precizie. De asemenea, oferă focalizare manuală permanentă care vă permite să menţineţi controlul. Acest lucru vă ajută să reglaţi focalizarea cu precizie pentru a vă asigura că este orientată exact acolo unde doriţi, pentru cel mai creativ control.

Calitatea constructivă a seriei L

Fiecare obiectiv din seria L este construit exclusiv cu cele mai bune tehnologii şi tehnici de producţie. Făcând parte din gama prestigioasă „Luxury”, aceste obiective reprezintă tot ce are Canon mai bun de oferit.

Obiectivul EF 24-70mm f/2.8L II USM este fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, de aceea este suficient de robust pentru utilizare profesională zilnică. Etanşarea la intemperii protejează împotriva prafului şi umezelii, în timp ce elementele faţă şi spate acoperite cu un strat din fluor sunt uşor de curăţat.

EF 24-70mm f/2.8L II USM

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Ar trebui să fac upgrade de la EF 24-70mm f/2.8L USM?

Obiectivul EF 24-70mm f/2.8L II USM înlocuieşte EF 24-70mm f/2.8L USM, oferind un design optic complet nou.

Imagini clare, de la un colţ la celălalt
Au fost realizare reduceri ale aberaţiilor cromatice de-a lungul intervalului focal. Au fost realizate îmbunătăţiri în zona telefoto pentru a corecta distorsiunile generale, în timp ce distorsiunea negativă a fost redusă semnificativ în intervalul pentru prim planuri.

Structură mai robustă, mai durabilă şi operabilitate îmbunătăţită
EF 24-70mm f/2.8L II USM a făcut progrese semnificative în ceea ce priveşte durabilitatea, graţie structurii superioare şi rezistenţei îmbunătăţite la trepidaţii/şocuri ale obiectivului cilindric. Noua manetă de blocare a zoomului fixează poziţia maximă de zoom panoramic, prevenind deteriorarea în tranzit.

Protecţie ridicată la factorii de mediu
Pentru a rezista la cele mai dure condiţii, s-au depus toate eforturile pentru a concepe o soluţie care să prevină pătrunderea prafului şi a murdăriei în corpul obiectivului.

Manevrabilitate excelentă
Graţie elementului frontal nerotativ al acestui obiectiv, nu trebuie să reglaţi filtrul după schimbarea focalizării sau a zoomului când utilizaţi un filtru cu polarizare sau un suport de filtru.

Efect bokeh optimizat
Trecerea la o diafragmă cu 9 lamele asigură o deschidere mai circulară şi un efect bokeh mai uniform.

Specificaţii

Accesorii